SPORT-Opšta tema

Pa za vase 15 mesto, uzimanje miliona od strane zeljka, dovodjenja igraca, oterati zeljka, dovedes penjaroju, dovedes druge igrace je 10 mesto uspeh.
Sto se tice same Zvezde, da se zadrzala forma iz prvog dela sezone bili bi 5-6 sigurno. Pogledaj samo koliko ekipa iz prvih 5 na tabeli smo dobili. Gubili smo od losih ekipa bzv bodove. To nam se obilo o glavu da budemo na kraju 10 i izgubimo prednost domaceg terena. Da smo sa tom Barsom igrali kuci dobili bi ih....

To sto su uprave oba kk krimi prica je drugi par cipela.

Kolega mi smo bauljali kako ti kažeš mada prvi put čujem za tu reč iz dobro poznatih razloga. U međuvremenu kako sam napomenuo pošto ste svi ovde likovali na sunovrat KK mečka je zaigrala i u vašem dvorištu.

jos samo da nadjes gde smo to likovali i sve bi bilo u redu

pisali vam ovde da treba da ode zeljko i da ce vam klub prodisati,vi nama ovde hiljadu poruka kako nismo normalni,botovi i ostale gluposti

sunovrat patizana se nikad nije ni desio cak naprotiv,imate jos vise para sto ce se i videti vec sledece sezone posto ocigledno ne kontate neke stvari ni sta se deslio ove sezone

Pa za vase 15 mesto, uzimanje miliona od strane zeljka, dovodjenja igraca, oterati zeljka, dovedes penjaroju, dovedes druge igrace je 10 mesto uspeh.
Sto se tice same Zvezde, da se zadrzala forma iz prvog dela sezone bili bi 5-6 sigurno. Pogledaj samo koliko ekipa iz prvih 5 na tabeli smo dobili. Gubili smo od losih ekipa bzv bodove. To nam se obilo o glavu da budemo na kraju 10 i izgubimo prednost domaceg terena. Da smo sa tom Barsom igrali kuci dobili bi ih....

To sto su uprave oba kk krimi prica je drugi par cipela.
DA SMO ODIGRALI ..........DA SMO ZADRZALI FORMU .......... A BILI SMO ..............A MALO JE FALILO ............DA SMO SA TOM BARSOM ODIGRALI .............DA NISMO IZGUBILI OD INDISPONIRANOG PARTIZANA 2 PUTA U EUROLIGI ................DA SMO OVO DA SMO ONO ALI NAZALOST NISMO I OVO MOZE DA SE NAZOVE USPEHOM STO SMO JEDNO VREME BILI OD 5 DO 8 MESTA .................mnogo zamuckivanja ,mnogo podrhtavanja, mnogo nedorecenih misli, mnogo neizvedenih zakljucaka ,mnogo i previse mnogo reci ALI .Mislim da ne treba zuriti sa zakljucivanjem i definicijom sezone potrebno je vreme da se sve potanko analizira pa da se izadje u javnost a navijaci zasluzuju da cuju pravo objasnjenje jer su cele sezone davali sebe i davali narodne pare da bi se reklo na konferenciji za stampu NEMOJTE DA ME GUSITE :sta: (n)

pisali vam ovde da treba da ode zeljko i da ce vam klub prodisati,vi nama ovde hiljadu poruka kako nismo normalni,botovi i ostale gluposti

sunovrat patizana se nikad nije ni desio cak naprotiv,imate jos vise para sto ce se i videti vec sledece sezone posto ocigledno ne kontate neke stvari ni sta se deslio ove sezone
Ti si pisao da treba da ode Zeljko 9 tostruki prvak Evrope :sta: ❓Ja sad ne znam koliko imas godina ali predpostavljam da imas nedovoljno cim pises tako nezrelo i vereovatno ne razumes dovoljno materiju cim objasnjavas ljudima na forumu da je covek sa dva slepera trofeja sve to osvojio slucajno to mu dodje kao kada bi ja objasnjavao doktoru nauka da nema pojma i da je doktorirao slucajno .Ali sta da ja komentarisem takve izjave kada ti prvo ne postujes coveka koji je Zvezdu doveo do titule prvaka Evrope i to si objasnjavao da to ustvari nije to i da je realnost skroz drugacija cak si i toliko negativno delovao na mnoge fanove crveno belih da pocnu da mrze Dzaju .A kada nam je peder poslao batinase i cacije da biju narod po areni u momentu kada nam se rusila kuca i to su momenti kada se nista ne prica i ne komentarise jer nije humano a nije ni komsijski a nije ni ljudski medjutim velikani se sistematski blate po rezimskim medijima i to je manir ovakve nakaradne garniture na vlasti ali kada obicni gradjani krenu da citirajui i upijaju vestio sa informera i sa pinka to je onda dosta zabrinjavajuce jer medijsko trovanje je onda uzelo maha nazalost ::lose::

Prodisacemo kada ode zvalonja i limar.Ekipa koja je igrala sa Realom je brzo rasformirana.

Prodisacemo kada ode zvalonja i limar.Ekipa koja je igrala sa Realom je brzo rasformirana.
ironija je da neshvatate da ce partizan i zvezda da imaju manje para kad zvalavi napokon ode
ironija je da su mnogi ne bitni likovi se nauzimali para i para od vremena kad je krenulo silno upumpavanje love u ta 2 kluba

eno ga zelimir gradi vilu na dedinju cirka 1.5 miliona evra od 1300 kvadrata
lako je to kad se uzme preko 10miliona evra za nista

sad ce i drugi obradovic da lepo namiri svoj "uspeh" i da naplati sve do dinara jer eto voli zvezdu

kakvi licemeri mati moja mila

Obradovic je davno zaradio svoj novac. Radi covek za pare kao i svi drugi. Mislis da ce da dodje u bilo koji klub da radi za 50k godisnje? Daj nemoj da si smesan.

Jos jedan alavi grobar nase kosarke

Evo hvali se kako ga zovu za igrace. Smetao im Zeljko zato sto je zabranio saradnju sa miskom od kada je onako funjarski odvuko Madara. Dogurao Madar do koldza u 26 godini.

Obradovic je davno zaradio svoj novac. Radi covek za pare kao i svi drugi. Mislis da ce da dodje u bilo koji klub da radi za 50k godisnje? Daj nemoj da si smesan.

Jos jedan alavi grobar nase kosarke

Evo hvali se kako ga zovu za igrace. Smetao im Zeljko zato sto je zabranio saradnju sa miskom od kada je onako funjarski odvuko Madara. Dogurao Madar do koldza u 26 godini.
e jos kad bi znao da je Madar na tom koledzu dobio vise para nego za sve ove godine u evroligi i to samo za jednu sezonu na koledzu,onda bih imao sta da pisem sa tobom ali posto ocigledno ne kontate nista onda pisete tako eto otisao na koledz sto u vasem shvatanju kosarke znaci--propadanje :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

pa kad je zaradio zelimir sto nije imao platu 100hiljada evra i da je tih 3 miliona jos ulozio u 2 igraca sad bi bio u penziji sa 10titula evrolige
al alavo to i voli svoj klub pa uzeo iz kase kluba koji se gasi i nema za drzavni porez(narodne pare)-preko 10 miliona

DA SMO ODIGRALI ..........DA SMO ZADRZALI FORMU .......... A BILI SMO ..............A MALO JE FALILO ............DA SMO SA TOM BARSOM ODIGRALI .............DA NISMO IZGUBILI OD INDISPONIRANOG PARTIZANA 2 PUTA U EUROLIGI ................DA SMO OVO DA SMO ONO ALI NAZALOST NISMO I OVO MOZE DA SE NAZOVE USPEHOM STO SMO JEDNO VREME BILI OD 5 DO 8 MESTA .................mnogo zamuckivanja ,mnogo podrhtavanja, mnogo nedorecenih misli, mnogo neizvedenih zakljucaka ,mnogo i previse mnogo reci ALI .Mislim da ne treba zuriti sa zakljucivanjem i definicijom sezone potrebno je vreme da se sve potanko analizira pa da se izadje u javnost a navijaci zasluzuju da cuju pravo objasnjenje jer su cele sezone davali sebe i davali narodne pare da bi se reklo na konferenciji za stampu NEMOJTE DA ME GUSITE :sta: (n)
Cije vi pare trosite kad vam smeta sto Zvezda trosi drzavne? Dvostruki arsini i licemerstvo, nista drugo od vas.
Obe uprave su krimi, kao i ceo vrh drzave. Ali vi od prevelike mrznje ne vidite neke stvari i mastate da ste samofinansirajuci.
Vi niste imali sta ni da zadrzite od forme niti da se borite kad ste posle petog kola se borili za 18 mesto....

ironija je da neshvatate da ce partizan i zvezda da imaju manje para kad zvalavi napokon ode
ironija je da su mnogi ne bitni likovi se nauzimali para i para od vremena kad je krenulo silno upumpavanje love u ta 2 kluba

eno ga zelimir gradi vilu na dedinju cirka 1.5 miliona evra od 1300 kvadrata
lako je to kad se uzme preko 10miliona evra za nista

sad ce i drugi obradovic da lepo namiri svoj "uspeh" i da naplati sve do dinara jer eto voli zvezdu

kakvi licemeri mati moja mila
----Kako prenosi SK, Saša Obradović još uvek nije zvanično otpušten, i da je Tomić spreman da preuzme ekipu.Ono što se može čuti jeste da su pregovori zapeli oko finansijskog dela, jer Obradović ne želi da se odrekne dela novca koji mu pripada prema ugovoru.----

i tako dani prolaze,licemeri ostaju....

I zasto je covek govno?Potpisao ugovor i ima pravo da se ugovor ispostuje do kraja.
Zato sto je imao ugovor do 2027 i verovatno se dogovorio da se ipslati do kraja

Da je podneo ostavku,zaradio bi onoliko koliko je dobio a to je od potpisivanja ugovora do date ostavke a to nisu male pare
Oko tj izmedju 550-600hiljada evra je do sada uzeo za ovaj drugi period u zvezdi

Dobra imacete 4 stratega na platnom spisku.
zamisli ta licemersta da uzmes do zadnjeg dinara

zato sam i pisao kolegi Wuxsd zasto me nervijaju ovi nasi takozvane patriote,opeljesili bi klub do zadnjeg dinara

ograde se tako kad potpisu ugovore ko da smo u komunizmu jos uvek,sve na preduzece,boli ih ona stvar za rezultate
zeljko se se odma ogradio sa ne normalnim parama,kad nije islo menjao komplet ekipu,kad posle 3 ekipe i dalje bilo sranje onda jedva otisao pa svalio sve na limara i da mu neko dovodio igrace koje on nije hteo
sto ne spomenes onoga ko sedi u fotelji FS Srbije? mislim da mu je ime Dragan Dzajic---tvoj voljeni

sto ne spomenes Zarka Paspalja koji je dosao u taj isti Partizan iz kog je navodno oteran zeljko obradovic zbog politike a ne katastrofalnih rezultata koje je imao u klubu,isto kao sto ce izgleda a kako se cini jos gore rezultate imati sasa obradovic u zvezdi(sobzirom na abu,mada videcemo sta ce jos biti u evropi)

sto ne spomenes Pedju Mijatovica i Danka Lazovica legende partizana koji vedre i oblace preko SNS-a

dok sns nije doveo zeljka u partizan i zaratio sns sa covicem oko zvezde,pogledaj roster zvezde
neki igraci tipa Kalinic,Dobric,Davidovac,Simonovic,Jovic,Guduric,Stimac,Kuzmic tada bili u rosteru zvezde i preko zvezde stigli do reprezentacije

od pre 5 godina zbog ulaska ogromnih para u budzete jurisa se na navodni veliki uspeh klubova sa stranim igracima a mi ocaj zivi

zoran savic rekao da je sezona 2022/23 bila takva kakva je jer se ni jedan igrac partizna nije povredio,da jeste kako on sam kaze bio bi raspad i te sezone
coci ako mislis da nije bilo namestanja,onda je sasa obradovic najgori trener koji je sedeo na klupi ikada ovog kluba

zvezda vise nije sigurna ni za play in

ako se to desi--ova sezona ce definitivni biti najgora u istoriji srpske kosarke u sta se ulupalo 60+miliona evra u oba kluba nasih para

u play inu je sve moguce jer je jedan mec,medjutim kako ovo deluje pitanje da li ce zvezda tamo i biti

naravno sad partizanovci sa razlogom likuju jer su oba puta dobili zvezdu a likovi ispali iz takmicenja na pola sezone
dok zvezda od play ofa mozda veliki corak a kazem mozda i od play ina

2 puta partizan,bajern,makabi---mecevi koji ce sad se da primetiti,unistiti zvezdinu "dobru" sezonu
jos jedan prosek
sve ce se to zaboraviti pobedom nad barsom a kasnije verovatno nad monakom

od barse smo gubili oba puta ove sezone,red je da ih dobijemo 3 put
danas su izgubili i oni i to lagano od ispod proseka ekipe
barsa je tek 5 u spaniji i iskreno ocekujem trijumf

tako su isto i oni zaboravili sve sta je bilo ove sezone,potpisani novi igraci itd itd...sto bi rekao Ostoja--Kad dodju pobede zaboravice se sve.....

sto se tice Obradovica ukoliko ne porazi Barsu,jednostavno sam mora da podnese ostavku na mesto trenera zvezde i to je to(pre pocetka pley ofa Abe ili sta se vec igra)
imao sansu nije uspeo i neka menja sablonski na nekom drugom mestu kao trener
tu je sasa morao da se zahvali KK Crvena Zvezda na ukazanoj prilici i da ode kao gospodin covek

niko mu nista ne bi rekao,imao gresaka i aj zdravo...ovako je bas zasrao stvar

Nazad
Vrh