SPORT-Opšta tema

Управа напоље, ћоки врати се....

Је ли Партизановци... јел памтите Жељка Обрадовића?

Toliko smo čisto i dobro odigrali da ni sudije nisu pomogle, a trudile su se.

Zasluzena pobeda idemo po trofej!

Jedan je Obradović Željko!

Bili ste mnogo bolji i zasluzeno pobedili.Cestitam.Ovde sam naucio da se ovo zove BOJKOT od strane igraca i gle cuda oba trenera nose isto prezime.Sa ovim rezultatom sto je ostvario Djole vas MAG ima iste veze ko marica sa krivim . . . . . .

Ja sam sad samo malo pogubljen, nema strucnih analiza krivca poraza, koji je medjusobni skor, koji je skor trenera, jel ima metle... nista ne znam. To se valjda brojalo samo protiv Zeljka. :)

hahahaha a kao ne zna se ko je krivac :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
vama 5 godina trubili da vam zeljko ocajan na klupi,vi ga branili ko da vam zivot zavisi od njega
napadali igrace,isli da ga docekuju na aerodrom leb te tvoj mekani,navodno on doneo pare a on ode iz kluba,isti taj klub zameni 4 igraca posle njega i nikom nista
sledece godine jos veci budzet nego zeljko sto je imao,to je sad vec jasno sobzirom koji igracu su tu i koji su dosli

ovde je jasno da u zvezdi se nesto desilo u svlacionici od kupa,neki igraci su izbaceni iz kluba nicim izazvano---ego trenera,verujem da da opet neki igraci ne fermaju posle toga sasu ni 2%
hemija je nestala totalno,naravno sa tim i igra
Sale opet kako vodi utakmice mi deluje da i on sedi tamo tek tako,mrtav ladan...lova tece-ugovor potpisan

pisao sam da zvezdu cekaju teski dani jer sale nece dati ostavku(evo ni sad nije nista rekao na konferenciji,glumi neko ludilo)

Ma pare nisu problem, pusti to sad. Sad se ne broje vise ni medjusobni skorovi ili koliko se ima vezanih pobeda-poraza. to su izlizane teme. :D

Sto bi Darko Plavsic govorio u novembru " Ovo je ta sezonaaaa,navijači osećajuuu"

Mislis da su vasi ostali kratki?Ipak je bar jedna smena vaseg ssponzora slala koji vagon sa plemenitim metalom jer od NIS a slabo ste nesto sad izmuzli moralo se na drugu stranu.

pa isto ko i sa vasim-imas ovde poruka i poruka sta sam pistao citavo vreme

a da ti kazem jos jednom
sramno u sta su se ulupale pare od kad je zeljko dosao u partizan pre 5 godina pa se ogromne pare dale i u zvezdu
kamo srece da su se te pare dale u bilo koji drugi sport
sramotno koliko para je potroseno za KK crvena zvezda i kk partizan od 2020/21 sezone---SRAMOTNO

oba obradovica su trebali da vode oba kluba posto ih navodno VOLE do neba--za mufte

Zeljko uzeo Partizanu 10miliona evra za jedno OGROMNO NISTA!!!
sasa obradovic VIDECEMO,posto govno nece da da ostavku

Bili ste mnogo bolji i zasluzeno pobedili.Cestitam.Ovde sam naucio da se ovo zove BOJKOT od strane igraca i gle cuda oba trenera nose isto prezime.Sa ovim rezultatom sto je ostvario Djole vas MAG ima iste veze ko marica sa krivim . . . . . .
Verovatno se secas da je ovaj odabir igraca osim Osetkovskog selektirao Zeljko A SECAS SE VEROVATNO I DA JE ZELJKO SA PARTIZANOM OSVOJIO TITULU PRVAKA EVROPE ,A I SA REPREZENTACIJOM VISE PUTA znaci to nije Marica u krivog djokicu NEGO NAJTROFEJNIJI TRENER EVROPE SVIH VREMENA valjda toliko mozemo da se slozimo :ppozdrav:

Управа напоље, ћоки врати се....

Је ли Партизановци... јел памтите Жељка Обрадовића?
Naravno da pamtimo jer sa njim smo bili prvaci Evrope a to se ne zaboravlja a vi ste izgleda zaboravili Dzsjino i Cveletovo delo pa razapinjete ikone kluba na krst i zovete ih podgrejani les
ps Izvini zemo al naleteo si ko penal na ivici sesnesterca :ROFLMAO:

hahahaha a kao ne zna se ko je krivac :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
vama 5 godina trubili da vam zeljko ocajan na klupi,vi ga branili ko da vam zivot zavisi od njega
napadali igrace,isli da ga docekuju na aerodrom leb te tvoj mekani,navodno on doneo pare a on ode iz kluba,isti taj klub zameni 4 igraca posle njega i nikom nista
sledece godine jos veci budzet nego zeljko sto je imao,to je sad vec jasno sobzirom koji igracu su tu i koji su dosli

ovde je jasno da u zvezdi se nesto desilo u svlacionici od kupa,neki igraci su izbaceni iz kluba nicim izazvano---ego trenera,verujem da da opet neki igraci ne fermaju posle toga sasu ni 2%
hemija je nestala totalno,naravno sa tim i igra
Sale opet kako vodi utakmice mi deluje da i on sedi tamo tek tako,mrtav ladan...lova tece-ugovor potpisan

pisao sam da zvezdu cekaju teski dani jer sale nece dati ostavku(evo ni sad nije nista rekao na konferenciji,glumi neko ludilo)
Sta ce ti ovoliki post ti ko da pises Spansku seriju rezime moze u dve ili tri reci al da budu kvalitetne :eek:

REZIME OVE SEZONE U KOSARCI
Niko ali doslovno niko ni na ovom forumu a bogami ni u zemlji nije mogao da nasluti ovakav rasplet ove sezone 25/26 u kosarci .Mnogo turbolencija mnogo ocekivanja i mnogo razocarenja kao i mnogo iznenadjenja .U Partizanu se dogodio slucaj Parker koji je poremetio celokupnu hemiju tima a u Zvezdi se jos uvek ne nazire pravi razlog poniranja osim lose karme a bice da je to .Mnogo se u komsiluku radovalo na glas i grotohom propratilo poniranje Partizana svevisnji je sve to mirno posmatrao sa nebesa i kada je zazdio samarcinu komsijama iz Ljutice Bogdana nisu znali ko je ugasio svetlo doziveli su BLACK OUT ili totalno pomracenje i gubitak pamcenja, koncentracije ,sarma i adrenalina .Ekipa koja je sluzila za laksi ili jaci trening se povampirila i razguzila letelo perje na sve strane a drugacije nije moglo .A da budem iskren mnogo sam verovao u ovaj tim Zvezde .......................ocigledno sam bio mnogo naivan :unsure:

Sta ce ti ovoliki post ti ko da pises Spansku seriju rezime moze u dve ili tri reci al da budu kvalitetne :eek:
Joooooooj nemoj ti o duzini posta, molim te🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
O cemu ste se vi raspisali, slavite ne znam sta. Aba liga totalno, ali totalno ne bitno takmicenje.
I pokusavate da predstavite vase 16 mesto vecim uspehom nego nase 10 mesto u evroligi. Smesno. Brojevi govore sami za sebe i pored vaseg ubedjivanja da je drugacije.

Kolega vazi i sad SAMO JE NEBO GRANICA?
Ako te tim veterana KK Partizana sa prosekom godina 36 ulubi sa 7 prema 2 celu sezonu a pritom si mnogo skuplji i imas roster od 22 igraca DA TO SE ZOVE SAMO JE NEBO GRANICA i navijali ste 3 sezone da se smeni Zeljko toliko ste bili srecni kada je smenjen a ovaj celavi dodje iz drugog plana cak ga je i dusevni bolesnik javno hvalio a ni psiho nije mogao da naSluti da ce ovaj celavi Katalonac da bije patkom ko desperado kad je usao u kafic .Da nije smesno bilo bi tuzno a moze da se kaze i tragikomedija ili urnebesna komedija .Zivot ocigledno pise romane a zamolio bi clana LULE28 DA NE MLATI PRAZNU SLAMU NEGO AKO IMA NESTO KONKRETNO DA KAZE NEKA KAZE I CESTITA A AKO NEMA NE ZELIMO NIKAKVE KUKUMAVKE DA SLUSAMO TO NIKAKO .CLAN COCI64 ON SE VEC ZAVUKAO U SUTEREN I TAMO CUTI U TAMI I GVIRI IZ RUPE DA VIDI STA CU JA DA NAPISEM I TREBA TAKO A JA LICNO NE BACAM SLJOKICE I KURTONCICE JER TO NIJE STIL GOSPODINA a gospodina Saleta nisam mogao da prepoznam na konferenciji za novinare covek je pod ogromnom pritiskom a bojim se da sad ni ljubljenje grba Zvezde nemoze da pomogne
E zato je sport najlepsa sporedna stvar na svetu to ni Hickok ne moze da rezira nadam se da se veceras niko nije kladio na favorita laku noc svima i sve najlepse :cvetic:

Joooooooj nemoj ti o duzini posta, molim te🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
O cemu ste se vi raspisali, slavite ne znam sta. Aba liga totalno, ali totalno ne bitno takmicenje.
I pokusavate da predstavite vase 16 mesto vecim uspehom nego nase 10 mesto u evroligi. Smesno. Brojevi govore sami za sebe i pored vaseg ubedjivanja da je drugacije.
Profesore JEl MI TI TO OBJASNJAVAS STA JE USPEH A STA NEUSPEH :sta:(n)Mi smo kosarkaska nacija sa milion trofeja i milion zlatnih medalja mi nismo Finska ili Bugarska ili Madjarska pa da 10 mesto bude veliki uspeh .Ovo je zaprati me dobro sta cu ti reci a malo sam stariji i iskusniji a ti si skolovaniji OVO JE OGROMAN USPEH ZA KLADIONICE U SRBIJI JER SVE OVO STO JE ZVEZDA IGRALA TAKO LEPO IDE U PRILOG KLADIONICAMA DA JE TO SAVRSENSTVO A OVO DA NEKO ZELI DA PRIKRIJE USPEH ZVEZDE TO MOZE SAMO DA SE KAZE NA MITINGU SNS a U SREMSKOJ MITROVICI ILI U JAGODINI ALI AKO BI PITAO I JEDNOG NAVIJACA ZVEZDE SVI CE TI RECI DA JE OVO JEDNO VELIKO RAZOCARENJE A BUDI I TI ISKREN JESTE RAZOCARENJE SAMO BUDI ISKREN PREMA SEBI NECE DA BOLI ISPLACI SE BI CE TI LAKSE

Nazad
Vrh