SPORT-Opšta tema

Око за око, угаљ за паре... Саша је извукао паре од уговора и чак мислим да није нигде ни био тренер док му није истекао уговор... Нема више сентименталности... Само се гледа свој џеп. И можда је добро тако... Чист рачун дуга љубав.

Jbg casovi ljubavi, ali jedan je kevin kapiten i dulo mag ipak su pare pare🤣🤣
Sta mislis profesore da su tebi ostali duzni u skoli nekoliko plata :sta: ❓Sta mislis dali bi se odrekao u korist kolektiva ili u korist dece ili u korist Srbije dali bi bio patriotski i drugarski nastrojen :unsure: MA NEEE TI BI PROFO DOBIO CIR NA DVANESTOPALACNOM CREVU NA NERVNOJ BAZI A VERUJEM DA BI IH GANJAO DO SUDA U STRAZBURU ::novac:::haha:
ODAKLE TI JE TO PROSLO KROZ GLAVU DA TREBA U IME NEZNAM CEGA DA SE SPORTISTA PROFESIONALAC ODREKNE SVOG TESKO ZARADJENOG NOVCA U IME NEKOG PATRIOTIZMA I NEZNAM CEGA JOS . Sportske karijere traju od 20 -30 nekad mozda do 35 i sta covek uradi u tom periodu uradio je a da ne pominjem sportske povrede koje mogu da udalje coveka od terena zauvek .Drugo u profesionalizmu se potpisuje profesionalni ugovor overen u tri primerka i sve strane su duzne da se striktno pridrzavaju ugovora .Svako krsenje ugovora povlaci ozbiljne posledice po jednu od dve strane .Znam mnogo ali mnogo oprastanja po nasim ligama da bi covek dobio raskid ugovora ili ispisnicu mnogo oprastanja i ucena ali to mozda prolazi u amaterizmu ali u profi vodama ne ali zasto se cudis kada je mnogo igraca i Zvezde i Partizana tuzilo svoj klub i treba da tuze i nisu trazili nista tudje nego svoj novac a stavio si u postu emotikom smejanje a i ti bi tuzio klub zbog neisplacenih zarada u to nemoj da sumnjas SAMO BUDI MALO OBJEKTIVNIJI ::namigivanje::

Sta mislis profesore da su tebi ostali duzni u skoli nekoliko plata :sta: ❓Sta mislis dali bi se odrekao u korist kolektiva ili u korist dece ili u korist Srbije dali bi bio patriotski i drugarski nastrojen :unsure: MA NEEE TI BI PROFO DOBIO CIR NA DVANESTOPALACNOM CREVU NA NERVNOJ BAZI A VERUJEM DA BI IH GANJAO DO SUDA U STRAZBURU ::novac:::haha:
ODAKLE TI JE TO PROSLO KROZ GLAVU DA TREBA U IME NEZNAM CEGA DA SE SPORTISTA PROFESIONALAC ODREKNE SVOG TESKO ZARADJENOG NOVCA U IME NEKOG PATRIOTIZMA I NEZNAM CEGA JOS . Sportske karijere traju od 20 -30 nekad mozda do 35 i sta covek uradi u tom periodu uradio je a da ne pominjem sportske povrede koje mogu da udalje coveka od terena zauvek .Drugo u profesionalizmu se potpisuje profesionalni ugovor overen u tri primerka i sve strane su duzne da se striktno pridrzavaju ugovora .Svako krsenje ugovora povlaci ozbiljne posledice po jednu od dve strane .Znam mnogo ali mnogo oprastanja po nasim ligama da bi covek dobio raskid ugovora ili ispisnicu mnogo oprastanja i ucena ali to mozda prolazi u amaterizmu ali u profi vodama ne ali zasto se cudis kada je mnogo igraca i Zvezde i Partizana tuzilo svoj klub i treba da tuze i nisu trazili nista tudje nego svoj novac a stavio si u postu emotikom smejanje a i ti bi tuzio klub zbog neisplacenih zarada u to nemoj da sumnjas SAMO BUDI MALO OBJEKTIVNIJI ::namigivanje::
Naravno da treba ljudi da rade za pare, i koliko para toliko muzike. Ali ja u skoli ne drzim casove iz ljubavi😉 nego odradim svoj posao kako treba i cekam platu na kraju meseca.
A kod vas je cesto bilo paljenje siroke narodne mase da se nesto radi iz ljubavi.

To sam znao ali ovo iz ere SAMO JE NEBO GRANICA nisam znao
Istina je KALMANE 58 da se grobari pred pocetak svake sezone naloze i da su ocekivanja uvek prevelika a dali je to dobro ili lose neznam ali emocije su uvek usijane i ocekivanja u skladu sa prtedjasnjom istorijom kluba . Koliko god da je tebi to cudno meni je cudno nesto drugo da Zvezdini simpatizeri sa ovakvim timom mozda i najacim i najskupljim u istoriji kluba nikada nigde nisu pokazali emociju ili neku nadu da mogu nesto jace i vise i ono najinteresantnije vise verujem ja u ovaj tim nego ilo od Zvezdinih na ovom forumu :sta:❓Dali se to desava zbog one narodne KOGA JEDNOM CRNCUGA OPALI I CIGANINA SE PLASI ali vi definitivno ne verujete u ovaj projekat ili ste preplaseni za bilo kakve izjave pouceni losim iskustvom od ranije .Jedine dve harizmaticne izjave i ohrabrujuce je dao Drcela DA JE SVE OSIM FINAL FOURA NEUSPEH i Terza u fudbalu on uvek daje lepe i bahate izjave ali cak i te izjave mogu samo da iziritiraju prave priljatelje kluba .
npr Preproslo kolo svi cute kao zaliveni a proslo kolo posle pobede kolega Pexsap isplanira covek da moze i 6 mesto samo da se rutinski resi u Madridu .I to je lepo na neki nacin treba verovati u svoj tim u kvalitete i u potencijal i ja bi isto ali vec posle Madrida opet muk sablasna tisina apatija ,dali se neki strah uvukao od nepoznatog ili jednostavno niko vise nista ne planira tim usao u top10 a mi kao da smo na sahrani svi ucveljeni prenerazeni a kolefa COCI 64 on se nada u sebi ne sme na glas jer se boji osude okoline cuti i drzi u ruci sljokice baloncice i petarde ali samo drzi ali jos uvek nesme da pripali vatromet i petarde dok se sve ne zavrsi .:unsure:
Da budem iskren nadao sam se Panatenaikosu a mislio sam da 10 igra sa 7 medjutim pade ova jadna i nikakva Barselona sa ovim veteranima i ovim izlizanim igracima sanse su velike za ciganiju sad ili nikad a zasto kazem sad ili nikada jer ako Aki padne kao Orban u nekoj skoroj buducnosti tu je kraj i nadanjima a i ovakvom galantnom sopingovanju 4 pleya 4 beka 4 centra 4 krila 4 krilna centra samo jos 4 trenera da kompletiraju i da pozovemo ove iz Ginisove knjige rekorda da se to zabelezi .Usvakom slucaju pratimno pomno nastavak ovog doigravanja :ppozdrav:

Naravno da treba ljudi da rade za pare, i koliko para toliko muzike. Ali ja u skoli ne drzim casove iz ljubavi😉 nego odradim svoj posao kako treba i cekam platu na kraju meseca.
A kod vas je cesto bilo paljenje siroke narodne mase da se nesto radi iz ljubavi.
Ovde je najveci problem a to niko ne pominje taj covek ili pravno lice ili direktor kluba kome je palo na pamet da ne isplati Pantera u celosti i da je uopste pomislio da to moze da prodje nekaznjeno .Taj indijanac je napravio veliku stetu timu i to se dogadja godinama i u Zvezdi i u Partizanu a kada je domaci igrac onda truju po medijima i zagorcavaju zivot domacim igracima kako ne vole svoj klub i tuze svoj klub i gledaju da sto vise urote navijace protiv njih EM NISU ISPLACENI EM TRUJES NAROD PROTIV NJIH a ovde je situacija drugacija stranci su veliki profesionalci i imaju svoje menadzere sa kojima nema zezanja .Nesto slicno je i po nasim drzavnim firmama bilo godinama ko je god tuzio firmu dobio je spor na sudu .To da li je profesionalni igrac odradio veliki novac ulozen u njega ili nije to je jedna stvar ali svaka klauzula ugovora mora biti ispostovana i tu nema nikakvog daljnjeg razgovora .Ima jos jedna stavka a to je sa pojedinim vodjama navijaca sa kojima klub kordinira cesto ili izvredjaju nekog gostujuceg igraca ili ubacuju neka nazovi nacionalna obelezja ili neke nazovi heroje ili sve odlazi u drugu krajnost klubovi placaju enormne svote novca Uefi i Fibi i to tako godinama u nedogled

Nazad
Vrh