SPORT-Opšta tema

Vestacka tvorevina kao i fmp diva2.Nemoj da brines pobedicemo Zalgiris.😜
Ne kao mts partizan igokea
Busali ste se u grudi da lagano dobijate derbi, da imate duplo bolju ekipu. Kad su nasi kamerunci ugasili vase nigerijce onda ste poceli sa kuknjavom sto vas nisu pustili. Kao sto se nadao onaj propali trener brkati Djurovic, sta kaze ekspert Jakovljevic?

Ljutite se na nas kazete da likujemo sto ste izgubili, umesto da cestitate i da cekate novi derbi. Gde vam je zoki on je rekao da je i prvi derbi namesten?
Nebitni ste, jurimo top 10. Treba nam pobeda poslednje dve tekme.
A vama je od trofeja ove sezone jedno ostalo pobeda u dva evroligaska derbija. I grcevita borba za 16 mesto.

df73799163b3b3f256504212aecae969.jpg

Ne kao mts partizan igokea

Nebitni ste, jurimo top 10. Treba nam pobeda poslednje dve tekme.
A vama je od trofeja ove sezone jedno ostalo pobeda u dva evroligaska derbija. I grcevita borba za 16 mesto.
Nisam siguran da sa jednom pobedom npr protiv Asvela da je Zvezda sigurna za top 10 .Jedina rezija po meni i mojoj prognozi je da Barselona dobije Monaka u Francuskoj a Monako igra bez mnogo vaznih igraca i da na kraju Monako bude 11 . Druga rezija je tesko izvodljiva samo ako oslabljeni Monako izgubi kuci tu je Zvezdi sansa
Ima jedna rezija o kojoj nisam razmisljao uopste da Asvel dobije Zvezdu a kad je brisao pod sa Zvezdom indisponirani Partizan sa Kalatesom Dzakirijem i ovim plavim vutrasem sto ne bi mogao Asvel uostalom Zvezda je redovna musterija timu Asvelu ali tradicija je tu da se rusi kad ako ne sad :unsure:

Ako ne dobijemo asvel nemamo sta da trazimo za 10 mesto. Zato moramo svim snagama sutra vece da dobijemo poslednju ekipu na tabeli. Neka stisnu zube. Mislim da je jedna pobeda dosta, namesta se evroliga samo tako ali je puno da tri cetiri ekipe sve dobiju noguce do kraja.
Nisam siguran da sa jednom pobedom npr protiv Asvela da je Zvezda sigurna za top 10 .Jedina rezija po meni i mojoj prognozi je da Barselona dobije Monaka u Francuskoj a Monako igra bez mnogo vaznih igraca i da na kraju Monako bude 11 . Druga rezija je tesko izvodljiva samo ako oslabljeni Monako izgubi kuci tu je Zvezdi sansa
Ima jedna rezija o kojoj nisam razmisljao uopste da Asvel dobije Zvezdu a kad je brisao pod sa Zvezdom indisponirani Partizan sa Kalatesom Dzakirijem i ovim plavim vutrasem sto ne bi mogao Asvel uostalom Zvezda je redovna musterija timu Asvelu ali tradicija je tu da se rusi kad ako ne sad :unsure:

Сви они дувају у исту тикву... само им је циљ да су изнада народа да могу лепо да пи*ају...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh