toliko pricas gluposti ponekad da licis na zvalavog
samo trabunjas kao on a nista ne kazes ni u jednoj objavi+sto gotovo uvek govoris ne tacne informacije
piksi bio predsednik zvezde 2005do2007 godine posle predsednikovanja Dragana Dzajica punih 6 godina(98-04 do piksija)
isti taj Dragan Dzajic se vratio na mesto predsednika Zvezde kada je zvalavi i sns dosao na vlast 2012 godine i bio predsednik do 2014 godine
kada je uhapsen 2008 godine bio je podpredsednik FSS-a i direktor svi selekcija a kada se to desava taj koga spominjes da je neko vaskrsao je zapoceo trenersku karijeru u Japanu i nije ni mislio o srbiji a kamoli zvezdi
sve mi se cini da je tu sliku vucica i kako kazes pocetka nove epohe,u kancelarije zvezde doneo licno Dzajic,koga je vucic postavio na to mesto 2012 godine jer te slike nije bilo tamo dok se Dzajic nije vratio
dakle mogao bi koliko volis Dragana sto je ocigledno,poslati neko pismo Dzajicu da te primi u fudbalski savez da mu pises govore ako nista drugo,posto je onaj vec senilan nece ni shvatiti ako krenes da pljujes zvalonju u nekom od govora![]()
![]()
mislim da bi bili idealan tandem![]()
Ono sto smo videli ovde na forumu a i na svim meridijanima da navijaci C Zvezde ne postuju dovoljno lik i delo Dragana Dzajica i da ga vise postuju ljudi iz Evrope i smpatizeri drugih klubova cak je ovde na forumu covek zvan PODGREJANI LES i to je takav mentalitet naroda sta reci a ne zaplakati ali niko se nije pitao DALI JE IKONA ZVEZDE MOZDA BILA UCENJENA OD STRANE REZIMA KAO STO SU UCENJENI MNOGI DRUGItoliko pricas gluposti ponekad da licis na zvalavog
samo trabunjas kao on a nista ne kazes ni u jednoj objavi+sto gotovo uvek govoris ne tacne informacije
piksi bio predsednik zvezde 2005do2007 godine posle predsednikovanja Dragana Dzajica punih 6 godina(98-04 do piksija)
isti taj Dragan Dzajic se vratio na mesto predsednika Zvezde kada je zvalavi i sns dosao na vlast 2012 godine i bio predsednik do 2014 godine
kada je uhapsen 2008 godine bio je podpredsednik FSS-a i direktor svi selekcija a kada se to desava taj koga spominjes da je neko vaskrsao je zapoceo trenersku karijeru u Japanu i nije ni mislio o srbiji a kamoli zvezdi
sve mi se cini da je tu sliku vucica i kako kazes pocetka nove epohe,u kancelarije zvezde doneo licno Dzajic,koga je vucic postavio na to mesto 2012 godine jer te slike nije bilo tamo dok se Dzajic nije vratio
dakle mogao bi koliko volis Dragana sto je ocigledno,poslati neko pismo Dzajicu da te primi u fudbalski savez da mu pises govore ako nista drugo,posto je onaj vec senilan nece ni shvatiti ako krenes da pljujes zvalonju u nekom od govora![]()
![]()
mislim da bi bili idealan tandem![]()
Poenta price je da je mnogo lakse etiketirati i osporavati legendu koji je doneo mnogo i fudbalskoj reprezentaciji i svom klubu da je to fascinantna i blistava biografija ali mnogo se radilo na srozavanju lika i dela preko raznih medija ovog velikana a secam se Andjusovih emisija sa gostima pre 15 godina u kojoj su se utrkivali ko ce vise da oblati legendu kluba .Andjus je veoma popularan bio godinama sada se vec srozao jer je mnogima trebalo dugo da uklavire kakve su to barbutarske price za naivne slikare a naivnih slikara je u ovom drustvu previse i dosli smo dosli smo dokle smo dosli
.Tebi bi bilo pametnije osim sto se bavis wikipedijom i prepisivanjem nepotrebnih informacija i statistika da me zapratis jer da si me malo intenzivnije pratio ne bi se bunario po kladionicama kao najveci indijanac i ne bi leteo u prazno a sve sto leti se ne jede .Izracunaj samo u zadnje vreme koliko si se prosuo finansijski a da nisi morao a nije mali novac izgubljen a nisi morao