SPORT-Opšta tema

Nevjerovatno kako je slican stil igre ovde balkanske , lose naravno. Mogo bi poznat izasna da su il Srbija,ili Bosna ili tako nesto. Tolko dugo zadrzava igrac loptu i vrda , sporo dodavanje , pokasaji driblanja bezveze ....
ako smo mi losi,sta je tek onda italija

reprezentacija koja je pre 5 godina bila evropski sampion

ovo je tesko za gledati kako igra
njih je norveska rastavila na komade u 2 meca

Navijao sam za bosnu, ali i htelo vas je bas bas puno srece. Poslednji penal se Donarumi veliki golman ne desava cesto da mu prodje tako lopta ispod ruke.
Italija losa representacija, bas su losi, verovatno losa generacija igraca.

Za čudo , Italijani mase 2 penala i BIH zasluzeno pobeđuje .
Kaže voditelj ( Arena 1 ) , " možda su Italijani svojom losom igrom sami sebe doveli u ovu situaciju " ?!?

u mecevima na ispadanje se neprasta losa igra

to je videla slovacka koja je ispala od raspalog kosova
danska koja je losom realizacijom ispala veceras od ceske
italiju smo videli na sta lici,pa opet sa igracem manje imala dobre 2 sanse za 0-2,penali to lutrija...italija propusta 3 svetsko uzastopno,sva tri puta ispada u barazu---svedska,makedonija i veceras bosna
najbolji mec je bio svedska poljska

poluvreme meca kongo-jamajka 0-0 trenutno,neko od ta 2 tima ide na svetsko :)

ujutru u 5 igraju irak-bolivija baraz :)

na sta ce liciti ovo svetsko,bas me zanima

najace od svega sto ima snimaka kako italijani prate mec Bosna-Wels i raduju se sto je prosla bosna jer je slabija(realno i jeste) al na kraju ih izbace

bruka :ROFLMAO:

16 godina ce proci a da Italija nece igrati svetsko prvenstvo(cak i ovo je pitanje da li ce uspeti 2030,sobzirom na sta im lici liga i timovi)

u mecevima na ispadanje se neprasta losa igra

to je videla slovacka koja je ispala od raspalog kosova
danska koja je losom realizacijom ispala veceras od ceske
italiju smo videli na sta lici,pa opet sa igracem manje imala dobre 2 sanse za 0-2,penali to lutrija...italija propusta 3 svetsko uzastopno,sva tri puta ispada u barazu---svedska,makedonija i veceras bosna
najbolji mec je bio svedska poljska

poluvreme meca kongo-jamajka 0-0 trenutno,neko od ta 2 tima ide na svetsko :)

ujutru u 5 igraju irak-bolivija baraz :)

na sta ce liciti ovo svetsko,bas me zanima
Smanji malo dozivljaj

Nazad
Vrh