SPORT-Opšta tema

Katastrofalno suđenje pojedini igrači zvezde naprave po dva faula u jednom napadu a sudije neme.
Sutnuli ste 25 slobodnih bacanja, u poredjenju sa nasih 13.
Vas je problem sto ste 6 promasili.
Tako da su svirale sudije faulove. A to sto ne sviraju sve kao u evroligi da je odmah na sutu cim igrac baci ruke ka kosu je po meni ispravno. Oni sutevi za 3 su smesni kad sviraju za tri bacanja.
Jednostavno dobili smo vas sutom za tri.

Nesto gledam ovu sad kosarku, atmosfera kao u pozoristu. Nema vise casova ljubavi, nema vise institucije, nema vise navijaca koji finansiraju klub i skupljaju donacije. Poluprazna arena. Ostala tuzna slika posle zoca i ostoje limara.

A gde su vasi navijaci na derbiju aba lige? Umorili se od pevanja u subotu? :D
Uh uh ne pratis na casu, kolika je samo kolona grobara bila sa zastavom u arenu u subotu. Pa cik ima i par snimaka bubnjeva grobara iz arene. Znas kako su vikali aco srbine i kosovo je srbija.....
Sve vodje navijaca grobara sa par stotina klinaca iza njih, verovatno zbog posla klinci zbog dnevnice i malo belog...

Mozda ne pratim na času ali nisam dobio odgovor na pitanje. Gde su navijaci na derbiju?

Jedva pobedismo...
Nebitna aba liga. Juri se prolaz u evroligu.
A vasi su samo ostali od subote u nedelju, nisu ni morali ici kucama😂😂
Pogledaj malo snimke po netu, prvi na celu grobara nosi ogromnu zastavu sa vucicevim likom. Izgleda ih zaduzio nesto😉

Nebitna aba liga. Juri se prolaz u evroligu.
A vasi su samo ostali od subote u nedelju, nisu ni morali ici kucama😂😂
Pogledaj malo snimke po netu, prvi na celu grobara nosi ogromnu zastavu sa vucicevim likom. Izgleda ih zaduzio nesto😉
Nije ih zaduzio nego prezaduzio skupljeni svi razbojnici ,batinasi ,narko dileri sve na jednom mestu nego to je zavrsena prica a ovi razbojnici ulepsavaju svadbe i sahrane normalno za tarifu .E sad se ulazi u ozbiljan finis pocelo je kuvanje jer danas su direktni konkurenti dobili Barsa Zalgiris ,Pao ,Monako i sada se resava pitanje iako ima dosta do kraja ja mislim da je najvaznija utakmica sezone sutra Baskonija iako Zvezda moze da tuce svakoga i da izgubi od svakoga mislim da je sutra mec od ogromne vaznosti jer bi poraz najverovatnije zatarabio vrata Zvezdi za TOP IN Ne bih voleo da budem u kozi Zvezdinog trenera jer ima na lageru 20 igraca kome dati prednost :unsure: ❓hm hm hm AJDE DA ISPRATIMO I TO BOLJI NEKA POBEDI BICE DOBAR MEC POD GARANCIJOM

zvezda bukvalno sama odlucuje o svojoj tako reci sudbini a razlog su veceras baskonia,kuci partizan(doduse to se zna pobeda),kuci paris i u gostima asvel

ove 4 utakmice ako se dobiju to je to
i barsa je moguca da se dobije tamo ako se odigra kako se ume

videcemo da li ce biti jos jedna losa sezona ili ce se napraviti iskorak

Nekada sam bio pravi navijač i za voljenu klub navijao i na prijateljskoj utakmici, a šta je sad ovo bira se koje utakmice se prate sa tribina.

zvezda bukvalno sama odlucuje o svojoj tako reci sudbini a razlog su veceras baskonia,kuci partizan(doduse to se zna pobeda),kuci paris i u gostima asvel

ove 4 utakmice ako se dobiju to je to
i barsa je moguca da se dobije tamo ako se odigra kako se ume

videcemo da li ce biti jos jedna losa sezona ili ce se napraviti iskorak
Lule nemoj biti siguran na pobedu protiv Partizana, sudije iz EL će suditi kako treba a ne kao ove iz Aba lige da tolerišu onako prljavu odbranu kao rukomet da igraju a ne košarku

Ćemo vidimo, vi ste imali malo bacanja zato što mi u odbrani igramo košarku a ne kao vi rukomet. Mi smo trebali imati bar još desetak bacanja kako ste igrali prljavo u odbrani.

Treba protiv Partizana u areni staviti jednu dobru svotu novca na pobedu crveno belih jer to je samo pitanje dali ce da bude 20 ili 30 razlike a ko nije pri kesu moze da zalozi i babine dukate u zalagaonicu pa da uzme dobre pare i dukati da ostanu i da dobiju jos jaci sjaj . E sad ili dukati ili suljevi od sedenja i meskoljenja ili neki cir u najavi ali bice nesnosno vruce a i rutava buba je krenula i zaudara .U svakom slucaju Drcela je najavio bahato FINAL 4 pratimo dalji razvoj situacije 🤪

Ma gde ce izgubiti vidis da vas guraju sudije celo drugo poluvreme. Ovo je sramota kako se krade Baskonija na domacem terenu.

Nazad
Vrh