Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Vise je kriv Rodrigao jer nije uspeo da iskontrolise Zirua. Skupo su nas kostale propustene sanse na prvoj utakmici.
ma rekao stankovic da je menjao i zbog zutih kartonaMisliš Lule da Kostov može da odigra celu utakmicu i produžetke. Trenerov poraz ako ga tako možemo nazvati, kasno je uveo Katanija u igru a o vašoj odbrani nebi komentarisao. Sem golmana kojem skidam kapu ostalo je velika boranija kako se jedan vas kolega izražava, žali Bože dresa koji nose.
Vidis da ne boli kad kazes ono sto ti je na srcu.Misliš Lule da Kostov može da odigra celu utakmicu i produžetke. Trenerov poraz ako ga tako možemo nazvati, kasno je uveo Katanija u igru a o vašoj odbrani nebi komentarisao. Sem golmana kojem skidam kapu ostalo je velika boranija kako se jedan vas kolega izražava, žali Bože dresa koji nose.
Lule Žiru ima 39 godina i trči kao dečkić, a ovaj vaš Marko 36 god i radijus kretanja kao veteran. Ne treba on da se gradi nego da daje golove kad je u šansi, sinoć imao jednu 100% sa peterca glavom i pogodi direktno u golmana. Ovo što ima u zvezdi to nigde ni približno nije mogao dobiti . Daleko je on od pojačanja koje je trebao da bude.ma rekao stankovic da je menjao i zbog zutih kartona
vise je mogao mali kostov nego duarte sigurno
kad vec opet nisu enem i marko poceli
marko je morao danas pre enema zbog same njegove pojave na terenu,uticaj na sudiju,gradjenje lopte itd itd
i to se slazem a i u francuskoj imao sansuLule Žiru ima 39 godina i trči kao dečkić, a ovaj vaš Marko 36 god i radijus kretanja kao veteran. Ne treba on da se gradi nego da daje golove kad je u šansi, sinoć imao jednu 100% sa peterca glavom i pogodi direktno u golmana. Ovo što ima u zvezdi to nigde ni približno nije mogao dobiti . Daleko je on od pojačanja koje je trebao da bude.
Ziru je klasa. Taj gde god je igrao nadavao se golova. Jedan od trenutno najboljih stopera(zaboravio sam koji) je reko da mu je on najnezgodniji za cuvanje. Kako god da ga cuvas on da gol.i to se slazem a i u francuskoj imao sansu
zato je i dosao u zvezdu a Ziru igra u lilu
ista prica kao i sa krunicem
kreten je izvadio ucenu jer ima zuti karton a hteo je rodriga-aOaj vaš nazovimo ga trenerom ne uvede ubedljivo najjačem igrača u ligi u igru barem u 60 min nego uvede ga desetak minuta u produžetku.
Nisi valjda isao na MarakanuVidis da ne boli kad kazes ono sto ti je na srcu.
Prosvetar GDE SI SE SAKRIOOOONe kladim se, ali evo za tvoju dusu npr x u bg nereseno, Zvezdi dosta za prolaz. Rezultat 1:1 ili mozda cak i 0:0.
Mislim da je svima jasno da mi ne mozemo nikako sa arsenalom, totinhemom i ostalim velikanima evrope. Ni po parama, ni po skoli fudbala, organizaciji kluba, pa ni po tradiciji da se takmicimo. Ali druga liga evrope je po meni uspeh i da tu budemo vidljivi i da igramo neku igru kakvu trenutno Zvezda igra.

Onaj deda ZIRU vam demonstrirao siluNisi valjda isao na Marakanu![]()