SPORT-Opšta tema

e vidis gazda tog kluba mafijas terzic kao i tvoj mafijas dzaja je platio i sad taj isti klub ima sansu da igra osminu finala lige evrope,jos ako se dobije lion u sledecoj fazi i tamo je svasta moguce

al da ne trcimo pred rudu
Znaci ti si vec isplanirao sve unapred postavio si razanj a zeka jos skakuce po planinskim vrletima ZRELO RAZMISLJANJE NEMA STA ::pomoc:;

Ne kladim se, ali evo za tvoju dusu npr x u bg nereseno, Zvezdi dosta za prolaz. Rezultat 1:1 ili mozda cak i 0:0.
Mislim da je svima jasno da mi ne mozemo nikako sa arsenalom, totinhemom i ostalim velikanima evrope. Ni po parama, ni po skoli fudbala, organizaciji kluba, pa ni po tradiciji da se takmicimo. Ali druga liga evrope je po meni uspeh i da tu budemo vidljivi i da igramo neku igru kakvu trenutno Zvezda igra.

Znaci ti si vec isplanirao sve unapred postavio si razanj a zeka jos skakuce po planinskim vrletima ZRELO RAZMISLJANJE NEMA STA ::pomoc:;
realno ako stankovic prokocka ovu sansu da posle 0-1 u gostima,sad pred svojim navijacima izgubi ne plasira se dalje onda cu ga smatrati najvecom budalom od trenera u istoriji,vecim cak i od piksija

mala kvota ti je na 1X da bi igrao nesto na vece

Ništa vam nije po tom pitanju bolji ni predhodno trener. Da je onaj kilander dao gol iz penala nebi vi dobili derbi.
ma prosli derbi se mislilo na seltik vec u kom smo prosuli 2 boda i sad bi vec cekali protivnika u osmini finala lige evrope

derbi se gotovo uvek igra pred neke vazne meceve kada je zvezda u pitanju

Da se danas igra sa Seltikom verovatno bi bila druga prica. Onako bilo je prvo kolo svi stisnuti sa pomalo sumnje u dalji prolaz. Vec u sledecem kolu protiv Porta izgledalo je puno bolje i minimalan poraz 2-1 s tim da smo se posteno ispromasivali.

Nazad
Vrh