SPORT-Opšta tema

Kaže, novopazarci mu ništa ne naplaćuju. Od kada je došao, 100 jura nije potrošio. Burek, ćevape, ništa. Čak i neku stvar koja košta 8 hiljada dinara nisu hteli da mu naplate

Eto uzesmo i Zuckovu levicu. Jest da grobari kazu da je to nevazno takmicenje, ali neka nek nam se nadje. ❤️ 🤍 ❤️ 🤍 ❤️ 🤍 ❤️
Nije problem Zuckova levica nije problem ni titula nisu problem ni titule u svim mogucim sportovima problem je sto neznamo koliko dugo ce jos da zivi zvalavi dusevni bolesnik i kada ce psiho da baci kasiku nacisto .Mislim da je i za sve simpatizere Partizana to mnogo vaznije nego bilo kakav trofej a to bi predstavljalo i dan vaskrsnuca sportskog drustva Partizan .
IZVINI STO OVAKO ZBORIM O VASEM ANDJELKU CUVARU ALI DOK JEDNOM NE SMRKNE DRUGOM NE SVANE .Valjda ce vasem duhovnom vodji da smrkne sto pre jer objektivno stvarno iritira ona lesina od 2 metra sa onim izduzenim rukama i onom jezicinom sto stalno ispada i onim geganjem i onim cinicnim osmehom a i vi koji ste povlasceni opet morate stalno da mu se zahvaljujete a ni to nije uvak lako a on to trazi stalno (n)
PS Nema Zokija 230 sta li je sa njim dali je dobro .:unsure: Nedostaje njegovo zlatno pero a mogao bi da se informises sta je sa njim pa da nam javis
Sto se tice kupa to sam cestitao jos u septembru kao da sam imao predosecaj a imao sam tu viziju a sada bi iskoristio i da cestitam osvajanje kupa unapred za 2027 godinu da budem prvi a nemoj da me pitas odakle znam jer to je mala tajna velikih majstora :cool:

nadam se da ste iskoristili sta sam vam pisao ovde i uzeli lgano pare

potpuno ocekivan rasplet i lagana pobeda,doduse moram priznati da me je stankovic kreten iznervirao posteno sa sastavom na pocetku meca al srecom odahnulo se na kraju prvog poluvremena

Звезда боље игра и победа није била упитна. Ипак Партизан је имао шансе али није имао шансе да победи.
И онај поништен гол после пенала је баш упитан али добро... Пенал је корао да се реализује..
Али зна се ко је шампион. Знало се и на почетку сезоне.

Станковић је много бољи тренер него што је био. Види се његов утицај на тим. Види се нападачки фудбал, види се чврста игра позади.

Glasačka Srbija je zadovoljena, spasli smo se sto nije bilo 5+.

U fudbalu smo dotakli dno vec zadnjih nekoliko godina.

Čestitke na pobedi, kvalitetniji tim je pobedio.

Baskonia uzela kup Kralja,dobila real u finalu a u polufinalu barsu
real u polufinalu 18 sekundi do kraja gubio 5 poena(106-101) i na kraju dobio valensiu 106-108 ludost

Monako uzeo francuski kup
finale je bilo potpuno ocekivan rasplet jer su u cetvrfinalu vec ispali Asvel i Pariz a sam Monako jedva dobio Strazbur u polufinalu sa 90-89

Milan uzeo italijanski kup pobedom protiv tortone
tortona izbacila prvo Veneziu a zatim i Virtus pa je milan u finalu imao lak zadatak,bas toliki podvig tortona nije mogla da uradi,drzali se do 8min pre kraja meca al onda su izgubili snagu i milan dobije 85-77,poslednja 26-15 u korist milana

u nemackoj kup uzeo Bamberg
izbacio Bajern u polufinalu posle produzetaka a u finalu iznenadio i Albu 74-72,poslednja 22-14

u grckoj kup uzeo Panatinaikos koji je dovodjenjem Nigel-Hayesa iz nba pre nekih nedelju dana(igrao prosle kod sarunasa u feneru sa kojim je uzeo evroligu pa probao u nba) sad postao i glavni kandidat za osvajanje evrolige
klasicni panatinaikos i u eri obradovica i u eri atamana,samo daj love i igrace i bice verovatno uspeh
16 poena postigao u finalu i direktno zasluzan za osvajanje grckog kupa

eto cisto da vidite da se i u ostalim takmicenjima desava svasta

Polako ljudi, nema potrebe da se vredjamo i dizemo tenziju ovde oko sporta.
Po meni sve ocekivano, kup kosarka i derbi lagano dobili.

Nazad
Vrh