Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
potpuno ocekivanodwejna samo igrati preko poene,jedino ako ne zabibere omah neku granicu od 20poena
ko ce u partizanu igrati 5 jos pored Fernanda? neko od klinaca ili ce gurnuti gore Pokua koji je pero kategorija
po meni vrlo ranjiv u reketu partizan i to ce ostali moci koristiti
takodje bonga ima da igra 38min po mecu da pokrije reket tako da on ide da se igra preko skokovi
Kako god bilo mislim da su COCIJU64 mnogo drazi moji postovi nego tvoji jer moji postovi su uvek istog intenziteta kako krenem tako ga i zavrsim u istom tonu medjutim ti ga prvo zagrejes vrelom vodom osuris ga pa onda odvrnes landnu pa kad citac posta krene da pada u trans onda ponovo ukljucis vrelu i posle nekoliko hladjenja i grejanja citac posta postaje totalno dezorijentisan i bez jasne slike sta je pisac hteo da kaze a osim vruce i ladne tu radi i centrifuga na najace ..............................ali kako god bilo ja cenim takav stil pisanja nevakidasnji ali autenticniДа не мрачим... Звезда игра боље са предузимачем али ово је ипак распали Лил... али треба и победити распали Лил.. видећемо у дербију али то је и распали Партизан.... али ипак свака победа је добра а посебно победа у европи... ипак је Лил француска екипа...
Као навијач ми драго и жалим за шансама јер је посао могао бити завршен на гостовању....
Pises cas crno cas belo. Ipak je Lil sesti u fracuskom prvenstvu koje nije nimalo slabo. Sigurno su hteli i da se osvete za onaj poraz u Beogradu. Nisu nas nadigrali gotovo ni u jednom trenutku, imali smo bolje sanse koje nismo iskoristili. Drugo predstoji nam jos dve vazne utakmice, derbi i revans tako da je i Stankovic morao da kalkulise. Kada su zajedno igrali Erakovic, Handel, Enem i Lucic?? Nikad, retko su bili i starteri. Prvi put je Stankovic igrao sa tri u zadnjoj liniji i izgledalo je dobro jer su visoko mogli da igraju Seol i Tirkizijan. Sve u svemu daj da u nedelju pobedimo grobare koji ce biti napaljeni, pa idemo dalje.Да не мрачим... Звезда игра боље са предузимачем али ово је ипак распали Лил... али треба и победити распали Лил.. видећемо у дербију али то је и распали Партизан.... али ипак свака победа је добра а посебно победа у европи... ипак је Лил француска екипа...
Као навијач ми драго и жалим за шансама јер је посао могао бити завршен на гостовању....