SPORT-Opšta tema

Steta za propustene sanse. Mogu da nas skupo kostaju na kraju. Dobro smo igrali, ipak je Lil iz lige petice. Imamo realne sanse da prodjemo.

Да не мрачим... Звезда игра боље са предузимачем али ово је ипак распали Лил... али треба и победити распали Лил.. видећемо у дербију али то је и распали Партизан.... али ипак свака победа је добра а посебно победа у европи... ипак је Лил француска екипа...
Као навијач ми драго и жалим за шансама јер је посао могао бити завршен на гостовању....

dwejna samo igrati preko poene,jedino ako ne zabibere omah neku granicu od 20poena

ko ce u partizanu igrati 5 jos pored Fernanda? neko od klinaca ili ce gurnuti gore Pokua koji je pero kategorija
po meni vrlo ranjiv u reketu partizan i to ce ostali moci koristiti
takodje bonga ima da igra 38min po mecu da pokrije reket tako da on ide da se igra preko skokovi
potpuno ocekivano
dwejn 28p
bonga 7skokova i 21p
bruno sasvim normalno rano 5 faulova jer je jedini centar

Да не мрачим... Звезда игра боље са предузимачем али ово је ипак распали Лил... али треба и победити распали Лил.. видећемо у дербију али то је и распали Партизан.... али ипак свака победа је добра а посебно победа у европи... ипак је Лил француска екипа...
Као навијач ми драго и жалим за шансама јер је посао могао бити завршен на гостовању....
Kako god bilo mislim da su COCIJU64 mnogo drazi moji postovi nego tvoji jer moji postovi su uvek istog intenziteta kako krenem tako ga i zavrsim u istom tonu medjutim ti ga prvo zagrejes vrelom vodom osuris ga pa onda odvrnes landnu pa kad citac posta krene da pada u trans onda ponovo ukljucis vrelu i posle nekoliko hladjenja i grejanja citac posta postaje totalno dezorijentisan i bez jasne slike sta je pisac hteo da kaze a osim vruce i ladne tu radi i centrifuga na najace ..............................ali kako god bilo ja cenim takav stil pisanja nevakidasnji ali autenticni (y)

Pises cas crno cas belo. Ipak je Lil sesti u fracuskom prvenstvu koje nije nimalo slabo. Sigurno su hteli i da se osvete za onaj poraz u Beogradu. Nisu nas nadigrali gotovo ni u jednom trenutku, imali smo bolje sanse koje nismo iskoristili. Drugo predstoji nam jos dve vazne utakmice, derbi i revans tako da je i Stankovic morao da kalkulise. Kada su zajedno igrali Erakovic, Handel, Enem i Lucic?? Nikad, retko su bili i starteri. Prvi put je Stankovic igrao sa tri u zadnjoj liniji i izgledalo je dobro jer su visoko mogli da igraju Seol i Tirkizijan. Sve u svemu daj da u nedelju pobedimo grobare koji ce biti napaljeni, pa idemo dalje.

Poslednja izmena:
sve osim pobede zvezde u derbiju je cista namestaljka
ocekujem bar 2 gola zvezde,partizan je mogao od spartaka da primi 3 komada lagano medjutim ipak su samo 1,od radnickog je mogao bar 1 iako su ovi igrali sa igracem manje gotovo 60minuta tj partizan imao igraca vise,radnik im je dao 2
u preijateljskim se naprimao golova tako da sve ide da zvezda daje bar 2 a mozda i 3 gola i to se veze sa pobedom zvezde

bez ikakve sale posto znam da se zezas ali zaista sve osim pobede zvezde sa 2 gola prednosti je ravno senzaciji u ovom trenutku

ono sto sam pisao da se milojevic iz nekog razloga morao skloniti se sve vise pokazuje kao tacno jer su igraci odjednom prestali igrati od onog meca sa portom,da li je tu bio sukob sa terzom madjijom neznam ali od tada se u prvenstvu pocinje gubiti namerno bodovi sto bi bio i jedini i moguci razlog za smenu a to je da partizan bude prvi na tabeli
u ligi evrope se igralo normalno i otislo se u prolece lagano

Ово нам је била једна од бољих утакмица у последње време.

Без обзира што Лил није европски врх
Ипак треба имати у виду да је у врху Француске лиге
А да ми
не тако давно
имали смо проблема и са егзотичним тимовима током летње сезоне .

Наравно ово је прво полувреме
Треба и у реваншу потврдити да ово није била случајност.

Иначе лично ми се више свиђа ова постава,
бржи играчи ,више трчања.

Nazad
Vrh