SPORT-Opšta tema

Za neupucene- Grejem je sporazumno raskinuo ugovor i isplaceno mu je 450 000 za ovo vreme koje je proveo u Zvezdi.

Звезда вратила Ераковића на позајмицу.
СрБске жуте штампе пишу 250 и 500 хиљада до лета а на трансфермаркету пише милионче.
Да ли је вредно враћати очигледно неперспективног играча је велико питање.
Да је добар лако би се продао у лиге петице.
Видећемо, могао је и Лековић да одигра сезону и ником ништа... Ионако нећемо проћи Лил тако да није било потребе да се појачавамо....ако је ово појачање.
Могло је да се купи пар младих играча и да се гледа у будућност...
Видећемо...

12 kola do kraja,medju njima imamo ove protivnike koji su 7 najlosijih u evroligi ove sezone---Efes,Baskonija,Asvel,Makabi,Partizan,Bajern,Pariz

sad ili nikad

znaci moraju da se dobiju sada Makabi kuci,Efes kuci,Bayern kuci,protiv fenera kuci je sve moguce,Baskonija tamo nam ne lezi no videcemo,Partizan nam vraca pobedu to je sigurno,pariz kuci i u gostima asvel

to su pobede koje vode sigurno u playof i to sa visoke pozicije

PS
mozda nas i olimp opet pusti kako rece ludi pantic :ROFLMAO:

Nismo mi toliko dobri koliko su oni bili ocajni veceras.

Ona nasa rezervna petorka sto je usla poslednjih 2 minuta ne bi dala kos jos 22 minuta da su igrali.

Nismo mi toliko dobri koliko su oni bili ocajni veceras.

Ona nasa rezervna petorka sto je usla poslednjih 2 minuta ne bi dala kos jos 22 minuta da su igrali.
Pravi komentar.Komšije,čestitke na pobedi.Nećete verovati ali sam navijao za vas.Grcima nije ništa polazilo za rukom,večeras.Ali gledam tog Dilana Osetkovskog kako podiže formu kako ima veću minutažu a Rumenoglu nije bi potreban.Džabari ni cipele ne može da mu briše.Sad se tek vidi koliko vas je vaš Žoc ukanalio,sa boljim rosterom.

Nazad
Vrh