SPORT-Opšta tema

Jednostavno.primamo golove jer nisu koncentrisani.Mnogo šuplja odbrana.Arnautović i Katai su non stop u ofsajdu.Nemamo jednostavno tim za nešto više.Kako malo ozbiljnije krenemo u napad mi primimo gol.Video bi tek šta bi bilo da onaj nije promašio prazan gol.
Pa pogledaj tabelu. Od 36 klubova samo su 4 kluba primili manje golova od Zvezde. Drugo. Kad se igra ofanzivno cesto su igraci u ofsajdu. Trece. Ako ni zbog cega drugog treba da prodjemo zbog onih 35000 navijaca koji su dosli na stadion po hladnom vremenu i koji ce i sutra doci ponovo, za razliku od onih drugih koji stadion mozda nisu ni videli, ali zato sve znaju.

Добили смо Лил... само још да их добијемо.. :) ... прави противник, по мери... па нек победи бољи.

Ludogorets vs Ferencváros

Panathinaikos vs Viktoria Plzeň

GNK Dinamo vs Genk

PAOK vs Celta

Celtic vs Stuttgart

Fenerbahçe vs Nott'm Forest

Brann vs Bologna

Lille vs Crvena Zvezda

Одлична ствар је ако играмо прву у гостима а реванш на Мари....

Није добра ствар што ако прођемо Лил идемо на Лион или Астон Вилу...
19 02 se igra u Francuskoj, a 26 02 na Marakani. Jedino ne valja sto je derbi 21 02 takodje na Marakani, a mozda ga i odloze.

Pa pogledaj tabelu. Od 36 klubova samo su 4 kluba primili manje golova od Zvezde. Drugo. Kad se igra ofanzivno cesto su igraci u ofsajdu. Trece. Ako ni zbog cega drugog treba da prodjemo zbog onih 35000 navijaca koji su dosli na stadion po hladnom vremenu i koji ce i sutra doci ponovo, za razliku od onih drugih koji stadion mozda nisu ni videli, ali zato sve znaju.
Ne znam ja sve ali to je moj dojam.Da nije tako mi bi otišli direktno.Silom su prebacivali loptu pasovima što nije baš pametno.Nemamo krila uopšte,nema kvalitetnog centaršuta.Imamo Arnautovića kojeg sam cenio ali on se ponaša kao neki frajer bez pokrića a sedi mu Duarte na klupi,koji bar trči i zalaže se.

Ko zna, zna
0a48b9c3e0db3c030790d451f1328399.jpg

Nazad
Vrh