SPORT-Opšta tema

Kako mislis 15 godina nismo igrali evropu?? Il stvarno ne znas ili opet onako napamet pises?? Do juce vam je opsesija bila kosarka, govorili ste da vam je fudbal u drugom planu. Onda ste napravili pricu o Blagoju i partizanovim klincima koji ce vratiti klub na stare staze. Kad je i to puklo, a u medjuvremenu i kosarka propala sad ne znate ni sami sta vise da pisete.
Provocira.Očigledno.Sad ti njemu treba da pišeš elaborat da bi dokazao suprotno.Kivni su i besni i na košarkaše jer misle da im je Žoc dobro doneo ali ga sada više nema pa otišlo i dobro.
U fudbalu su sve prokockali u Evropi od trećerazrednih klubova.Razumem ja njih.I ja sam bio besan što smo im dali utakmice u obe sezone.Prošle su iskoristili a ove je bio kontra efekat-mislim na košarku.

Bitno da se osigirala evropa sto je i bio cilj
Tek sad se vidi koliko je ono bio kiks sa Seltikom u prvom kolu
Genk ce dobiti malmo a porto igra kuci neznam sa kime tako da svakako gore nemoze se vise
Videcemo ovog crnca sta ce da pokaze jer za arnautovica nemamo zamenu
Sve u svemu ocigledno da se u ligi igralo za kladionice i za smenu miloja koji je izgleda malo previse penio na nekim konferencijama
A reko sam da mi je cudan pad igre tek talo i da je samo stela smene u pitanju trenera a kako ces ga smenuti ako je sve potaman

Jedino sto sam ocekivao i prozeljkivao Rieru(ovaj bio skup terzi madjiji ocigledno) a dosao Stankovic lelemud al videcemo sta ce sad da uradi

Kako mislis 15 godina nismo igrali evropu?? Il stvarno ne znas ili opet onako napamet pises?? Do juce vam je opsesija bila kosarka, govorili ste da vam je fudbal u drugom planu. Onda ste napravili pricu o Blagoju i partizanovim klincima koji ce vratiti klub na stare staze. Kad je i to puklo, a u medjuvremenu i kosarka propala sad ne znate ni sami sta vise da pisete.
Ma igrali ste nego je bilo mnogo mlako i bledo bolje da niste ni igrali ono je bilo srozavanje svega lepog u sportu ali sinoc citam kada je Dzaja lisen slobode Zvezda je bila u plusu 20 miliona eura i imala je tim kvalitetan more mladih vunderkindova a Pixi je za godinu dana napravio minus 40 miliona i prodao ceo tim onih genijalaca i to bi trebalo da se obelezava kao masakr u novijoj Zvezdinoj istoriji i momenat kada je institucija krenula sa magistrale u kanjon Morace i mislim da bi akcenat tu morao da se stavi vise nego ko je kome uvalio macora u hotelu Radmilovac

Jedino sto sam ocekivao i prozeljkivao Rieru(ovaj bio skup terzi madjiji ocigledno) a dosao Stankovic lelemud al videcemo sta ce sad da uradi
Ne boj se LULE28 ako se Deki ne pokaze vratice se Miloje na velika vrata on je i rekao da ce uvek biti na usluzi svom klubu ali veruj mi da je Deki iskusan trener koji ce podici sve na jedan visi nivo primetio si sinoc novu mastovitost i leprsavost u igri

Ne boj se LULE28 ako se Deki ne pokaze vratice se Miloje na velika vrata on je i rekao da ce uvek biti na usluzi svom klubu ali veruj mi da je Deki iskusan trener koji ce podici sve na jedan visi nivo primetio si sinoc novu mastovitost i leprsavost u igri
Ubili smo se od leprsavosti
Jedan katai pretrci 70m nekog klinca iz malmea :)

Sta vi gledate da mi je znati

Bitne su pare i evropa sto je osigurana
Vi cete opet kukati i pricati zvalavi dao i ostalo
Nama drugi napadac sad onaj crnac neznam nu ni ime,duarte juce opet imao sansu za gol

Ono sto je sigurno da smo jaci od nase lige za titulu lagano

Selta nam daje gol lagano a verovatno ce doci i 3+ lagano jer ce biti nebitan mec

Низ од четири победе у групи је велики успех.

Много хвалоспева по медијима за игру против исодпросечног тима Малмеа.

Лично нисам одушевљен,
чак мислим да је био неки озбиљнији противник да би изгубили.

За пресинг ,
излажења високо потребни су брзи играчи.

Синоћ превише спорих играча у тиму
Неке чудне позиције играча..

Резултат је оно што се пише
Победили смо и то је најважније.

Od 2000 do 2016 grupnu fazu nekog takmicenja ste igrali 2x ako se dobro secam.Od 2012 sns obilno upumpavanje kinte, guranje od strane saveza, sudija...

Nemoj da se pravimo mutavi, tada je Partizan skupljao bodove.Naravno bile su neke sezone promasaj ali sta ces.

Poslednja izmena:
Пикси је био у екипи са делтиним малим који је касније завршио у апсу са признањем да је радио против закона и добио мању казну.

Та екипа је продала 5 бисера који су само закорачили на Мару из омладинског тима. Онда је кикси спаковао кофере и као муфљуз побегао из државе. Сећате да да му је на кућу у Нишу бачена експлозивна направа.
Вратио се кад му је зна-се-ко гарантовао безбедност и приступ мрвицама са стола где се екипа у заносу, грозничаво отима о државне паре...

Ако се добро сећам, а могуће и да грешим, од свог тог периода памтим само да је грб промењен и да је добио и плаву боју и да ми се такав више свиђао од ове комунистичке варијанте.

Да је среће па да се та црвена петокрака претвори у звезду и да се разиђемо од комунизма и југославије...

Може да буде и осмокрака и деветокрака звезда не мора баш комунистичка. За сваких десет година по један крак.

Као што је Спарта из Прага окренула своју звезду.

Али, ово је још југославија и комунизам и све се ради по кључу као у сфрј... Зато и имамо на положајима људе из свих пм само Срба Шумадинаца нема нигде...

Свака част за Јага.
Најмањи на терену али са огромним доњим деловима мушког полног органа :) .

Добра победа Звезде.

Poslednja izmena:
Ја сам лепо писао да Партизану не треба скуп тренер него ови од 7 иљада...
Добра победа која може да преокрене сезону

Nazad
Vrh