SPORT-Opšta tema

1/4 bilo ok sada ova 2/4 neide u dobrom pravcu. Valjda je Nwora došao na utakmicu.

Nema tu velike nade.Maler koji nas prati od kad smo vam dali utakmicu se nastavlja.Velika greška Motejunasa,pa 2 Kalinića pa Dobrića.Verovatno izgubljena utakmica.Obradović vodi Grejema na ekskurziju.Uvodi Jaga koji drži loptu 20 sekundi...

Zorane opet ti i tom maleru. Pojavio se Nwora ima još dosta da se igra. U igri ste i dalje biće tu tesno do kraja.

Kakav maler, nije maler nego dolazi na naplatu gomilanje igraca koji sada traze svoje, trazi se lider, Kalinic zbog situacije sa zenom i cerkom nije taj koji ce da udari pesnicom o sto, Dobric je dobar decko i ne moze da se nosi za americkim bitangama, a oni sada oce svi svoj kolac, Grejem, Batler, Kodi, Nwora, onda imamo da sada i Sasa mora secku da narpavi i odluci se kojih 8 ili 9 igraca ce da igraju i cine core.
Ko se imalo razume u kosarku zna da je do ovgoa moralo doci kada se nakupovalo 20 igraca, sada je na Sasi da pokaze autoritet i napravi secku, srecom pa ima zalihu,

Kad su se mnogi predali i pomislili još jedan poraz rekao sam da će biti tesno. Izuzetno važna pobeda, da je bio drugačiji ishod verovatno bi bila teška misija ulaska među 10 ekipa

Bas, bas uzbudljivo. Opet dosta gresaka i par igraca ne mogu da igraju odbranu. Konkretno Nvora i Batler u napadu solidni, ali odbrana haos. Idemo dalje.

Koliko se ja secam od dolaska Željka udeo drzave u budzet kk Zvezde je bio 60%. Postojali su negde i zvanicni podaci samo me mrzi da trazim.

Zorane uspeh je veliki i ne zelim vise da pricam o tome, samo prestani vise da nameces svoje misljenje. Nije zanimljivo.

Ehh kad se setim te emocije ja na tribini a taj covek ulazi u arenu, neopsivooo! 🖤

Jedino cime su sada navijaci Zvezde zadvoljni to su nasi rezulatati, a mislim da brukanju nije kraj. Mora biti i -50 do kraja sezone.
Koliki su budzeti klubova ne znam, ali evo danas drzava uplatila FK Partizan 2.2 miliona evra da bi mogli da igraju evropu. U zadnjih 15 meseci to je ukupno 22 000000 evra. Samo da se zna.

Nazad
Vrh