SPORT-Opšta tema

I Desingerica je tata.
Izvini ZOKI ali morao sam da na momenat prebacim temu na zonsku ligu severne Backe samo malo da odmorimo temu od Zeljka Obradovica mnogo se pumpalo i upumpalo nebuloza a i ti malo da odmoris vidi se da si se premorio A NIKO NECE DA TE CUVA AKO SE SAM NE CUVAS ONI UZIMAJU VELIKE PARE A TI SE NERVIRAS I POKUSAVAS DA OBJASNIS LJUDIMA KAKO STOJE STVARI .
Ono sto je najgore Zeljka trazi i Galatasaraj i Paok i Panatenaikos ova tri kluba krecu u velike projekte u mega projekte a izgleda da zeleni iz Atine nameravaju da otpuste Atamana i da dovedu Zeljka pa nije lud vlasnik Panatenaikosa jeste smrkadzija ili ima kliker a ima i viziju a ima i ogromnu lovu ::novac::

Izvini ZOKI ali morao sam da na momenat prebacim temu na zonsku ligu severne Backe samo malo da odmorimo temu od Zeljka Obradovica mnogo se pumpalo i upumpalo nebuloza a i ti malo da odmoris vidi se da si se premorio A NIKO NECE DA TE CUVA AKO SE SAM NE CUVAS ONI UZIMAJU VELIKE PARE A TI SE NERVIRAS I POKUSAVAS DA OBJASNIS LJUDIMA KAKO STOJE STVARI .
Ono sto je najgore Zeljka trazi i Galatasaraj i Paok i Panatenaikos ova tri kluba krecu u velike projekte u mega projekte a izgleda da zeleni iz Atine nameravaju da otpuste Atamana i da dovedu Zeljka pa nije lud vlasnik Panatenaikosa jeste smrkadzija ili ima kliker a ima i viziju a ima i ogromnu lovu ::novac::
Pa o tom ti ja sve vreme pišem.Nije on džaba napravio ceo cirkus i izgubio se u magli.Kao što i sam sad vidiš on učestvuje samo u velikim projektima.Pametnom dosta.

Navijaci partizana sta pisu:
Selo gori Obradović se češlja.
Ne mogu, a da se ne otmem utisku da Obradović po kafanama se provodi i slavi dok Partizan se raspada.
Napravio je stravičnu selekciju tima, zakopao nas sa Jabari Parkerom i Miltonom na koje je bačeno 10 miliona evra, doveo nas do 17 mesta i onda otišao i napustio brod koji tone.
Sada pregovara sa Panateniakosom i slavi po kafanama bez ikakve odgovornosti.
Mi smo mesecima bili držani u tami pojma nismo imali da on i limar su se posvađali i ne pričaju, stavili su svoje sujete i ego ispred kluba.
Danas se svi samo bave time šta je rekao limar, šta je rekao Obradović, niko se ne pita šta će biti sa Partizanom.
Nema tu nedužnih od predsednika, trenera, igrača, navijača svi su odgovorni za ovu užasnu situaciju u kojoj se klub nalazi.
Ne pada mi na pamet da se bavim time zanima me šta će biti sa mojim klubom i šta dalje.
Partizan se nalazi u jako teškoj situaciji, a šta će tek biti sledeće sezone, ko će hteti da dođe od igrača u klub gde navijači gađaju i vređaju igrače, koliko će sezonskih da se proda sada, od čega će klib da živi?
Ako ode limar, a treba ko će biti lud da dođe da ga nasledi?
Sve su to pitanja koja me jako brinu i mnogi su zaboravili od imena jednog čoveka da je klub na prvom mestu, mnogi navijači su stavili jednog čoveka iznad kluba.
Limar je pomislio da je on neki spasilac, da je on iznad kluba, da je Partizan njegova svojina napravio od kluba svoju biznis korporaciju.
Ponovo ću reći ovde nedužnih nema od igrača i navijača, a najveća odgovornost je na Obradoviću i limaru to su dva najodgovornija čoveka za ovo gde se nalazimo.
Oni nama 5 godina prodaju priču o velikoj ljubavi limara i Obradovića, kumstvu, brane i podržavaju jedan drugog, pa sada pukla ljubav pa se sada jedan sa drugim prepucavaju na štetu kluba.
Ko će da plati ove skupe greške Jabari Parker i Milton? Niko Partizan će da plati i da ispašta zbog svega.
Želim da moj klub preživi eru limara i Obradovića velikih spasitelja na koje se navijači dele.
Baš me briga za ljude koji su zaradili od Partizana pa sada se ograđuju od odgovornosti.
Partizan mora biti iznad svih navijači to moraju shvatiti stavili su pojedince iznad kluba i idealizovali ih i zato smo sada tu gde smo.
Ponoviću nema nedužnih moramo da spašavamo klub.

#partizan #grobari #košarka #crnobeli #partizansimbolkošarke

Umesto da se zapitas kako je tvoj kolega sa foruma osetio pobedu Srbije na kvotu 5 dali je imao viziju ili jednostavno zivi sa tim istancanim osecajem i jos kada se poklopi onakav splet okolnosti i onakva zavrsnica i nemoras da cestitas ako ne zelis ili ti je tesko ali skaces da mi objasnis da sam ja sa saldom u minusu i da sam zavisnik od kockanja i da propagiram neznam sta kockanje pa zar ne vidis covece da su to neke simbolicne i smesne uplate a prosli put kada je uplata bila manja od kutije cigara opet nesto ne stima ALI VEROVATNO BI STIMALO KADA BI PROMASIO NAZALOST TO SE RETKO DOGADJA
Ovde me da budem iskren malo ponelo i patriotski to je jace od mene .Nije bas pozeljno da se igra na voljeni klub i na reprezentaciju ali ljubav je nekada jaca od svega :cool:
Ma igraj ti druze, tvoje pare, tvoj zivot. Samo nemas moju podrsku u toj prici promovisanja kladionica, hasisa i sta si sve napisao gluposti.
Opet ti ponavljam treba covek da se opusti, i da sebi razonodu, ali ima i lepsih stvari u zivotu od tih koje si ti nabrojao. Moze sport da se prati i bez tiketa.
Imam par drugara od malena se znamo, bas su njih dvoje troje zaglibili sa kladzom, preslo u uplatu na racun i to je konst kladjenje svaki dan, bez prestanka, uplate po hiljadu dve. A realno se muceni rade neke poslove za platu koju stuku na kladionicu. Posle par meseci kad dobije neko od njih ubodu po 100 hilj i vise, ali mnogo vise trose nego dobiju.

Ma sve te razumem ,nego kolega iz dvora je bez ikakve lose namere istakao u neformalnom razgovoru kako su oni uhvatili pravi kurs i plivaju i ledjno i delfin a da se kod tebe izkundacilo a nazalost svi smo nemi svedoci kako sve funkcionise vec dugo smo u magli i beznadju .E sad ja se iskreno nadam da je kod njih u njihovom klubu sve transparentno i po PS u i da je sve cisto ko suza i to opet vraca nadu da nije sve izgubljeno I DA BROD MOZE DA GURA I UZVODNO SAMO KAD IMA VETAR U LEDJA U DATOM MOMENTU 💰nada poslednja umire samo je nebo granica ::namigivanje::
Nije dvor. Postoji mesto Banatski Dvor, ja ne zivim u njemu.
Ja zivim u Idvoru, rodno mesto Mihajla Pupina🙂

Izgleda je vizionar nebo je granica bezao sa casova geografije, vrv u kladionicu 😂😂😂
Sto se tice geografije u srednjoj skoli sam nacrtao ceo svet a sto se tice obilaska planete nisam bio samo na Antartiku tako da u veronauku se ne razumem ali sto se geografije tice mogu na kviz odma a veruj mi da je taj ruralni severni deo skroz medijski zapostavljen i nepokriven a sve je ko lavirint sve isto nema razlike nikakve lakse je zalutati u Vojvodjanskom selu nego u Metropoli
Medjutim ovo za Pupina stvarno nisam znao da mu je rodno mesto steta sto ste ga najurili odatle ::lose::

Ja ne znam da li se ikada neki navijac Partizana bavio nekim trenerom Crvene Zvezde koliko se oni bave sada vec bivsim trenerom Obradovicem.

Moze se reci da su u pitanju samo kompleksi, ne vidim drugo objasnjenje.

Ne mogu, a da se ne otmem utisku da Obradović po kafanama se provodi i slavi dok Partizan se raspada.
Napravio je stravičnu selekciju tima, zakopao nas sa Jabari Parkerom i Miltonom na koje je bačeno 10 miliona evra, doveo nas do 17 mesta i onda otišao i napustio brod koji tone.
Mi smo mesecima bili držani u tami pojma nismo imali da on i limar su se posvađali i ne pričaju, stavili su svoje sujete i ego ispred kluba.
Danas se svi samo bave time šta je rekao limar, šta je rekao Obradović, niko se ne pita šta će biti sa Partizanom.
Nema tu nedužnih od predsednika, trenera, igrača, navijača svi su odgovorni za ovu užasnu situaciju u kojoj se klub nalazi.
Ne pada mi na pamet da se bavim time zanima me šta će biti sa mojim klubom i šta dalje.
Partizan se nalazi u jako teškoj situaciji, a šta će tek biti sledeće sezone, ko će hteti da dođe od igrača u klub gde navijači gađaju i vređaju igrače, koliko će sezonskih da se proda sada, od čega će klib da živi?
Sve su to pitanja koja me jako brinu i mnogi su zaboravili od imena jednog čoveka da je klub na prvom mestu, mnogi navijači su stavili jednog čoveka iznad kluba.
Limar je pomislio da je on neki spasilac, da je on iznad kluba, da je Partizan njegova svojina napravio od kluba svoju biznis korporaciju.
Ponovo ću reći ovde nedužnih nema od igrača i navijača, a najveća odgovornost je na Obradoviću i limaru to su dva najodgovornija čoveka za ovo gde se nalazimo.
Oni nama 5 godina prodaju priču o velikoj ljubavi limara i Obradovića, kumstvu, brane i podržavaju jedan drugog, pa sada pukla ljubav pa se sada jedan sa drugim prepucavaju na štetu kluba.
Ko će da plati ove skupe greške Jabari Parker i Milton? Niko Partizan će da plati i da ispašta zbog svega.
Želim da moj klub preživi eru limara i Obradovića velikih spasitelja na koje se navijači dele.
Baš me briga za ljude koji su zaradili od Partizana pa sada se ograđuju od odgovornosti.
Partizan mora biti iznad svih navijači to moraju shvatiti stavili su pojedince iznad kluba i idealizovali ih i zato smo sada tu gde smo.

Ovo je ili neki pacenik ili medijski spin ovaj se razalostio i cvili i kuka na sudbinu A PREDPOSTAVLJA DA CE SAMO OD SEBE DA SE RESI NOVONASTALO STANJE .Da nije dosla legenda kluba mi bi i dalje igrali u polupraznoj areni i trener bi bio Filipovski a igrao bi Vrabac i Gordic ovde se sada lomi sve dali ostaviti SNS poslusnike i ostaviti ih do vecnosti da pustaju korenje i davati podrsku klubu ili udariti bojkot do besvesti pa ako tonemo da tonemo svi kolektivno kao u fudbalu .Ja sam za kolektivni bojkot jer nemogu vise da gledam da nam najbolji i najvredniji odlaze a da uzgajamo parazite i podguzne muve sve je cisto i sve je jasno ko dan

Ja ne znam da li se ikada neki navijac Partizana bavio nekim trenerom Crvene Zvezde koliko se oni bave sada vec bivsim trenerom Obradovicem.

Pisanje o Obradovicu bar ima neke veze sa sportom, ali ipak smeta. Ovaj vas sto pise memoare i promovise kladionice ne smeta nikom??

Ja sam se bavio mnogo puta i samo su bili HVALOSPEVI i za Radonjica i za Alimpijevica i za Ivanovica i za Sveropulosa i za Pesica i svi su oni od mene zavredjivali samo najvislje ocene :cool:

Malo je reci i kompleksi ALI PISATI ZA NAJTROFEJNIJEG TRENERA U EVROPI SVIH VREMENA DA NEMA POJMA I DA JE SVE ZIVO OSVAJAO SLUCAJNO a pritom na svakoj konferenciji za stampu velika svetska imena iz sveta kosarke mu skidaju kapu i naklon do zemlje to je bas specificna situacija a sta da se cudim toj pojavi kada mnogi iz crveno belog tabora zovu svoju legendu kluba LOPOV I PODGREJANI LES I KAZU DA BI GA KAZNILI NA SRED TERAZIJA VALJDA STO IM JE DONEO TITULU PRVAKA EVROPE I SVETA :sta:
A pritom na zidu u upravi gde treba da stoje legende kluba stoji slika NEPOMENIKA jeziiiiivooooo kraaaajj neemaaa daljeee ZADNJA STANICA :zli:

Baš sam hteo da postavim ovaj post.A tek komentari.Idol gubi obožavaoce.

Sto se tice geografije u srednjoj skoli sam nacrtao ceo svet a sto se tice obilaska planete nisam bio samo na Antartiku tako da u veronauku se ne razumem ali sto se geografije tice mogu na kviz odma a veruj mi da je taj ruralni severni deo skroz medijski zapostavljen i nepokriven a sve je ko lavirint sve isto nema razlike nikakve lakse je zalutati u Vojvodjanskom selu nego u Metropoli
Medjutim ovo za Pupina stvarno nisam znao da mu je rodno mesto steta sto ste ga najurili odatle ::lose::
O cemu ti pises covece, ko ga najurio? Ovde je rodio i isao 4 razreda, posle u Crepaju, Pancevo, pa Bec, pa Amerika preko bare. Niko ga nije najurio nego je tad akademski i istrazivacki zivot bio preko u USA. Tamo je doktorirao i radio na faksu, i patentirao svoje pronalaske. Uvek se rado secao svog sela, pa je dodaao u svom imenu Micheal Idvorsky Pupin u USA. Platio je izgradnju citavog doma kulture u selu, i milion drugih stvari u Srbiji, bio garant za municiju za 1 ww za Srbiju. Banat bi danas bio Rumunija da nije bilo njega. Neki pricaju da je bio mason, ne znam.
Eto ti malo podataka, pitaj ako nesto nije jasno.

O cemu ti pises covece, ko ga najurio? Ovde je rodio i isao 4 razreda, posle u Crepaju, Pancevo, pa Bec, pa Amerika preko bare. Niko ga nije najurio nego je tad akademski i istrazivacki zivot bio preko u USA. Tamo je doktorirao i radio na faksu, i patentirao svoje pronalaske. Uvek se rado secao svog sela, pa je dodaao u svom imenu Micheal Idvorsky Pupin u USA. Platio je izgradnju citavog doma kulture u selu, i milion drugih stvari u Srbiji, bio garant za municiju za 1 ww za Srbiju. Banat bi danas bio Rumunija da nije bilo njega. Neki pricaju da je bio mason, ne znam.
Eto ti malo podataka, pitaj ako nesto nije jasno.
Da budem iskren nisam znao za Pupina a imao sam keca iz Fizike ali verujem da ni ovi dvojica kolega sa Rumunske granice ni oni nisu znali i hvala ti za ovaj predivan post za Teslu sam znao da je iz Like iz Smiljana ali za Pupina nisam e kad pogledam sta smo kvalitetnih ljudi dali kroz istoriju a sad imamo informer vrednovanje neka nam je bog u pomoci

Nazad
Vrh