emigrant
Član
Nikako niko od zvezdaša da napiše kolika je plata vašeg trenera ili možda on radi za eksere.
Što je to toliko tajnovito?
Što je to toliko tajnovito?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
slažem se, trrbao je da odstrani kao Pešić RadmanovićaI onda po tebi nije selektor bar jedan deo kriv.Uredu oni su bojkotovali nas navijace nisu selektora,nisam upucen u te detalje.Selektor je trebao da ih lepo odstrani i krajnji rezultat bi bio isti.A kolega ovi sa ugovorima su obezbedjeni kao nacionalno blago mole boga da ih oterate kao bivseg trenera FK.Jesam u pravu?
E o tome ti pisem. Ok evo i ja se javno izvinjavam prema tebi ako sam preterao sa cimanjem oko tece, vise je sala bila nego vredjanje. Ali stvarno ima clanova koji preteruju sa vredjanjem, pogotovo prema clanu zokiju.Mornar, hajde malo pripazi na rečnik. I nemoj da zapocinjes svadju opet! 2 puta te opominjati necu.
Na koji post se odnosi ovaj odgovor.I šta je to patologija.Izguglaj pa napiši.Tvoja mržnja prema Željku već prelazi u patologiju.
Možda ti stvarno ne znaš šta je patološka mržnja.Evo možeš malo pročitati.Na koji post se odnosi ovaj odgovor.I šta je to patologija.Izguglaj pa napiši.
POSTOVANI KOLEGA DOBRINCANMornar, hajde malo pripazi na rečnik. I nemoj da zapocinjes svadju opet! 2 puta te opominjati necu.

Onda si ti debelo promašio dijagnozu u prevelikoj ljubavi prema dotičnom.Pročitaj tekst jedno 3 puta sa razumevanjem i videćeš da se ja tu ne nalazim nego si lupio pa ostao živ.Možda ti stvarno ne znaš šta je patološka mržnja.Evo možeš malo pročitati.
![]()
Psihologija mržnje: Zašto ljudi mrze, uništavaju druge i šire zlo? Razgovarali smo sa psihijatrom Darkom Marčinkom
Mržnja je osjećaj ili emocionalno stanje koje subjekt osjeća prema nekoj osobi za koju vjeruje da je zla i da ugrožava njegovu vrijednost. Smatra se da je mržnja najsloženija razina agresivnog afekta kao posljedice internaliziranih negativnih sadržaja. Može biti kratkotrajna ili dugotrajna...krenizdravo.dnevnik.hr
Ne sećam se da je neko od grobara komentarisao trenere zvezde.Onda si ti debelo promašio dijagnozu u prevelikoj ljubavi prema dotičnom.Pročitaj tekst jedno 3 puta sa razumevanjem i videćeš da se ja tu ne nalazim nego si lupio pa ostao živ.
Koja je ovde patologija u pitanju.
Nisam ja trazio da se banujes Mornar, ni da se udaljis sa foruma. Samo mi moje kucno vaspitanje ne dozvoljava da citam tvoje postove gde konstantno vredjas kolege iz Kikinde. Lucidno, ali vredjas.POSTOVANI KOLEGA DOBRINCAN
Vi ste zivi svedok koliko je ova tema bila pasivna i nezanimljiva i dok se ja nisam ukljucio da oplemenim temu svojim znanjem i iskustvom ista je gotovo bila u fazi zamiranja. Sada je tema vec podignuta na jedan visi nivo ali nazalost neki clanovi su krenuli da skrnave temu nestrucnim delovanjem i amaterskim pristupom .U poslednje vreme komunikacija je znatno otezana pa bi vas zamolio ako se nastavi ovaj trend opstrukcije i skrnavljenja teme da banujete clanove ZOKI230 I COCI064 OBOJICA IZ KIKINDE 1964 godiste A MOZE I KALMANA 58 godiste I PEXSAPA IZ DVORA bivseg studenta poljoprivrede A POSTO SAM UVEK BIO ZA DRUSTVO NE IGRAC NEGO IGRACINA SLOBODNO MOZETE I MENE DA BANUJETE I MISLIM DA BI TO U OVOM TRENUTKU BILO VEOMA DELOTVORNO I PO NAS I PO MENTALNO STANJE OSTALIH FORUMASA .
HVALA VAM UNAPRED
ps A VI OCENITE DALI JE NAJBOLJE MESEC DANA ,3 MESECA ILI 6 MESECI mozda je bolje na sto duzi period ali cak i ako to bude krace mi cemo vam svi biti veoma zahvalni VASI FORUMASI ZOKI ,COCI ,KALMAN ,PEXSAP I MARINERO![]()
Kako nije? Pa mornar analizira Zvezdu i svim sportovima na svim fronovima, u proslosti sadasnjosti i buducnosti.Ne sećam se da je neko od grobara komentarisao trenere zvezde.
Ti si opsednut Velikim Željkom i tvoje omalovažavanje njega nije baš normalno.