SPORT-Opšta tema

Pa kakav crni komentar, znao sam da ce biti debakl. Valensija ce nas razmontirati mozda i za istorisku razliku. A sta reci za Dzabulu, osim reči sprdnje... :D

10 pobeda ove sezone nasa realna priča. Poslednje 3 utakmice zavrsene sa oko -80 poena. :D

Ej da je Željko zamenio ceo tim al bi bilo pljuvacine po njemu.

Toliko o tome da možeš oceniti igrača.
Baš se naigrao.
Bolji je od Kalatesa a i to što on radi se ne broji.A i ovi ostali su vas rasturili tako da nije morao ni da igra.A i ja sam njega spomenuo jer je bio vaš igrač i to je to.Poenta je bila da sam ja prognozirao pobedu Makabija kao odgovor jednom od vas koji je bio ubeđen u vašu pobedu.Igen.

Pa kakav crni komentar, znao sam da ce biti debakl. Valensija ce nas razmontirati mozda i za istorisku razliku. A sta reci za Dzabulu, osim reči sprdnje... :D

10 pobeda ove sezone nasa realna priča. Poslednje 3 utakmice zavrsene sa oko -80 poena. :D

Ej da je Željko zamenio ceo tim al bi bilo pljuvacine po njemu.
Koliko puta treba da menja tim.Kad se vrati Karlik,možda nešto i uradite.Samo da Pejn ne prođe kao Džabari.Što ga je toliko držao na klupi kad je dečko dobar.Ne možete trenera da strefite.Mislim da bi tu Duško mogao mnogo uraditi pa i Sveropulos.

Samo pričaš nebuloze,nadao si se da će on kao naš bivši igrač da nas ukanali a on dao 3 poena.Priznaj da je to ipak proradila ciganska krv i želja da nas ukanali naš bivši igrač a ne da se vadiš i pričaš gluposti

Ja stvarno ne razumem ova grobarska komentarisanja. Jeli vi slusate sebe? Velicate zeljka, kao nista nije kriv. On kad je dolazio znao je da krece saradnju sa sns ostojom. Da se ne lazemo, znao je u kakvo kolo se hvata.
Da ovaj tim partizana kosta dosta, kosta, znaci bilo je i dosta para koje su ulupane greskom u pogresne igrace. Da je zeljko imao uticaj u dodvodjenju igraca imao je sam je to izjavio. Da je i on dobro zaradjivao, jeste. Da je znao kako se to finansira, znao je.
Tako da krivica pored ostoje limara je itekako i zocova. Ali nama srbima uvek treba da od nekog pravimo idola i nepogresivog. Tako je i ovaj put.

ma nece jednostavno igraci da igraju za navijace,pa pocetak meca kad zvizde gde ce igrac da igra 100% pa da je bilo koji klub
sto bi se neko cimao bzv za tim kad ga navijac pljuje
to se sve desilo od onog cuvenog povratka zeljka iz atine kad je on glumio ludilo i nedelju dana se nije znalo sta se desava

sta su sve navijaci radili igracima to je kriminal,sta se sve pisalo na drustvenim mrezama,pa ono kad su dosli na trening da neke bukvalno lincuju itd

i sad oni nece da igraju jednostavno

a opet sve to ide od zeljka samo da je rekao idem iz partizana i to je to a on
ovako se sve zakomplikovalo a on postao svetac i dalje u ocima navijaca
a navijaci realno od maga dulata,mozgovi oprani avangarda,casovi ljubavi ovo ono i ostale gluposti

Ja stvarno ne razumem ova grobarska komentarisanja. Jeli vi slusate sebe? Velicate zeljka, kao nista nije kriv. On kad je dolazio znao je da krece saradnju sa sns ostojom. Da se ne lazemo, znao je u kakvo kolo se hvata.
Da ovaj tim partizana kosta dosta, kosta, znaci bilo je i dosta para koje su ulupane greskom u pogresne igrace. Da je zeljko imao uticaj u dodvodjenju igraca imao je sam je to izjavio. Da je i on dobro zaradjivao, jeste. Da je znao kako se to finansira, znao je.
Tako da krivica pored ostoje limara je itekako i zocova. Ali nama srbima uvek treba da od nekog pravimo idola i nepogresivog. Tako je i ovaj put.
njima jednostavno te neke stvari nece ili ne mogu da dopru do realnog sagledavanja situacije

zeljko ih onda ocigledno lagao citavo vreme da on sastavlja tim ako sad ispada da nije nista on dovodio
znaci tu neke price se nikako ne poklapaju al dobro
smesno je sve,pa jos kad slusas ove budale sto imaju podkaste razne kakve se tamo tek gluposti pricaju i loze navijaci i ljudi to tek za ono verovali ili ne

То што је оставио Жељко у сарадњи са лимаром и екипом која их је довела сада се види као непоправљиво *рање из кога се не назире излаз... то исто нас чека у свим сферама друштва и и свему чега су се дохватили...
Ми сви заједно смо им помогли да нас уканале.
А неће бавити кад се отворе шахтови и *овна покуљају напоље... сви ћемо гњурати а неће нам бити пријатно...

Cigani ajde malo manite se Velikog Željka i brinite o mezimici.
Evo sada Ostoja je doveo trenera koji će izvući sve ono što je upropašćeno do sada.

Evo sada Ostoja je doveo trenera koji će izvući sve ono što je upropašćeno do sada.
nece jer ste vi jos uvek uz zeljka kao da je on jedini spasilac ovoga sto je upravo on i zapoceo ne shvatljim rotacijama na pocetku sezone gde se nije znalo ko igra kad i sta,jel shvatate vi to?

pocetak meca ljudi zvizde svojim igracima
kraj meca,zele da se fizicki obracunaju sa tajrikom,polivaju igrace vodom-sokom ili cime vec sto su bacali

igraci nece igrati za ovaj tim,odredjeni igraci
vama sad bolje da vas evroliga nekako kazni da vas pametnih grobara nema u areni-pioniru gde vec igrate

samo da ste stali uz igrace kad je zeljko dao otkaz-sve bi bilo drugacije

vi stali uz zeljka i sjebali igrace odnosno klub a samo zeljka jos vise uzdigli....ironija i glupost

Da je velik bas nije koliko vi mislite. Pogotovo kao covek. Da zabranis nekom da pise ne mozes ni to, ako se nama bas komentarise zeljko. Kao sto ni mornaru niko nista ne brani.

Cigani opušteno,ovo je naš problem.Deo ovog tima neće da se bori za boje Partizana i zato će biti izviždani i prozivani.Ovaj trener ako to prepozna i odstrani ili preseče takav odnos onda možda i napravi nešto.U drugom slučaju ih otpustiti.
Kako skandiraju Lakiću,zato što se bori.

Isto tako nismo shvatali da je do trenera kad ste na pricali. Isto ste pričali sad cete videti kad se promeni trener kad se upali masina brzo cete zaboraviti Zeljka.

A masina se upalila pa se nizu sramotni i istoriski porazi. :D

i sve bi bilo drugacije da ste stvarno promenili trenera,ovo prvi mec ovog spanca

vama arena i danas peva Zeljko Obradovic
igrac kad to cuje verovatno misli u glavi....vidi ove budale i dalje vicu bivsem treneru

taj lakic nije igrao kod zeljka,skrajnut skroz

i ako su stvarno dvejn,brown,tajrik i jabari busili zeljka tada,vi stali na stranu zeljka(ej cekali ste ga na aerodromu kakav cirkus nedelju dana u srbiji zbog zoca) i oni kao sto kazem boli ih tuki da se cimaju za vas
u fazonu su ko vas j...

Samo pričaš nebuloze,nadao si se da će on kao naš bivši igrač da nas ukanali a on dao 3 poena.Priznaj da je to ipak proradila ciganska krv i želja da nas ukanali naš bivši igrač a ne da se vadiš i pričaš gluposti
Baš smešno razmišljanje.Pa nije on lider u makabiju.Obrni,okreni vi popušiste a bili ste drčni pre susreta.Uglavnom Ife slavi.

Nemojte nam samo vise objasnjavati molim vas. Sve sto ste se upljuvali objasnjavajuci pokazalo se kao pogresno i netacno. :D

Nazad
Vrh