SPORT-Opšta tema

Išle ih trojke kao i protiv nas, imam utisak da je i pomoćni trener sa klupe šutnuo ušla bi u koš.

Čekamo maga od trenera sa izjavom, ja mislim da je problem bio sto vam se igraci nisu prilagodili na sudiske kriterijume. Mozda treba pre utakmice da poljubi grb na parketu, za srecu.

na kraju 10 poena samo razlike

odjelej 0 od 5 danas--0poena
sta reci kad jedan nwora za 15min ima samo 3 upucene lopte ka kosu,igrao bukvalno kao pijan danas

al kad udje Jago kakva je to igracina mati moja mila ko je nama bio plej i to jedno vreme prvi
i onda pogledas jaga i grejem i vidis da su isti a ovaj troduplo skuplji

dovode se crnci sakom i kapom bezveze i sto rece neko sta nam zeljko doneo eto to nam doneo
bog te tvoj za 5 godina-200miliona evra ulupano u ova 2 kluba za nista osim njima pune dzepove para i to nasih para

Lule nisam dovoljno stručan, ali mi mirise na namestenu utakmicu zarad mira u Parizu. Jer kako drugacije objasniti da tako kvalitetan tim (f4) moze ovako da odigra protiv fenjerasa...

Lule nisam dovoljno stručan, ali mi mirise na namestenu utakmicu zarad mira u Parizu. Jer kako drugacije objasniti da tako kvalitetan tim (f4) moze ovako da odigra protiv fenjerasa...
ovo nije namesteno nikako
jednostavno losa igra 3 igraca,posebno nwore i odjeleja(koji svaki mec doprinosi sa bar 5 poena i nekoliko skokova,danas uzas)
nwora najlosiji mec od kako je u zvezdi sa 3 poena a imao je ove utakmice---19-27-11-24-18-19-14-23-12-20-11-20-3 poena

znaci dodas njegovih 10 poena koje je morao isporuciti i zvezda egal
nije i eto poraza
a da nepricamo sta je radio u odbrani

Sta ce mag da kaze pa nista nije on tu mogao nista samo da urla ili mozda da samara,ali to je kod vas normalno.Sta kazes na srdacan docek vase legende Palja posle tri dana radnog staza bacili ste ga na stub srama,budala bio sto je doso a jos veca sto se nije pokupio

On vam je problem i u svlačionici ali nažalost takva desavanja su se i mogla očekivati od tih bilmeza iz oba tabora, a naša deca ne igraju.Tuga i jad koće nam igrati za reprezentaciju ubuduće nikog ne interesuje.

Saša kopira Željka.Tu je problem.Uveo Grejema 2 minuta i posle mu nije dao šansu.Nvori to nije radio,Odželeju isto,pa i Kalinić i Kodi.Mislim da je Kodi imao drugačiju ulogu danas nego obično.Ne znam šta očekuješ i od zvezde i od vas.Pa ako izgubi još 3,4 za redom treba sam da pakuje kofere.Nemamo Centra.Motejunas ne može mnogo da igra a Izundu za toliko napravi glupe faulove i to je to.Najveća krivica je trenerova.Sad se on setio Jaga.
Čekamo maga od trenera sa izjavom, ja mislim da je problem bio sto vam se igraci nisu prilagodili na sudiske kriterijume. Mozda treba pre utakmice da poljubi grb na parketu, za srecu.

Sta ce mag da kaze pa nista nije on tu mogao nista samo da urla ili mozda da samara,ali to je kod vas normalno.Sta kazes na srdacan docek vase legende Palja posle tri dana radnog staza bacili ste ga na stub srama,budala bio sto je doso a jos veca sto se nije pokupio
Kolega u ovom trenutku i da ste na njegovom mestu dali bi postupili isto.

Posto nisam na tom mestu i nikad necu biti ali radio bi carter let i 50% odmah a druga polovina bi teretnim kuci.Ako si mislio i na Palja njemu to nije trebalo istinska legenda nase kosarke cista igracka karijera i sad ......Kako bi ti to nazvao

On vam je problem i u svlačionici ali nažalost takva desavanja su se i mogla očekivati od tih bilmeza iz oba tabora, a naša deca ne igraju.Tuga i jad koće nam igrati za reprezentaciju ubuduće nikog ne interesuje.
Slazem se da je to najveci problem, i to treba da nas sve brine. A ne kao zluradi pojedinci neka i komsiji crkne krava, posle i meni da nema gde da kupi komsija mleko....

Nazad
Vrh