Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lepo sto si srecan, bas lepo. Ali opet ste gori od nas jedno 10 puta.
Sad ces ti da navijas za london ili dubai kad zoc veliki ode tamo, kakav partizan.
Nije ti bas neka uteha ali neka vi organizujete neki krug humanitarne pomoci kupite 2-3 nba igraca i eto vas skroz gore blizu onog samo nebo je ........
Besan?Nikako samo me je sramota sto su preuzeli recept vaseg trilinga asova u koje ste se kleli.Tri godine vam trubim da je limar clan GO a vi ko usrani cutite a sad opa djurdjo.Kako ti to nije teca reko onomad?Što si besan? Željko je kriv!
Bice to sve dobro, ovo je ta sezona!Besan?Nikako samo me je sramota sto su preuzeli recept vaseg trilinga asova u koje ste se kleli.Tri godine vam trubim da je limar clan GO a vi ko usrani cutite a sad opa djurdjo.Kako ti to nije teca reko onomad?
ovo nije namesteno nikakoLule nisam dovoljno stručan, ali mi mirise na namestenu utakmicu zarad mira u Parizu. Jer kako drugacije objasniti da tako kvalitetan tim (f4) moze ovako da odigra protiv fenjerasa...
Čekamo maga od trenera sa izjavom, ja mislim da je problem bio sto vam se igraci nisu prilagodili na sudiske kriterijume. Mozda treba pre utakmice da poljubi grb na parketu, za srecu.
Kolega u ovom trenutku i da ste na njegovom mestu dali bi postupili isto.Sta ce mag da kaze pa nista nije on tu mogao nista samo da urla ili mozda da samara,ali to je kod vas normalno.Sta kazes na srdacan docek vase legende Palja posle tri dana radnog staza bacili ste ga na stub srama,budala bio sto je doso a jos veca sto se nije pokupio
To ti teca javio, ipak on zna najboljeLule nisam dovoljno stručan, ali mi mirise na namestenu utakmicu zarad mira u Parizu. Jer kako drugacije objasniti da tako kvalitetan tim (f4) moze ovako da odigra protiv fenjerasa...
Slazem se da je to najveci problem, i to treba da nas sve brine. A ne kao zluradi pojedinci neka i komsiji crkne krava, posle i meni da nema gde da kupi komsija mleko....On vam je problem i u svlačionici ali nažalost takva desavanja su se i mogla očekivati od tih bilmeza iz oba tabora, a naša deca ne igraju.Tuga i jad koće nam igrati za reprezentaciju ubuduće nikog ne interesuje.
Ne nisam besan, nego sam tuzan kako zluradih ljudi ima na ovom svetu. Ipak teca zna najboljeJoš si besan, nemoj stetno je za zdravlje. Ne brini se pomocice sudija sledeci put.