kalman 58
Član
Nisam siguran da je bas vodja ima zestoku konkurenciju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za vas se svakako zna ko vam je vođa.Nije on glavni simpatizer, on im je vodja navijaca ovde na forumu.
Uh koliko je igrao, 3 utakmice. I nije bio nesto. To valjda zbog nekog strajka u nba dosao na par meseci.Međutim nisu se bunili kada je legenda Partizana Vlade Divac igrao za njih.
Kao zvezda 10 godina lova drzava kupovina, ali nema rezultata.Kada je igrao Tadija Dragicevic klub je bio u fazi bankrota kao i Cibona i tada ne da je Covic sa njegovim ekonomskim strucnjacima PREKO NOCI podigao Zvezdu iz pepela nego se sopingovalo najskuplje i klub JE POLETEO preko noci kao golub visoko letac .Sa tim skupim pojacanjima se omakla euroliga slucajno protiv Cibone u Beogradu ali i to je sredjeno vrlo brzo sa susedima legli su novci na racun gruntovcana ,Zagoraca ali ne racun na Kajmanskim ostrvima ovo je racun u Kvarnerskom zalivu preciznije otok Krk i to je zavrseno uz obostrano zadovoljstvo .Nastavak price EKSPERTI EKONOMIJE SU NAREDNIH 10 GODINA OBILATO ULAGALI U NASEG SAMPIONA TJ U BUNAR BEZ DNA ALI NICEGA KONKRETNOG BILO NIJE .Pojavljivanjem Zeljka Obradovica nastala je panika da Partizan slucajno ne udje u final four i veliko opterecenje sto je i logicno jer za 10 godina igranja eurolige samo jedan top 8 STO ZNACI DA CILJ NIJE OPRAVDAO SREDSTVA .
Ove godine je kasica -prasica pukla i krenulo se na sve ili nista REKORDNO ULAGANJE NE PITA SE ZA CENU I DOVEDENO JE 2 PUNA KOMBIJA ALI NE KOMBI 8 PLUS 1 OVO SU ONI MALO VECI 14 PLUS 1 ZNACI DVA KOMBIJA JE DOVEDENO CAMUGA PLANOVI SU VELIKI JER VREME OTKUCAVA BLAGAJNICIMA I FINANSIJERIMA DRMA SE FOTELJA A CRVENO BELI NIKAKO DA PREDJU IZ PRVOG U DRUGI RAZRED .
Zato ja i pitam u neformalnom caskanju STA OCEKUJETE OVE SEZONE ILI NE OCEKUJETE ILI OCEKUJETE A BOJITE SE DA KAZETE NA GLAS DA NE IZMALERISETE ali odgovori su stalno isti MI , VI , NAMA , VAMA ,NJIMA ,onda pocnu da pricaju da je Zeljko los a Ostoja dobar i da treba da se drzimo Ostoje a vidim po Partizanovim forumima gomila botova koji kidisu na Zeljka ima tu zagrizenih i koji nisu botovi ali ima i botova da je zemlji tesko i tako .
U ovaj tim Zvezde vise verujem ja nego crveno beli simpatizeri ne samo zbog poznavanja ove igre vec i zbog toga sto nemam strah kao vecina opecenih ranijim losim iskustvimaali uzivacemo istinski u nastavku jer Zvezda igra najlepsu kosarku u Evropi i videcemo potencijal je ogroman cekamo da se oporavi onaj drugi kombi 14 plus 1 a kad se oni oporave ocekujem nesto konkretno PRATIMO NASTAVAK SVE JE SKOCKANO ZA NESTO VELIKO VIDECEMO
A JEL NJIHOV VODJA ONAJ STO SE SAPLEO NA NOGAR OD KAMERE ja bi reko da je taj nego se izoblicio mnogo tad je bio mrsav nosio vuneni dzemper a nos pikljast ko pinokio a sad vec formirana licnost lepo prica lepo hoda doduse gega se ko pingvin malo nije bas hod manekena ali prosle su godine briga ga ostarela mnogo .A ja bi reko da njegovu sliku drze na zidu kao Panteliju iz maratonaca pa ja mislim da takav status nije uzivao ni Kemal Ataturk .Medjutim nasi drugari kao da se malo stide svoje novije istorije kao devojka koja se prepusti osecanjima pijana i drogirana pa kad se probudi ne seca se nista i sramota jeZa vas se svakako zna ko vam je vođa.
Ne moramo ni da pogađamo.
a ja mislim da sam video sliku u upravi Zvezde princa od Cipuljica a neko poskidao Zvezdine zvezde i Dzaju i okacio ovog mladog Radikala i sovinistu lepo nema sta i umesto da pricamo o ovoj slici ODAKLE ONA TU I KO JE STAVIO mi pricamo o nesretnom treneru Miloju zasto je kiksirao na nekoliko meceva a sponzor mu auspuh servis iz Goloboka . 
KALMANE 58 GODISTE mi imamo licencu na tri godine ako se nesto ne promeni pa da nas kazne naisle oluje i vetrovi ali slozices se i da nam propadne sezona nismo nista ni ulozili doveli par jeftinih igraca jedino je ovaj bizgov bio skup a ovi ostali su seknd hend roba pa nije strasno i ako kaliramo a ja mislim da ce ovo iskustvo i ovaj raspad doneti dobre vibracije i nemirno more i ovo je najbolji moguci scenario koji se odvija jer ne bi bilo dobro da je Zeljko i dalje preuzimao odgovornost na sebe sada je celokupna odgovornost na nasem predsedniku i ovo ce biti zanimljivo pratiti ovaj Cernobil do kraja .Ovo vise niko ne ugasi ove sezone ali po igrackom kadru Zvezda pretenduje na final four a moze uz malo sportske srece i do titule .O tome ja pricam projekat je odradjen vrhunski dovedeno je sve najbolje i nemogu da shvatim da pored ovakve ekipe iko od vas ima zelju da prica o posrnulom i havarisanom Partizanu .A meni ni dan danas nije jasno kako je mogla ova i ovakva lakrdija od ekipe da vas pocisti u vecitom derbijuKolega samo si zaboravio slogan SAMO JE NEBO GRANICA probio nam usi

Ja se secam da je KK Partizan krenuo da tone dolaskom pinokija na vlast .Tada je on naredio da Dule ne moze da bude trener Partizana i razbucao celu upravu ali nikad nisi postavljao to pitanje sta je to bilo a nisi postavljao ni pitanja kada su u FC Partizan dosli neki nabildovani mladici da biju sve redom a nisi se pitao ni sta je bilo kada je stadion Partizana pretvoren u distributivni centar belog a nisi primetio ni kada su nam nestajali navijaci ni reketirana uprava a stadion zavrsio na hipoteci a nije ti bilo cudno ni sta se dogadja u vaterpolo klubu ali si primetio da je drzava posle vise od 10 godina pinokiove vladavine resila da odresi kasu za Partizan a to ti je bilo cudno a pozadina zasto je drzava resila da leci ranjenog lava je sto se zvalavi pinokio malo nije ukakio ali je poceo da razmislja da je to suma sumaru 1,5 miliona simpatizera mozda i 2 miliona i da treba malo odvrnuti ventil jer je mnogo stegnut upeko i da se previse zaigrao a budi ubedjen da je on mnogo plasljiv on ima jaku paranoju i nista ne prepusta slucajuKao zvezda 10 godina lova drzava kupovina, ali nema rezultata.
I onda od jednom se pojavljuje veliki mag grobara zoc, niotkuda, bez para, volontira, sa svojim poznanstvima dovodi sve top igrace takodje dzaba, navijaci daju podrsku, svi su opozicija, svi su protiv njih. Ali oni u inat svima na krilima zoca osvajaju evroligu, igrali su protiv zvezde, sudija, drzave, bia, cia, svi su bili protiv njih. Oni jaki najjaci, niko im nista ne moze osvajaju evroligu ubedljivo.
I onda se mornar probudio mokar.....
nemam reci probijeno dvo dno Nije se nametnuo ja sam uvek bio analiticar i kriticar covek koji uziva u kreacijama u potezima u atmosferi a ti si uvek bio taj koji se peo po sipkama ,divljao ne verujem da si valjao gudru i smrkove jer si mator ali moguce da si malo po benzinskim pumpama zaboravljao da platis zvake ili pepermint bonbone mozda si cak i poznavao ovog naseg psiho nemirka i on se muvao oko sipke a odakle ti da mene intelektualca vidis kao nekog kriminalca sa sipke gde ti to pade napamet .Ti si mnogo blizi od mene nego te keca pedigre jer tesko da bude vodja navijaca sa Rumunske granice jel me razumes ipak je pozeljno da to bude neki Beogradjanin valjda je tako logicnije i zbog akcenta i zbog ponasanja .Cuvaj guske tamo i miruj a ja cu da udisem ovaj smog iz zeljezare i da cekam kad cu da se srusim i ne mlati mnogo i secaj se kako je nekad bilo dok niste uhapsili onog divnog coveka sto ga sada zovete podgrejani les sramotaNametno se.

Ja se secam i pre 2012, nije tad poceo svet, kada ste vi imali podrsku drzave i politicara. Secam se perioda od 2000-2012 kada ste godinama uzastopno uzimali titule i u kk i u fk, kada je zvezda gasila racune i prodavala koseve i grb banci. Kada je govedarica kupovao svinje da preharani igrace u fk vojvodini.Ja se secam da je KK Partizan krenuo da tone dolaskom pinokija na vlast .Tada je on naredio da Dule ne moze da bude trener Partizana i razbucao celu upravu ali nikad nisi postavljao to pitanje sta je to bilo a nisi postavljao ni pitanja kada su u FC Partizan dosli neki nabildovani mladici da biju sve redom a nisi se pitao ni sta je bilo kada je stadion Partizana pretvoren u distributivni centar belog a nisi primetio ni kada su nam nestajali navijaci ni reketirana uprava a stadion zavrsio na hipoteci a nije ti bilo cudno ni sta se dogadja u vaterpolo klubu ali si primetio da je drzava posle vise od 10 godina pinokiove vladavine resila da odresi kasu za Partizan a to ti je bilo cudno a pozadina zasto je drzava resila da leci ranjenog lava je sto se zvalavi pinokio malo nije ukakio ali je poceo da razmislja da je to suma sumaru 1,5 miliona simpatizera mozda i 2 miliona i da treba malo odvrnuti ventil jer je mnogo stegnut upeko i da se previse zaigrao a budi ubedjen da je on mnogo plasljiv on ima jaku paranoju i nista ne prepusta slucaju
ZAKLJUCAK Od svih Partizanovih simpatizera ne postoji nikakva ni najmanja zahvalnost zvalavom ZATO STO JE DRZAVA POZAJMILA NOVAC PARTIZANU NE DALA JER SU OVO SVE DUGOVANJA I ON SE TRETIRA KAO DZELAT KLUBA I RAK RANA KAO MALIGNI TUMOR .
Mislim da je to ispravno rezonovanje a sad sta ja mogu sto je on okacen u Zvezdinim kancelarijama kao svetac kluba kao ikona mene bi bilo sramota to je sve mnogo bizarno i sto je sve izopaceno do ekstrema da se uslo u fazu da se zadnjih godina komentarise samo domaca liga jer lige sampiona nema![]()
nemam reci probijeno dvo dno
![]()
a otkud znas da nije bilo i pre para?Evo odjednom pare izviru za Pejna, dok je zoc bio mogo samo Kalates.Cak se moralo prodati Nilikina i odustati od Dejvisa.
Ko je tebe pomenuo?? Kako si se prepoznao??Nije se nametnuo ja sam uvek bio analiticar i kriticar covek koji uziva u kreacijama u potezima u atmosferi a ti si uvek bio taj koji se peo po sipkama ,divljao ne verujem da si valjao gudru i smrkove jer si mator ali moguce da si malo po benzinskim pumpama zaboravljao da platis zvake ili pepermint bonbone mozda si cak i poznavao ovog naseg psiho nemirka i on se muvao oko sipke a odakle ti da mene intelektualca vidis kao nekog kriminalca sa sipke gde ti to pade napamet .Ti si mnogo blizi od mene nego te keca pedigre jer tesko da bude vodja navijaca sa Rumunske granice jel me razumes ipak je pozeljno da to bude neki Beogradjanin valjda je tako logicnije i zbog akcenta i zbog ponasanja .Cuvaj guske tamo i miruj a ja cu da udisem ovaj smog iz zeljezare i da cekam kad cu da se srusim i ne mlati mnogo i secaj se kako je nekad bilo dok niste uhapsili onog divnog coveka sto ga sada zovete podgrejani les sramota![]()
O poslovanju KK Zvezde i FC Zvezde koje se trenutno u medijima prikazuje kao bajkovito daj boze da gresim ali predosecaj mi kaze da je to takvo propadanje takvom brzinom da ce biti jeza kada to bude isplivalo po padanju ovih sektasa .A ono najgore sto se bojim i kod nas da je isti scenario jer kasica prasica je kod limara iz Prislonice a ne verujem da limar ima ovlascenje da upravlja tolikom svotom bilo bi nerealno tako da je pitanje poslovanja veoma upitno .Iz ovog lavirinta sada ce limar tesko da izadje ili opravda nailazece bunare a ne racunaj ABA ligu u euroligi krece gazenje kluba i sada dovodi trenera krajnje smesno i nepotrebno potez ocajnika .Moje duboko uverenje je da ona tabela sa platama igraca je takva sprdacina za tabloide i mislim da su mnogi igraci mnogo manje placeni a da se racunalo i razmisljalo da iz njih moze da se izvuce maksimum .Sad krece kabare sa celavim Spancem i sa ovim vutrasem Pejnom sto je poznat po kreku i po namestanju kladionica a vadio i pistolje negde pa zaglavio da svira klavir .Dali ce ova dzukela da se trgne iz depresije ili je depresija ili se drogira ali mentalno je zglajzno sada ce biti zanimljivo Makabiju mnogo treba dize se sa dna i sigurno da im je cilj da ulete u top 8 a Partizanu ne treba ali ovo im je mec za smirivanje tenzije i obaranje pritiska a kvota na jednoj kladionici je bila prvobitna 1,50 na Partizana a 2,50 na Makabi veoma zanimljivo sad bi posavetovao kladionicare crveno bele ali plase se a neznam stoDug ste sami narokali.Evo za gepkovanje je samo coki mogo da smisli.
Mlatio dulo vase vodje u tunelu.To je tacno ima snimak.
Evo odjednom pare izviru za Pejna, dok je zoc bio mogo samo Kalates.Cak se moralo prodati Nilikina i odustati od Dejvisa.
Slabo vam je secanje ili je ono limitirano po onom tako rece Covic..Ja se secam i pre 2012, nije tad poceo svet, kada ste vi imali podrsku drzave i politicara. Secam se perioda od 2000-2012 kada ste godinama uzastopno uzimali titule i u kk i u fk, kada je zvezda gasila racune i prodavala koseve i grb banci. Kada je govedarica kupovao svinje da preharani igrace u fk vojvodini.
Kada je dulo mag gepekovao sudije. Kada ste se tukli sa igracima hemofarma.
Kada je tadic ( tadasnji predsednik) sa salom navijao za kk partizan.
to pitaj mafijasa djurica koji je kasnije optuzen za kriminal i osudjen i za to dobio kucni pritvor,zasto na nekim dresovima nije bio logo kompanije koja vam je bila generealni sponzor tokom 2010 i sledece 2011 godine a u pitanju su 2 drzavne firmeSlabo vam je secanje ili je ono limitirano po onom tako rece Covic..
Taj isti Tadic bez crno belog sala je dosao na Rajka Mitica , sutnuo dva penala i ispromovisao GASPROM za generalnog sponzora dok je iste godine * njegov* FK Partizan igrao UEFA takmicenja bez generalnog sponzora na dresu .
To bi bilo isto kao da sada Vucic dodje na JNA i dovede Microsoft kao sponzora sa 20 milki $ Mijatovicu i ekipi godisnje uz molbu Putinu da Gasprom obavezno prekine sponzorstvo mezimici .
To ti isto kao sto je sad vucic dosao u kk partizan, doveo ostoju limara dao mu drzavne pare i rekao igrate evroligu placamo licencu.Slabo vam je secanje ili je ono limitirano po onom tako rece Covic..
Taj isti Tadic bez crno belog sala je dosao na Rajka Mitica , sutnuo dva penala i ispromovisao GASPROM za generalnog sponzora dok je iste godine * njegov* FK Partizan igrao UEFA takmicenja bez generalnog sponzora na dresu .
To bi bilo isto kao da sada Vucic dodje na JNA i dovede Microsoft kao sponzora sa 20 milki $ Mijatovicu i ekipi godisnje uz molbu Putinu da Gasprom obavezno prekine sponzorstvo mezimici .