Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svako kod svog rodjaka??Misterija se odlaže za ponedeljak.Danas idu na disnatore.
Nema potrebe da se bilo ko ovde tuce zbog sporta, ima bitnijih stvari u zivotu od toga.Kako sad tako pametan čovek dopusta sebi da pise ovakve gluposti? Da meljem necu, ali da sam spreman da se potučem za ideale jesam.
Mornar ti kad pocnes sebe da hvalis i hvalis, bas me slatko nasmejes, cak mi postajes i simpatican sa tim tvojim izvini na izrazu "proseravanjima"Vidim kidises na MODERATORA ojacao si i vratilo ti se malo samopouzdanje a istog tog moderatora si preklinjao pre godinu dana da me iskljuci sa foruma cvileo si nevesto kada sam te razoruzao gurnuo u ves masinu i ukljucio centrifugu na najace a onda posto se covek sazalio na tebe jer ste mozda i blizi malo geografski e onda kada me moderator iskljucio tad si krenuo da likujes i da se se siris po forumu . Medjutim ljudski je gresiti i administrator je verovatno uvideo da je iskljucio coveka sa svetskim manirima intelektualca izuzetno obrazovanog ,poliglotu i izmedju ostalog eksperta za vocarstvo i da bi bila nepopravljiva steta da je forum ostao bez mene a sto se tice sportskih saznanja ova tema bi izgubila coveka koji je ziva enciklopedija bez lazne skromnosti
ps Nekog moderatora si molio da me banuje a sad nemogu sa sigurnoscu da se setim koji je covek bio administrator tog momenta ali zabolelo me je to sto je sve to bilo kao neko drukanje cinkarenje a to vec nije gest pravih autenticnih Balkanaca ali mozda si se promenio valjda vise neces da me tuzis kod ucitelja valjda si video da je to jako ruzno i nepotrebno![]()
Aleksa pobegao u Moskvu kod Marka Milosevica a Nilitkina pobegao u Atinu kod Noleta Djokovica Karlik povredjen a Wasington nece da se brije to je sve tacno nego daj vidi porazgovaraj malo sa svojim seljom Zokijem utici malo on je sada kao malo dete kada mu das mobilni i pritiska one dugmice i svetle mu oci i raduje se dok ne zaspi vidi malo sa njim usmeri ga malo vidim da voli sport ne mogu da kazem ali ne razume ama bas nista ali prati more informacija i dezinformacija na svim portalima i onda kada primi i previse informacija a oce nesebicno da ih podeli sa ostalima onda krecu nabujale reke postova bujice nadolaze brane pucaju i sve je u vodi ko 2014 jos samo da krene zvalavi da spasava davljenike jer on spasava i u snegu i u vodi ko bernandinac i njufaundler zajedno .Tih pet sto sam naveo su mu po meni naj jaca petorka i u njoj Vasington je plej. Druga je stvar sto nema Nilikine i Ljumberga, sto je Avramovic pobegao, sto je Kalates tek stigao, a Karlik povredjen.

Ti piši šta misliš da treba ali pogledaj svoje postove i videćeš da se mnogo više baviš Partizanom i Žocom nego klubom za koji navijaš.Neće ti se ispuniti želja.Željko (neću ga dugo zvati tako)ima dva uslova koje treba ispuniti da ostane.
1.da šutnu Savića.
2.Da dovedu Vujoševića.
Zaključak: Ostaje.Gazi reč jer voli Partizan.Kako vi grobari zovete takve ljude.
Šta će biti sa ta 3 igrača koji se spominju i još po kojeg.Sa kim će igrati.Pa on ne može bez Carlika a ne bez Vašingtona i Sterlinga,Bongu nećemo spominjati jer se čovek izgubio.Pokuševski i Lakić traže ispisnice....Željko će biti prvi plej,izgleda a ne znam šta će biti Ostoja.Njega niko ne sme da dira.
Kod teče će biti najveselije.Svako kod svog rodjaka??
I vas će da spase.Da te nema,trebalo bi te izmisliti.U ponedeljak ćeš biti resetovan.Treba da dođeš kod mene na doobuku.Ja pritiskam sve dugmiće a ti samo 1 sa 2 prsta.Aleksa pobegao u Moskvu kod Marka Milosevica a Nilitkina pobegao u Atinu kod Noleta Djokovica Karlik povredjen a Wasington nece da se brije to je sve tacno nego daj vidi porazgovaraj malo sa svojim seljom Zokijem utici malo on je sada kao malo dete kada mu das mobilni i pritiska one dugmice i svetle mu oci i raduje se dok ne zaspi vidi malo sa njim usmeri ga malo vidim da voli sport ne mogu da kazem ali ne razume ama bas nista ali prati more informacija i dezinformacija na svim portalima i onda kada primi i previse informacija a oce nesebicno da ih podeli sa ostalima onda krecu nabujale reke postova bujice nadolaze brane pucaju i sve je u vodi ko 2014 jos samo da krene zvalavi da spasava davljenike jer on spasava i u snegu i u vodi ko bernandinac i njufaundler zajedno .

E kad se samo setim nije davno bilo kada su se selje u Kekendi gledale preko nisana bilo i neponovilo se da sam ja morao da gasim pozar sa 300 km daljine i da izigravam mirotvorca ali drago mi je da ste opet u ljubavi i da nastupate zajedno u strelce sto bi deca i tinejdzeri rekli sada ste opet na prst u guzu tako treba kolege a ne da se ovde ceo forum iscudjava i krsti kao da ste najgori .Sad opet mozete zajedno na igranku kao nekadaKod teče će biti najveselije.
cuvena generacija 64 
O sta očekuješ da vam se izvinjavamo? Čačkate u svetinju od kako je došao u klub, non stop vi sve znate najbolje, vi šačica navijača koja ne zna ni za koga navija u kk.Nema potrebe da se bilo ko ovde tuce zbog sporta, ima bitnijih stvari u zivotu od toga.
Mozemo malo da se peckamo, prozivamo, ali nismo valjda narkosi sa sipkama pa da se bijemo zbog vecitih. Koliko kapiram valjda smo svi na forumu ozbiljni porodicni ljudi koji vole sport.
Pa što ne kreneš redom da šamaraš kad si tako drčan.Niko tebe ne vređa lično.Evo ja ću stajati da me išamaraš.Šta ćeš dobiti.To ću ti u ponedeljak napisati.Ja se držim svoje reči za razliku od veliki trenera.A ovo sa tečom je ispalo simpatično kao sa žutom ručicom.O sta očekuješ da vam se izvinjavamo? Čačkate u svetinju od kako je došao u klub, non stop vi sve znate najbolje, vi šačica navijača koja ne zna ni za koga navija u kk.
Kad kap prelije čašu onda je nasilje jedno rešenje, po nosu pa da se nauči da sa nosom gleda svoja posla.
Ali posto su ovde tastatura navijači lako je prosipati pamet i podjebavati.
Ako ti je zeljko svetinja, sta su ti onda porodica i dom?O sta očekuješ da vam se izvinjavamo? Čačkate u svetinju od kako je došao u klub, non stop vi sve znate najbolje, vi šačica navijača koja ne zna ni za koga navija u kk.
Kad kap prelije čašu onda je nasilje jedno rešenje, po nosu pa da se nauči da sa nosom gleda svoja posla.
Ali posto su ovde tastatura navijači lako je prosipati pamet i podjebavati.