SPORT-Opšta tema

Tih pet sto sam naveo su mu po meni naj jaca petorka i u njoj Vasington je plej. Druga je stvar sto nema Nilikine i Ljumberga, sto je Avramovic pobegao, sto je Kalates tek stigao, a Karlik povredjen.

Kako sad tako pametan čovek dopusta sebi da pise ovakve gluposti? Da meljem necu, ali da sam spreman da se potučem za ideale jesam.
Nema potrebe da se bilo ko ovde tuce zbog sporta, ima bitnijih stvari u zivotu od toga.
Mozemo malo da se peckamo, prozivamo, ali nismo valjda narkosi sa sipkama pa da se bijemo zbog vecitih. Koliko kapiram valjda smo svi na forumu ozbiljni porodicni ljudi koji vole sport.

Vidim kidises na MODERATORA ojacao si i vratilo ti se malo samopouzdanje a istog tog moderatora si preklinjao pre godinu dana da me iskljuci sa foruma cvileo si nevesto kada sam te razoruzao gurnuo u ves masinu i ukljucio centrifugu na najace a onda posto se covek sazalio na tebe jer ste mozda i blizi malo geografski e onda kada me moderator iskljucio tad si krenuo da likujes i da se se siris po forumu . Medjutim ljudski je gresiti i administrator je verovatno uvideo da je iskljucio coveka sa svetskim manirima intelektualca izuzetno obrazovanog ,poliglotu i izmedju ostalog eksperta za vocarstvo i da bi bila nepopravljiva steta da je forum ostao bez mene a sto se tice sportskih saznanja ova tema bi izgubila coveka koji je ziva enciklopedija bez lazne skromnosti
ps Nekog moderatora si molio da me banuje a sad nemogu sa sigurnoscu da se setim koji je covek bio administrator tog momenta ali zabolelo me je to sto je sve to bilo kao neko drukanje cinkarenje a to vec nije gest pravih autenticnih Balkanaca ali mozda si se promenio valjda vise neces da me tuzis kod ucitelja valjda si video da je to jako ruzno i nepotrebno ::000::
Mornar ti kad pocnes sebe da hvalis i hvalis, bas me slatko nasmejes, cak mi postajes i simpatican sa tim tvojim izvini na izrazu "proseravanjima" 🙂

Tih pet sto sam naveo su mu po meni naj jaca petorka i u njoj Vasington je plej. Druga je stvar sto nema Nilikine i Ljumberga, sto je Avramovic pobegao, sto je Kalates tek stigao, a Karlik povredjen.
Aleksa pobegao u Moskvu kod Marka Milosevica a Nilitkina pobegao u Atinu kod Noleta Djokovica Karlik povredjen a Wasington nece da se brije to je sve tacno nego daj vidi porazgovaraj malo sa svojim seljom Zokijem utici malo on je sada kao malo dete kada mu das mobilni i pritiska one dugmice i svetle mu oci i raduje se dok ne zaspi vidi malo sa njim usmeri ga malo vidim da voli sport ne mogu da kazem ali ne razume ama bas nista ali prati more informacija i dezinformacija na svim portalima i onda kada primi i previse informacija a oce nesebicno da ih podeli sa ostalima onda krecu nabujale reke postova bujice nadolaze brane pucaju i sve je u vodi ko 2014 jos samo da krene zvalavi da spasava davljenike jer on spasava i u snegu i u vodi ko bernandinac i njufaundler zajedno .

NAJBOLJA REZIJA KOJU MNOGI PRIZELJKUJU BI BILA
Oterati Zeljka a zadrzati Ostoju i dovesti nekog kosarkaskog Pedju Mijatovica koji bi se zahvaljivao dusevnom bolesniku za nesto mi navijaci ne bi znali zasto se zahvaljuje ali takav bi bio protokol .Sto bi se vise zahvaljivao predsedniku i sto bi nas predsednik vise pomagao mi bi tonuli sve vise sve do fudbalske faze kada je fudbalski stadion u remu kod zelenasa a spoljni dug u nedogled .A izmedju ostalog ovde je sve prezaduzeno i ubunareno sve sfere i grane privrede a sto nebi i SD Partizan .Za tih narednih XXX godina Zvezda u kosarci nebi uhvatila nijedan top 8 ali bi osvajala ili aba ligu ili kss i to bi bili rezultati za istoriju a na pitanje malobrojnih trezvenih simpatizera Zvezde A STA SMO MI KONKRETNO URADILI NA MEDJUNARODNOJ SCENI ZA VREME VLADAVINE LUDAKA ❓ odgovor bi bio nista ali smo zacementirali i izmasakrirali Partizana za sva vremena .Neka komsiji crkne krava a mi nemamo nista od toga ali cemo da se pravimo da se saucestvujemo sa komsijinim bolom jer to valjda tako treba da bude tako smo vaspitani u ovom novom svetskom poretku ::lose::

Neće ti se ispuniti želja.Željko (neću ga dugo zvati tako)ima dva uslova koje treba ispuniti da ostane.
1.da šutnu Savića.
2.Da dovedu Vujoševića.
Zaključak: Ostaje.Gazi reč jer voli Partizan.Kako vi grobari zovete takve ljude.
Šta će biti sa ta 3 igrača koji se spominju i još po kojeg.Sa kim će igrati.Pa on ne može bez Carlika a ne bez Vašingtona i Sterlinga,Bongu nećemo spominjati jer se čovek izgubio.Pokuševski i Lakić traže ispisnice....Željko će biti prvi plej,izgleda a ne znam šta će biti Ostoja.Njega niko ne sme da dira.
Ti piši šta misliš da treba ali pogledaj svoje postove i videćeš da se mnogo više baviš Partizanom i Žocom nego klubom za koji navijaš.
Znači sjaši malo i pusti Partizan Grobarima a vi imate o čemu da razmišljate.Imate jubilej,i slavite od kako ste se fuzionisali s konzervama.

KO JE UNEO MRZNJU U SPORT ZADNJIH 20 ,30 40 ILI VISE GODINA
Odgovor je samo jedan jedini covek nikada niko nije delio narod i sirio mrznju od ovog nepomenika jer to nije covek iz sporta a to nije ni covek iz naroda a da ne racunam sve sto je unistio i vaterpolo i fudbal i kosarkasku reprezentaciju nikada u istoriji fudbala u Srbiji nisu se sirile neke nebulozne parole i zastave koje nemaju veze sa fudbalom a da ne pominjem koliko nepotrebnih suspenzija stadiona i kazni nepotrebnih od uefe zbog dejstvovanja dusevnog bolesnika .Sada vec kulminira sve i preliva casu zuci dokurcio je i bogu i narodu i valjda je doslo vreme da ova dinastija nakaradnih i bizarnih napokon sjase sa glave naroda i svih mogucih sektora pocelo je da kljuca odavno sada je krenula erupcija nadam se poslednja

Aleksa pobegao u Moskvu kod Marka Milosevica a Nilitkina pobegao u Atinu kod Noleta Djokovica Karlik povredjen a Wasington nece da se brije to je sve tacno nego daj vidi porazgovaraj malo sa svojim seljom Zokijem utici malo on je sada kao malo dete kada mu das mobilni i pritiska one dugmice i svetle mu oci i raduje se dok ne zaspi vidi malo sa njim usmeri ga malo vidim da voli sport ne mogu da kazem ali ne razume ama bas nista ali prati more informacija i dezinformacija na svim portalima i onda kada primi i previse informacija a oce nesebicno da ih podeli sa ostalima onda krecu nabujale reke postova bujice nadolaze brane pucaju i sve je u vodi ko 2014 jos samo da krene zvalavi da spasava davljenike jer on spasava i u snegu i u vodi ko bernandinac i njufaundler zajedno .
I vas će da spase.Da te nema,trebalo bi te izmisliti.U ponedeljak ćeš biti resetovan.Treba da dođeš kod mene na doobuku.Ja pritiskam sve dugmiće a ti samo 1 sa 2 prsta.:ppozdrav:

Kod teče će biti najveselije.
E kad se samo setim nije davno bilo kada su se selje u Kekendi gledale preko nisana bilo i neponovilo se da sam ja morao da gasim pozar sa 300 km daljine i da izigravam mirotvorca ali drago mi je da ste opet u ljubavi i da nastupate zajedno u strelce sto bi deca i tinejdzeri rekli sada ste opet na prst u guzu tako treba kolege a ne da se ovde ceo forum iscudjava i krsti kao da ste najgori .Sad opet mozete zajedno na igranku kao nekada :haha: cuvena generacija 64 :cool:

Значи знао сам да је Вашингтон патриота али нисам знао да је и четник. Зато буши мало лимара мало Жељка... :)

Све је представа и спиновање док се испод жита продаје нис а не усваја се резолуција о геноциду рвата... док енглези после репетитора купују и оптичку мрежу...

Добар тренинг кад се буду продавали телеком и електране...
Сви глумци су дибро плаћени а добиће и бонус...

Nema potrebe da se bilo ko ovde tuce zbog sporta, ima bitnijih stvari u zivotu od toga.
Mozemo malo da se peckamo, prozivamo, ali nismo valjda narkosi sa sipkama pa da se bijemo zbog vecitih. Koliko kapiram valjda smo svi na forumu ozbiljni porodicni ljudi koji vole sport.
O sta očekuješ da vam se izvinjavamo? Čačkate u svetinju od kako je došao u klub, non stop vi sve znate najbolje, vi šačica navijača koja ne zna ni za koga navija u kk.
Kad kap prelije čašu onda je nasilje jedno rešenje, po nosu pa da se nauči da sa nosom gleda svoja posla.
Ali posto su ovde tastatura navijači lako je prosipati pamet i podjebavati.

Već sam pisao o pozadni ovog pozorišta.Da li je moguće da Željko koji "podržava studente" učestvuje u ovoj farsi.Mora da padne još jedno pola miliona da se zaokruži cifra.Još nisam čuo da su Ameri odobrili protok sirove nafte.

Željko Obradović odbio ponudu da nastavi sa radom u KK Partizan - Sednica UO i konferencija za medije početkom naredne nedelje​

Dosadašnji trener crno-belih je ostao pri odluci da svoju ostavku ne povuče iz razloga što ne vidi sebe u radu sa trenutnim timom, kao i uticaja koji svakodnevni rad na ovom nivou ima na njegovo zdravlje.​

https://partizan.basketball/vesti/aktuelno/4060

Продадоше Жељка... јбг... мада нигде не пише хвала ти Жељко...

O sta očekuješ da vam se izvinjavamo? Čačkate u svetinju od kako je došao u klub, non stop vi sve znate najbolje, vi šačica navijača koja ne zna ni za koga navija u kk.
Kad kap prelije čašu onda je nasilje jedno rešenje, po nosu pa da se nauči da sa nosom gleda svoja posla.
Pa što ne kreneš redom da šamaraš kad si tako drčan.Niko tebe ne vređa lično.Evo ja ću stajati da me išamaraš.Šta ćeš dobiti.To ću ti u ponedeljak napisati.Ja se držim svoje reči za razliku od veliki trenera.A ovo sa tečom je ispalo simpatično kao sa žutom ručicom.

Следећа вест ће бити да је мирођија у свакој чорби звала Обрадовића да се врати у Партизан. Јер хлеба и игара... и *ована...

Unakaziste temu totalno... :ROFLMAO: kome nije dosta, na radio bg1 Marin Sedlaček već neko vreme analizira situaciju...

Inače večeras u 22h na areni finale južno-američke lige šampiona (copa libertadores) izmedju trenutno dva najbolja brazilska kluba, Palmeiras vs Flamengo.:coffee:

Ako ti je zeljko svetinja, sta su ti onda porodica i dom?
Ne bih rekao da je saka navijaca Zvezde nego velika vecina u zemlji Srbiji.
A to za po nosu ne zaboravi da batina ima dva kraja, koliko god da mislis da si majstor ima uvek veci se nadje.

Smiriće se on kad dođe Jusup i dovede 3 igrača.Neće moći da veruje.Prvi pada Bajern pa onda mi.Zaboraviće na šamaranje.To je druga varijanta.Navijači samo moraju da prihvate novog trenera.

Nazad
Vrh