Vidim kidises na MODERATORA ojacao si i vratilo ti se malo samopouzdanje a istog tog moderatora si preklinjao pre godinu dana da me iskljuci sa foruma cvileo si nevesto kada sam te razoruzao gurnuo u ves masinu i ukljucio centrifugu na najace a onda posto se covek sazalio na tebe jer ste mozda i blizi malo geografski e onda kada me moderator iskljucio tad si krenuo da likujes i da se se siris po forumu . Medjutim ljudski je gresiti i administrator je verovatno uvideo da je iskljucio coveka sa svetskim manirima intelektualca izuzetno obrazovanog ,poliglotu i izmedju ostalog eksperta za vocarstvo i da bi bila nepopravljiva steta da je forum ostao bez mene a sto se tice sportskih saznanja ova tema bi izgubila coveka koji je ziva enciklopedija bez lazne skromnostiAko mislis da teras o mezimici, vrati postove obrisane postove o teci iz upravnog odbora i ne moras da seljutis jer teca ti svakako nije rodjak on se slepa nuz tetku. I nemoj ovo da brises jer ne vredja nikog. Ako moze mezimica moze i teca.
ps Nekog moderatora si molio da me banuje a sad nemogu sa sigurnoscu da se setim koji je covek bio administrator tog momenta ali zabolelo me je to sto je sve to bilo kao neko drukanje cinkarenje a to vec nije gest pravih autenticnih Balkanaca ali mozda si se promenio valjda vise neces da me tuzis kod ucitelja valjda si video da je to jako ruzno i nepotrebno

Ja moram da te upoznam sa informacijom da je ovaj tim selektirao upravo Grk a ta igranka da gubite nekoliko meceva za redom lagano a onda posto je Grk smenjen Zvezda satre prvaka Evrope u Istambulu sa pomocnim trenerom kao probudili se iz kome to je vec viden scenario da oteraju Grka tako da je totalno nebitno koga ti volis ili ne volis ovde se namece pitanje dali ti ista razumes kada nesto komentarises