emigrant
Član
Malo je sve čudno zato što se Moneke još od pre godinu,dve dovodio u vezu s Partizanom i onda odjednom on potpiše za Zvezdu.Takođe Mirotić je bio pred potpisom i onda naprasno odustao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najveći je vaš problem što Zvezdu stalno dovodite u vezu sa Vučkom a vi ste kao žestoka opozicija a Zvezdu finansira država a vi od donacija i dobrovoljnog priloga.Koje je Zvezda zglavno pojačanje dovela sem Kampaca i kojem pola sezone nije dozvoljeno da igra.Željko je izabrao Parkera umesto Monekea.A za Monekea je zaslužan i Kodi.Ako ćemo ići redom po pozicijama,ništa vi niste lošiji.Naš Obradović ne kuka kad ima 7,8 povređenih a vaš kuka kad ima 2 i od toga jedan neće da igra jer se ovaj izderava na njega.Ceo roster dobrih igrača ste promenuli zbog trenera-to nigde u svetu nije zabeleženo.Ali kod vas je trener iznad kluba a i nije ni čudo kad u džep dnevno stavi 7000 E i još manipliše vama.Videćeš da će moj prvi post biti tačan koji sam napisao nakon saznanja da je podneo NEOPOZIVU ostavku.Da je čovek ostao bi pri svojoj izjavi.Ali mislim da nije i da će ostati trener.Bes ce biti iskaljen na sledecoj utakmici, nemoj da brines.
To što sam vam napisao izvor informacije nije razlog podsmevanja.
Za razliku od vasih burek novinara i portala koje citate ja sam bar imao pouzdaniju informaciju.
A istina je samo ono sto ti kazes jel?
imamo budzet od 27 miliona i dovedemo 4 "pojačanja" , ona sezona od odlaksa na korak do f4 to neostvareni huligan sa severne sipke nesme sebi vise dozvoliti.
Vidis kako se ti Zorane brines da li ce se stvoriti jos para za "pojačanja" a tvoja ekipa imam 22 igraca u rosteru od toga 15 stranaca. Pokriveni sa 4 igraca na svakoj poziciji. ( i mi opet nemamo problem sa tim)
Sad hoces zbog podsmevanja da kaznjavas, a onomad nisi zbog vredjanja tvojih grobara koji su grubo i javno ovde vredjali Zokija par puta.Nastavite sa glupostima i podsmevanjem, brisacu i banovacu po cenu da ne budem moderator vise.
Kad izneses neku privatnost kao sto si izneo tu glupost sa tecom onda moras da si spreman da ga i primis nazad kao kontra informaciju. Drugo kad vec zahtevas neku korektnost treba da znas da mi nismo navijaci FMPa kao sto ni nas klub nije nicija mezimica kao sto ni taj huligan koga navodis nije na severnoj sipki. Kad budes uvideo greske u tvojim nastupima onda mozes da trazis i korektnost od drugih. Sto se tice rostera. Ko je vama branio da za 5000000E koliko ste dali Parkeru dovedete drugih pet igraca po milion??Evo informacije direktno sa sastanka upravnog odbora od danas. (od drugara teca je u upravnom odboru i prisustvovao je sastanku) Da se nejede izmuceni navijaci fmpa posto vi sve znate sta je i kako je.
Zoran Savic je dans isteran sa sastanka, Parker, Wasington i nisam zapamtio ko je treci su primali pare preko Ostoje koje su uzete od Andreja Vucica da buse Zeljka na terenu.
Spisak Partizanovih pojacanja je prvo morao biti predat braci vucic da bi se prvo mezimica rezima pojacala sa 22 igraca u rosteru od toga 15 stranaca. Dok je nas roster ogranicen na 14 igraca. Krenuli sezonu bez centra i plejmejkera sve po nalogu Ostoje limara koji je slusao naredjenja vrhovnog huligana sa severne sipke.
Zeljkova ostavka je bila prihvacena od strane limara, dok grupa navijaca nije upala u prostorije kluba i htela da ga ubije,zatim je policija intervenisala. Nakon upada navijaca limar se brzo predomislio pa sutra dan nije prihvatio ostavku
Sutra se pravi sastank sa igracima da se vidi sta i kako,ako zeljko pristane da ostane ovi sto su ga sabotirali moraju napustiti klub.
Ma neka banuje.Može mu se .Biće manja šteta nego da im ode voljeni trener.Sad hoces zbog podsmevanja da kaznjavas, a onomad nisi zbog vredjanja tvojih grobara koji su grubo i javno ovde vredjali Zokija par puta.
Izvini molim te, ali je meni to neozbiljno i smesno da prosledjujem informacije od drugarevog ujaka rekla kazala. Kao babe na pijaci.

daj nisi mali da verujes u te budalastine i evo odg ti kolega vuxsdAko bude tačno to da su dobijali novac da opstruišu Željkov rad onda je katastrofa koliko žvalavi sa bratom upliće prste da bi uništio Partizan.Sve im ovo treba zapamtiti.
Мени није јасно како сад крив само Савић кад је Жељко у интервјуу причао да заједно бирају играче...
Мислим, могли су још лепше приче да напишу... ионако све верујемо.
daj nisi mali da verujes u te budalastine i evo odg ti kolega vuxsd
zar zeljko nije pricao da on bira igrace i da nece doci bilo ko u partizan tek tako
Voleo bi da mi odgovoris, ali molim te bez rodjackih veza.Kad izneses neku privatnost kao sto si izneo tu glupost sa tecom onda moras da si spreman da ga i primis nazad kao kontra informaciju. Drugo kad vec zahtevas neku korektnost treba da znas da mi nismo navijaci FMPa kao sto ni nas klub nije nicija mezimica kao sto ni taj huligan koga navodis nije na severnoj sipki. Kad budes uvideo greske u tvojim nastupima onda mozes da trazis i korektnost od drugih. Sto se tice rostera. Ko je vama branio da za 5000000E koliko ste dali Parkeru dovedete drugih pet igraca po milion??

Nismo svi toliko pametni kao ti pa da ne pisemo gluposti. Trazis korektnost a napisao vise postova o Partizanu nego o klubu za koji navija.Voleo bi da mi odgovoris, ali molim te bez rodjackih veza.
Ako je tačno za igrače koji bojkotuju ekipu,tu je onda u pitanju i disciplinska EL i ABA,narčito protiv SC derbija gde je Džabari mislim dao 33 koša a trebao je 53.Oni što su odani ekipi su grejali klupu.Isto tako je bilo protiv,Milana,Monaka...Zar je moguce da nikog iz aktuelne uprave ne prozovete?Bar ekonoma zbog vlaznih peskira i to je nesto.Tei godine pisem da je Ostoja clan GO vladajuce stranke svim grobarima prolazi pod radarom,ali onda je samo nebo bila granica e sad se sve promenilo.