SPORT-Opšta tema

Grobari imaju nov hobi-aviomodelarstvo. Zvezdasi slave pobede protiv Olimpijakosa i Steaue, a grobari uspesno ateriranje aviona iz Atine.
Ti bi trebao da slavis pobedu protiv Pafosa ,Makabija,Omonije Ludogoreca ,Karabaha ,Serifa a ne pobedu u konferencijama i ligama Evrope jer da je sinoc Zavezda igrala na Marakani sa Monakom bilo bi 70 000 ljudi a ovako je po onoj pljuzgavici bilo mozda prodato 7-8000 karata a ko je kriv sto Zvezda ne igra sa velikanima to ti znas najbolje .
Kamo srece da ste vi onako docakali Dzaju kad su ga hapsili i da ste napravili spektakl ikoni kluba kada je bilo najpotrebnije a ovako Vidic u Londonu , Dzaja statira i dremucka a Terza magija vodi kolo pa sve prsti
ps Da ne zaboravim cestitam na pobedi bilo je ::super::

A što sam ja cirkusant.Zar nije cirkus ovo što se dešava sa Žocom.Da nije to bila samo igrica ne bi li nam se pažnja odvukla od NISA.Šta ako se Žoc vrati a podneo je neopozivu ostavku.Kakav je to čovek po karakteru.Jel bi ti voleo da sarađuješ sa takvim tipovima ljudi.
Moras priznati da nisi ni najmanje strucan da bi ocenjivao ko nesto zna a ko ne zna u svetu kosarke .Ja sam siguran iz tvojih izlaganja da ti ne znas ni pravila u kosarci a vidim da imas veliku zelju da komentarises i sudjenje ali imas jak poriv da zvrljas beskonacno ovo kod tebe ide na 17 000 postova sto je stvarno fascinantno .
Primiri se malo tebi ne smeta sto drzavu vode ljudi bez dana radnog staza sa kupljenim diplomama i nestrucni sto unistise sve vitalne sektore i grane privrede i prezaduzise i pokrase ovu jadnu drzavu ALI TEBI SMETA STO JE TRENER BIO 9 PUTA PRVAK EVROPE I SA REPREZENTACIJOM NEKOLIKO ZLATA TO TI SMETA I BODE OCI I NEMOZES DA SE SMIRIS pa si se poremetio ko pokvareni gramofon preskaces i stalno slajfujes jedno isto
NARAVNO DA CE SVI DA IDU NA AERODROM BOLJE DA NAS VODI ZELJKO NEGO PABLO LASA KOJI JE SAD SLOBODAN A IMAO JE INFARKT I BOLJE JE IMATI ZELJKA TU PA MAKAR I BEZ IKAKVIH REZULTATA NEGO DA MI KLUB VODI ZVALAVI PSIHOPATA IZ SENKE AKO NESTO RAZUMES A VALJDA SI TOLIKO U VINKLU JER JA I DALJE NISAM SIGURAN DA LI SE TI PRAVIS DA NE RAZUMES ILI STVARNO NE RAZUMES MATERIJU :sta:::pomoc:;

Pa ti si u odgovoru Cociju po milioniti put ponovio za Džaju i utakmice koje je Zvezda izfgubila.Za pravila ću pitati tebe.Šta to Žoc izvodi-pitam ja tebe (tako ću ga zvati ako je podnošenje ostavke stvarno).Ako je obična manipulacija,vraćam se starim nadimcima i prišivenim kojim epitetom.

Evo Zeljko na sastanku izdejtvovao smenu sportskog direktora Zorana Savica. Izgleda da nije samo Vucic kriv ipak ima i nesto sto iznutra smrdi. Jos uvek je ostavka na snazi, do kad videcemo.

Monako sa tim Pafosom igrao 2:2
Tako je igrali Monako i Pafos a ne Monako i Zvezda jel sad razumes nije tu bitan ni rezultat vec ko igra i gde igra i zasto igra a ovaj drugi ne igra ::suncanje:: a ko je kriv sto je triple double pentration Serif ,Makabi i Pafos pa nije Zeljko Obradovic sigurno to bi ti trebao dobro da izanaliziras i da vidis koliko je magija placen i iz kog budzeta jer posto je regenerisao ROMANTICARE SA kARABURME neka im je laka crna zemlja dosao covek i vas da regenerise a pre njega je bio Kokeza ali nisi nesto pricao o njima to je bila taboo tema jezik se zavezao u cvor ali to su ljudi ko ji obecavaju ljudi za svetlu buducnost i te biografije sa poternice ne smetaju to godi i imponuje a imponuje i Sizoje psihopata iz senke tebi jos samo da zaveze covek pionirsku maramu i da te posalje na slet u sator u cacilend .Daj zacvrkuci ko je kriv sto vas je Pafos sapleo i ljuljno u blato jel ima neki krivac ili je kriv sudija sto vam nije svirao jedno dva penala ❓::lose::

Ti bi trebao da slavis pobedu protiv Pafosa ,Makabija,Omonije Ludogoreca ,Karabaha ,Serifa a ne pobedu u konferencijama i ligama Evrope jer da je sinoc Zavezda igrala na Marakani sa Monakom bilo bi 70 000 ljudi a ovako je po onoj pljuzgavici bilo mozda prodato 7-8000 karata a ko je kriv sto Zvezda ne igra sa velikanima to ti znas najbolje .
Kamo srece da ste vi onako docakali Dzaju kad su ga hapsili i da ste napravili spektakl ikoni kluba kada je bilo najpotrebnije a ovako Vidic u Londonu , Dzaja statira i dremucka a Terza magija vodi kolo pa sve prsti
ps Da ne zaboravim cestitam na pobedi bilo je ::super::
Neznalice. Sto se tice doceka legendi. 1991 godine na doceku iz Barija bilo je vise od 20000 ljudi. Krcata zapadna tribina i deo na severu. 2001 godine kada je bila utakmica Zvezda Bari 91- Zvezda 2001 Marakana bila ispunjena do poslednjeg mesta sa svim prolazima kazu 60000 ljudi. Sad ste se vi uzjebali kako je na aerodromu Zeljka cekalo navodno 10000 ljudi. Samo niko pa ni sam Zeljko da konkretno kaze zasto daje ostavku. Da li zbog Zorana Savica, Ostoje, Vucica, bojkota igraca ili nesto sasvim peto na primer trazi nov ugovor sa malo vecom cifrom??

Tako je igrali Monako i Pafos a ne Monako i Zvezda jel sad razumes nije tu bitan ni rezultat vec ko igra i gde igra i zasto igra a ovaj drugi ne igra ::suncanje:: a ko je kriv sto je triple double pentration Serif ,Makabi i Pafos pa nije Zeljko Obradovic sigurno to bi ti trebao dobro da izanaliziras i da vidis koliko je magija placen i iz kog budzeta jer posto je regenerisao ROMANTICARE SA kARABURME neka im je laka crna zemlja dosao covek i vas da regenerise a pre njega je bio Kokeza ali nisi nesto pricao o njima to je bila taboo tema jezik se zavezao u cvor ali to su ljudi ko ji obecavaju ljudi za svetlu buducnost i te biografije sa poternice ne smetaju to godi i imponuje a imponuje i Sizoje psihopata iz senke tebi jos samo da zaveze covek pionirsku maramu i da te posalje na slet u sator u cacilend .Daj zacvrkuci ko je kriv sto vas je Pafos sapleo i ljuljno u blato jel ima neki krivac ili je kriv sudija sto vam nije svirao jedno dva penala ❓::lose::
A ko je kriv što ste 18 u EL.Cvrkući vrapče ali nemoj da izbegavaš istinu sa skorom 4:9.

Neznalice. Sto se tice doceka legendi. 1991 godine na doceku iz Barija bilo je vise od 20000 ljudi. Krcata zapadna tribina i deo na severu. 2001 godine kada je bila utakmica Zvezda Bari 91- Zvezda 2001 Marakana bila ispunjena do poslednjeg mesta sa svim prolazima kazu 60000 ljudi. Sad ste se vi uzjebali kako je na aerodromu Zeljka cekalo navodno 10000 ljudi. Samo niko pa ni sam Zeljko da konkretno kaze zasto daje ostavku. Da li zbog Zorana Savica, Ostoje, Vucica, bojkota igraca ili nesto sasvim peto na primer trazi nov ugovor sa malo vecom cifrom??
Zbog nezadovoljstva igrača.Jedan grobar je iz pouzdanih izvora saznao.Ja sam to nekako prepričao.I da ostane neće ništa uraditi sem što ćemo mi morati da im damo da ne bi ušli u mulj kao i u prošloj sezoni umesto da budemo na čelu EL sa igračima koji daju srce na terenu.I naravno to može da bude i prekretnica za nas u negativnom smislu.

Tesko ce nasi Ameri pristati da se pusti Partizan. Svi imaju u ugovorima klauzule za bonuse za odlazak na fajnal for pa sad ti njima objasni da se puste grobari. Takodje mislim da ih ni prosli put nismo pustili nego su bili bolji i pobedili nas.

Evo informacije direktno sa sastanka upravnog odbora od danas. (od drugara teca je u upravnom odboru i prisustvovao je sastanku) Da se nejede izmuceni navijaci fmpa posto vi sve znate sta je i kako je.

Zoran Savic je dans isteran sa sastanka, Parker, Wasington i nisam zapamtio ko je treci su primali pare preko Ostoje koje su uzete od Andreja Vucica da buse Zeljka na terenu.
Spisak Partizanovih pojacanja je prvo morao biti predat braci vucic da bi se prvo mezimica rezima pojacala sa 22 igraca u rosteru od toga 15 stranaca. Dok je nas roster ogranicen na 14 igraca. Krenuli sezonu bez centra i plejmejkera sve po nalogu Ostoje limara koji je slusao naredjenja vrhovnog huligana sa severne sipke.

Zeljkova ostavka je bila prihvacena od strane limara, dok grupa navijaca nije upala u prostorije kluba i htela da ga ubije,zatim je policija intervenisala. Nakon upada navijaca limar se brzo predomislio pa sutra dan nije prihvatio ostavku

Sutra se pravi sastank sa igracima da se vidi sta i kako,ako zeljko pristane da ostane ovi sto su ga sabotirali moraju napustiti klub.

Ja rekoh da ne treba mnogo da se radujes pobedi protiv poluamaterske Rumunske ekipe u nekom nebitnom takmicenju i postavljam ti pitanje ko je kriv sto vas je ulubio anonimni Pafos i zasto Pafos igra sada ligu sampiona a ti gledas ligu evrope sa Rumunima a nabrojao sam jos neke amaterske ekipe koje su brisale pod sa nasim fudbalskim velikanom a ti mi ne odgovaras na mnogo vazno pitanje u ovom trenutku nego mi pricas koliko je Zvezda imala na tribini ljudi pre 35 godina . :sta: ❓
Pre 35 godina meni je hidraulika radila kao na catepilaru nisam mogao da ga spustim ni omeksivacem a i sad radi ali ne briljantno kao 91 sad radi u skladu sa tranzicijom i novim svetskim poretkom sve zavisi od trenutne inspiracije a sta ono rece bilo lepo 91 ma ne daje bilo lepo nego bajkovito ali onda ste igrali sa elitom a sada igrate sa indijancima i poluindijancima .
PS Ovi sa 40 godina zivota ne kapiraju o cemu pricas jer oni ne pamte nikakve uspehe oni su mozda zapamtili Pericu Ognjenovica ,Pjanovica ,Zigica i Pantelu i to je sve sto su zapamtili .OVO ZADNJIH 17 GODINA OD HAPSENJA IKONE KLUBA NIJE ZA PAMCENJE ALI JA POMENU DA JE TADA TREBALA DZAJI PODRSKA I VETAR U LEDJA MEDJUTIM NESTO JE PROSLO BESUMNO I DISKRETNO........ A STETA ::lose::

A ko je kriv što ste 18 u EL.Cvrkući vrapče ali nemoj da izbegavaš istinu sa skorom 4:9.
Sto nisi tako smenjivao direktore kada si radio u osnovnoj skoli STO NISI TADA BIO OVAKO DRCAN NEGO SI BIO MALA I UMILJATA MACA e sta ti je zivot valjda se sad javio taj ukus slobode u penziji pa kad se vozimo kolima izbacujemo ruku kroz prozor lepo lepo nema sta

Evo informacije direktno sa sastanka upravnog odbora od danas. (od drugara teca je u upravnom odboru i prisustvovao je sastanku) Da se nejede izmuceni navijaci fmpa posto vi sve znate sta je i kako je.

Zoran Savic je dans isteran sa sastanka, Parker, Wasington i nisam zapamtio ko je treci su primali pare preko Ostoje koje su uzete od Andreja Vucica da buse Zeljka na terenu.
Spisak Partizanovih pojacanja je prvo morao biti predat braci vucic da bi se prvo mezimica rezima pojacala sa 22 igraca u rosteru od toga 15 stranaca. Dok je nas roster ogranicen na 14 igraca. Krenuli sezonu bez centra i plejmejkera sve po nalogu Ostoje limara koji je slusao naredjenja vrhovnog huligana sa severne sipke.

Zeljkova ostavka je bila prihvacena od strane limara, dok grupa navijaca nije upala u prostorije kluba i htela da ga ubije,zatim je policija intervenisala. Nakon upada navijaca limar se brzo predomislio pa sutra dan nije prihvatio ostavku

Sutra se pravi sastank sa igracima da se vidi sta i kako,ako zeljko pristane da ostane ovi sto su ga sabotirali moraju napustiti klub.
Ne mogu da verujem ja sam verovao da mozda neki igraci dobijaju pretnje spolja kao Mirotic ali ovaj bolesnik sto vodi drzavu ovo je toliko jaka sizofrenija da ovaj ruinira bez vadjenja 7 miliona ljudi plus dijaspora .Sve je sjebao nistak cega god se dotakao VALJDA CU DA IM VIDIM KRAJ KAKAV ZASLUZUJU AKO BOG DA UBRZO

Sto nisi tako smenjivao direktore kada si radio u osnovnoj skoli STO NISI TADA BIO OVAKO DRCAN NEGO SI BIO MALA I UMILJATA MACA e sta ti je zivot valjda se sad javio taj ukus slobode u penziji pa kad se vozimo kolima izbacujemo ruku kroz prozor lepo lepo nema sta
Kolega.To nije odgovor.Ja nikoga ne smenjivam.Ne znam da li ćete imati i odakle da kupite druge ako je jedan deo istina,što je moderator napisao.Treći je Tajrik i tu nije kraj priče..Samo da ga podsetim.

Da,da, to sam juče negdje pročitao.Bilo je riječi o nezadovoljnim igračima,rečeno je da je Pokuševski tražio ispisnicu zbog toga što ne igra,Džons da ne čuje riječi trenera, Bonga zbog nekog razloga da je nezadovoljan, Mitar da traži ispisnicu,isto zbog neigrsnja,Marinkovic i Džons da izmišlaju povrede,ne mogu se sjetit gdje to pročitah. Ja mislim da onaj zlikovac koji je otjerao Mirotica iz Srbije,e taj se sjetio kako je najlakše otjerati Žoca.
Ovo je pisanje jednog grobara.
Da li će se stvoriti novac za još jedno 10 igrača.

Bes ce biti iskaljen na sledecoj utakmici, nemoj da brines.

To što sam vam napisao izvor informacije nije razlog podsmevanja.

Za razliku od vasih burek novinara i portala koje citate ja sam bar imao pouzdaniju informaciju.

A istina je samo ono sto ti kazes jel?

imamo budzet od 27 miliona i dovedemo 4 "pojačanja" , ona sezona od odlaksa na korak do f4 to neostvareni huligan sa severne sipke nesme sebi vise dozvoliti.

Vidis kako se ti Zorane brines da li ce se stvoriti jos para za "pojačanja" a tvoja ekipa imam 22 igraca u rosteru od toga 15 stranaca. Pokriveni sa 4 igraca na svakoj poziciji. ( i mi opet nemamo problem sa tim)

Nazad
Vrh