Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prvo je dusevni bolesnik sjebao kosarkasku reprezentacuju u Letoniji pa fudbalsku u Leskovcu i sada pomahnitali ludak umesto da se bavi cabrom i septrickom jamom u kojoj se Srbija nalazi on salje batinase u arenu da poremete Partizana a slace i sledece meceve .To je samo ove sezone a da ne pominjem slicno jahanje i upropascavanje svega lepog a da nema veze sa njegovom usranom politikom zadnjih XXX godina .Ovo je toliko losa atmosfera u celoj drzavi samo zbog jednog jedinog psihopate ovako nesto nije bilo u istoriji SrbijePoraz na tribinama odatle i krenulo da se prenosi na igrace, na Areni se publika lepo cula u prvom poluvremenu, nisu prikazlai tucu, normalno.
Tuca i zvizdanje na tribinama se prenelo i na igrace, jbga tako je kada na utakmici imas placenike.
Ne moze bez pleja i centra da se igra
Lakicu svaka cast nadam se da ce nastaviti sa ovakvom borbom, Nije mi jasno zasto Finca nije pustio ranije kada je vec izgubljena utakmica
Opet nam igraci ne prave pametne faulove ovo je druga ili treca godina i nije mi jasno kako se to ne menja a o tome Zeljko prica maltene posle svake utakmice, dal je moguce da su toliko glupi ?
Duule Saviiić!Jesam tebe spomenuo,jebo te Turkoglu.Što ga ne vodiš kući.
karlik ili brown da se povrede vi ste truba
molite boga da se to nedogodi a posto ce se igrati preko 75+ utakmica kroz sezonu cisto sumnjam da ce izdrzati ritam bilo koji igrac
Zoki kod vas je sve transparetnoSamo da dodam kako grobari kurvanjski dovode igrače.Za Zvezdine se zna 10 dana unapred.
Znas kako da nam drustvo nije sjebano razumeo bih da se neko buni, nije svedjedno da placas ogromne cene karata, potegnes put Beogradu. Opet nama u unutrasnjosti je jos grdje nego Beogradjanima, dodjes na utakmicu navijas, deres grlo, dlanove ali ebes ti mene u ovu celavu glavu ja ne bih izdrzao da ne skandiram makar popio batine, ali mi se kenja od neutrlanosti i floskule odvoji politiku od navijanja to u Srbiji ne idefora je sto su mnogi navijaci podivljali i na ove sto dodju na utakmicu samo da zvizde zvalonji a ne da navijaju za partizan
eno kuka se po twiteru,kazu juce se 30-40 puta vikalo vucicu pederu,cak ovi iz kopa zapocnu neku pesmu i slabo se peva...krene vucicu pederu svi u glas skoce ko opareni
citav jucerasnji ekces je bio zbog ono dvoje sa jednim transparentom
i ta dvojica kao da su dosla na politicki skup a ne da navijaju za klub
juce citam po twiteru,grobari se bas uzjebali
obrnuto se desilo u kopuzbog transparenta studenti in vucic out, onda placenici dosli da se obracunaju sa tim ljudima ciji bio tranpsarent, pa su ih navijaci iznapickarali ove tabadzije pobegle.
pola kopa najverovatnije jer su pokusavali da pevaju navijacke pesme a ostatak arene skandirao dkatatoru i cacijima
Hivi ispalio 5 trojki dao 3 komadaPogledajte Zeljka Pantica. On kaze da su Stef Kari i Hifi obesmislili kosarku sa svojim besomucnim sutiranjem i pogadjanjem trojki. Hifija je stvarno srala trojka sinoc pogodio je jos dve koje su bile stvarno nemoguce, ali su bile ponistene. Jedno zbog suta iz auta, a druga jer je sut bio posle faula, cak mislim da je usla posle odbijanja o tablu.