SPORT-Opšta tema

Imate vi neogranicen kredit izgleda kod vlasti, gledam vas upravo prva petorka sva crna, i to tako vec godinama sa kvalitetnim crncima koji kostaju boga oca, plus trener sa imenom koji isto kosta drzavu mnogo. Ali boze moj to je ok jer je partizan, kad je suprotni tabor i kk i fk onda mornar napise roman koji niko ziv ne cita.
Odakle pare uzmi digitron i izracunaj koliko je veceras Partizan dobar finansijski cisto kada odbije sportske radnike i rentiranje hale samo na ulaznice minimum milion eura ne racunam sponzore a da budemo realni vi ste igrali euroligu 8 godina u Pioniru trebalo je neko da vam pokaze kako se radi marketing i kako se pravi lova i da nije Partizan usao u Euroligu i dan danas bi Zvezda igrala u Pioniru Drugo za 10 godina Zvezda je imala jednu ili dve top 8 a ja mislim kroz maglu jednu .Partizan ce ove godine mnogo biti dobar jer ga trenutno vode strucni ljudi a mozda gresim ali mislim da Covic nije ni blizu strucnjaka a i neznam kako se on uopste nasao u ovom sportu ali to je vec duga prica ........

Šta vredi pričati.Kao da Zvezda i Partizan ne bi voleli da mogu da kupe kvalitetne igrače i bivših YU republika.Problem je što ih nema,niti ih ima kod nas,biti u Hrvatskoj,niti u Bosni,niti u Crnoj Gori,niti u Makedoniji,niti u Sloveniji.
Za fudbal sam pricao tu ima talenata po Balkanu i previse ali ih krimosi kanalisu u krecanu i upropascavaju gomilu vanserijskih igraca svesno

Nego,napiši nam tvoje prognoze za mečeve protiv Turaka a ne da se pojaviš 3 dana posle.
Nije ti mnogo što šta jasno.Kad porasteš,shvatićeš.Zvezda i Partizan mogu da nađu dobre igrače i iz ABA lige koji su mnogo jeftiniji a dobri su i bolji od ovih bombi što ih sada dovode.Šta fali malom Miljenoviću.Samo ga malo usmeriti i biće za koju godinu igračina.A turkoglu ubaci te mlade jer je video da gubi utakmicu pa da ima alibi.
Odigrao sam u sistemu nenavijacki sledece KEC NA PARTIZANA I DA EFES NE IZGUBI VISE OD 8,5 ,ZATIM 162 PLUS POENA NA CELOM MECU I PARTIZAN 83,5 POENA PLUS I EFES 80,5 PLUS POENA I SVE JE USLO godina je dobro pocela sve je bericetno i da ne talasam mnogo uvek zahvaljujem bogu na obilnim darovima jer nista od ovoga ne bi bilo moguce da bog nije na mojoj strani :ppozdrav:

cuj to,ju naopako

primas platu daj rezultat

primas platu nemas rezlutat,cao zdravo---to samo kod vas trener moze da bude koliko on to zeli

to smo odavno rekli da ste vi obrnuli igricu i partizan poistovetili sa zeljkom,on to koristi iako cak i postoji ona vasa pesma---sve za ljubav,sve za partizan....e on je to siroko iskoristio i valja vam pricu iako bi bilo koji drugi trener sa ovim silnim milionima imao bolje rezultate

videcemo tokom sezone svakako sta i kako

sad sale u zvezdi moze mu se ove sezone kako hoce,nije on pravio tim i da izgubi sve meceve opet ga boli patka
Ima i nekih koji su davali rezultat i imali zapazene rezultate a dali su naplatili to je pod velom tajne a covek u najacem naponu snage ljudina celicna gromada samo je pao na treningu u 27 oj godini i nista vise nismo saznali u medijima o Olajdzuanu ODZI bio je vrhunski igrac i veliki sportista ali sta se zapravo dogodilo ostace misterija

karlik ili brown da se povrede vi ste truba
molite boga da se to nedogodi a posto ce se igrati preko 75+ utakmica kroz sezonu cisto sumnjam da ce izdrzati ritam bilo koji igrac
kao sto sam i vec rekao

ova dvojica kad se povrede to je pisi propalo

mislim da samo hapoel i partizan su u full sastavu za sada,bez povreda

eno i milan ko zvezda se raspada,danas i ledej i cancar se povredili

efes ako zeli nesto u evroligi mora dovesti ozbiljnog centra,papagianis je ocajan,Proier povredjen,ovog Kai Jonsa kokoskov vise nije ni vracao na parket koliko je ocajan igrac
nije im danas igrao ni rodrigo Beaboa,ni jos jedan centar Dessert

to koliko ko ima povreda ce i odluciti ko ce gde biti ove sezone,moje misljenje

Ima i nekih koji su davali rezultat i imali zapazene rezultate a dali su naplatili to je pod velom tajne a covek u najacem naponu snage ljudina celicna gromada samo je pao na treningu u 27 oj godini i nista vise nismo saznali u medijima o Olajdzuanu ODZI bio je vrhunski igrac i veliki sportista ali sta se zapravo dogodilo ostace misterija
pa on je nazalost preminuo dok je trenirao na partizanovom stadionu
imao individualni trening,dobio infarkt i to je to...bilo je price da je trebao potpisati za partizan i da je bio na probi,zna se da je imao kovid pre smrti

nazalost ni prvi ni poslednji koji umiru tako

pa on je nazalost preminuo dok je trenirao na partizanovom stadionu
imao individualni trening,dobio infarkt i to je to...bilo je price da je trebao potpisati za partizan i da je bio na probi,zna se da je imao kovid pre smrti

nazalost ni prvi ni poslednji koji umiru tako
Pa nije on imao 67 godina pa da je pao i da je to normalno da padne igrac od 27 godina a to imao kovid pa mu se slosilo naglo to mi deluje nerealnije nego naplatna rampa u Boljevcu kada je otkazala kamera ali dobro necemo sad sve je proslo bez vece medijske pompe a sto se Partizana tice ovo je sada skroz druga dimenzija tim je uigran pojacanja su bingo fenomenalan prelazni rok i u ova dva meca tim je pokazao da ima karakter kada se lomi mec ima samopouzdanja ima dobre hemije i dobro je pocelo ide se na top 8 a cilj je ove sezone ulazak na final four .
Sto se tice Zvezde ogroman hendikep je gomila povredjenih igraca i kada nemas roster u ovakvom ritmu to je onda zona sumraka.Zato sam ja pitao A ZASTO SE MENJA SFEROPULOS ⁉️ JER NIKO OBJEKTIVAN NE OCEKUJE DA TIM ODSKOCI DOLASKOM SASE OBRADOVICA JER NI ON NECE IMATI SA CIM DA RADI JEDNACINA SA VISE NEPOZNATIH .A JOS MI JE U GLAVI NACIN KAKO SE KK ZVEZDA RASTAO SA SALETOM PRE PAR GODINA OVO JE VEOMA HRABAR POTEZ NOVOG TRENERA ::pomoc:;

Meni se lično ne sviđa što oba naša predstavnika dvocifrene razlike pretvore u neizvestan ishod meča. Kolega Mornar nešto baš nisam oduševljen sa pojačanjima, centar nam treba pod hitno.

Odakle pare uzmi digitron i izracunaj koliko je veceras Partizan dobar finansijski cisto kada odbije sportske radnike i rentiranje hale samo na ulaznice minimum milion eura ne racunam sponzore a da budemo realni vi ste igrali euroligu 8 godina u Pioniru trebalo je neko da vam pokaze kako se radi marketing i kako se pravi lova i da nije Partizan usao u Euroligu i dan danas bi Zvezda igrala u Pioniru Drugo za 10 godina Zvezda je imala jednu ili dve top 8 a ja mislim kroz maglu jednu .Partizan ce ove godine mnogo biti dobar jer ga trenutno vode strucni ljudi a mozda gresim ali mislim da Covic nije ni blizu strucnjaka a i neznam kako se on uopste nasao u ovom sportu ali to je vec duga prica ........
Daj ne lupetaj vise mornar, prodajes ovde pricu za malu decu. Kakvi strucni ljudi, kakve su to gluposti, ovde je bitno samo lova i nista vise. Imate neogranicen budzet u kk i to je poenta price. Dovodite top crnce u piku forme za velike pare, godinama, dok zvezda dovede jaga, iskopa gilespija, i igra sa matorim teodosicem i nedovicem sa 35+ godina. Koji kostaju mozda 100 000 ili 200 000 hiljada. Batatli te price strcni ljudi, marketing i sponzori.
Mislis da tu ima privatnih sponzora koji daju dobrovoljno? Da ih nije drzava naterala? A o NIS u i MTS necu ni da pricam odakle vam.

Jaga su vratili zbog povrede Kenana.Normalno da ne može da se osloni samo na Miljenovića.Šta su večeras uradili Parker i Milton a kalibri su to.Biće mali dobar samo ako dobije malo više slobode.Borac je a ostalo će doći.
Jago ne moze ni po cemu da zameni Kenana. Dva potpuno razlicita igraca. Prvi klasicni plejmejker, dok je drugi klasican suter i tu mu treba dobar blok da bi mogao da se digne i sutira trojku.

...godina je dobro pocela sve je bericetno i da ne talasam mnogo uvek zahvaljujem bogu na obilnim darovima jer nista od ovoga ne bi bilo moguce da bog nije na mojoj strani :ppozdrav:
Само се надам да си ово око Божје помоћи писао за свој приватни посао и око породице а не око коцкања... јер се надам да ти Бог није помогао око коцкања. А да ће ти помоћи око свих осталих ствари молим се и сам.

Полако се враћамо у деведесете... ови су обрнули игрицу... ево санкције, нема горива... ускоро ће сви велики извори новца да пресуше... ако то није и био циљ да нас задуже па да нас на*узе.... а ми се примили...

Тако да ће и спорт полако да утихне... У фудбалу већ долазимо на своје место... у наредним такмичењима ћемо кретати од првог или друго кола квалификација... плус ако се створи Суперлига шампиона тешко да ћемо икада ући међу 36 најбогатијих.

Кошарка је у истом стању. Кад се створи НБА европа у ту ћемо остати по страни. Угасиће се евролига па ће нам аба бити иностранство...

Иду тешка времена.

Nazad
Vrh