emigrant
Član
Da Željko je loš trener i ništa nije osvojio i ne zna da napravi tim.
Ajde Cigani mislite o miljenici i koji su ciljevi ove godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni je LULU28 objasnio da Zeljko nema pojma nego da je pio ricinus kad je bio mali pa sasvim slucajno bio prvak Evrope 9 puta i sa reprezentacijom pun dzak medalja a onda mi je veoma strucno objasnio i da ovo sto Zvezda igra u fudbalu zadnjih xxx godina da to nije uopste lose kao sto ja mislim i meni slicni on je objasnio da su svi ti timovi koji su igrali sa Zvezdom veoma jaki i spremni i da su pobedjivalii druge a onda je na moju totalnu zbunjenost i konfuziju uleteo i clan ZOKI230 I ON MI JE OBJASNIO DOSTA NEJASNIH STVARI tako da sada posle ovog mukotrpnog monologa sa njima dvojicom zakljucujemo da Rumenoglu nema pojma a da je Terza madjija i genije sve je lepo objasnjeno ALI TREBA DA SE CUJU I RAZLICITA MISLJENJA I STAVOVI SVE JE TO PRIRODNO ZDRAVA KONVERZACIJA NIKADA NE MOZE DA SKODIDa Željko je loš trener i ništa nije osvojio i ne zna da napravi tim.
Na mecu FINSKA -GRCKA Grci su imali u jednom momentu 19 poena prednosti pred zadnju cetvrtinu a Finci su ih stigli i imali sut za pobedu 2 sekunde kraj a MALI MIKA je igrao kao NBA igrac a kada ga je ponela ona penzionerska publika Finci kao u pozoristu mogu da zamislim kad mali Mika bude osetio atmosferu u areni sta ce to da bude .Ove sezone je Partizan FAVORIT IZ SENKE prema svetskim bukmejkerima ova ekipa je mnogo mnogo zrela ja se nadam potajno ako bog da i da se Zeljko okiti sa 10 jubilarnom titulom pa onda moze da ide u penzijufinca cemo tek da vidimo
klinac nema ni jedan profesinalni mec u karijeri za klubove,sad je odigro ovo evropsko i to zapazen bas protiv nas i to vecinom je zapazen zbog mangupiranja
sta ce biti od njega to cemo tek da vidimo,za sada je ogroman hajp oko njega a na kraju mozda truba
to se desilo sa tristanom gde je ovaj dosao u partizan iz reala da uci i igra a grejao klupu kod zeljka pa na kraju pobegao jedva
ovo sto sam gledao neke podkaste,nikom nije jasno sto je dosao u partizan gde se ocekuju max rezultati od starta jer cilj mu je svakako vec draft za nba one 2027 godine
Tolike pare zvalavi dao a niko od navijaca Partizana da mu kaze hvala vi barem imate obraz i postovanje na vasem terenu uvek mu tisinom i neskandiranjem iizrazite zahvalnostslazem se
sad je ostoja rekao -juce prekljuce- da je zvalavi svaki put ispostovao i dao pare za klub
nedostaje vam sad jos centar neki i pley da bi bili kompletni
mada opet kazem i ponavljam da sam na mestu zvezde i partizana ovu abu bih cisto igrao da udjem u play of a sve karte bacio na evroligu
al ko sam ja da o tome odlucujem
zvezda ima strasno dobru visoku liniju
kad razmisljam sta je ovaj Graham jedno vreme radio u sharlotima a sad u zvezdi
povredio se Kenan i sad cemo videti da li stize zamena ili ne za njega
Ne mora da znaci da ako je dobar trener da ne moze da ukanali nekog igraca. Navao sam tu trojicu kao primer.Da Željko je loš trener i ništa nije osvojio i ne zna da napravi tim.
Ja sve vreme vicem ubunario ,unistio pokrao ,satro a ti vices dao .pa to je sva ironija i licemerje o cemu mi pricamo
hala bi trebala da je prazna i to bi bio udarac za njega a to sto vi odete napunite halu,operete mu pare,vicete vucicu pederu a on sedi u fotelji i pije vino od 10hilj evra i smeje se ko debil vama
mi znamo odakle su pare i ako opet dodje neki ludak grobar na vlast,verujem da ce se zvezda ponovo ugasiti po drugi put,pitanje dal ce i ostati nesto od kluba,evroligu kao vi i imati najtrofejnijeg trenera na klupi sigurno nece imati i igrati
vi znate da su pare od zvalavog tj od nas iz budzeta(ostoja ko zna koliko para je oprao posebno preko ulaznica od droge) evo vec 9 godina kako vam gura pare,evo peta kako zeljko moze da sastavlja ekipu kako zeli
pozdravljajte ga i dalje
Prvo je Vucic tebi dao penziju znaci nisi je zaradio nego ti je Vucic dao a sad uzima od tvoje penzije otima to sto ti je dao i daje Partizanu a i ovaj stadion Partizana sto je stavio na hipoteku i sto je ubunario sd Partizan sve ces ti to da platis u buducnosti preko poreza ali cak i kada platis a to ce krajcovanje dugo da traje i dalje ce ljudi iz komsiluka da ti pricaju NE KUKAJ STA OCES VUCIC TI DAO PENZIJU ne zapevaj nego uzivaj u spasavanju Titanika koji tone i u kvalitetnom sportu i sto manje opterecuj tu pametnu glavicu jer mozdane celije treba i da se odmore ponekad![]()
![]()
Otkud ti to da mi Vučić daje penziju.Prvo je Vucic tebi dao penziju znaci nisi je zaradio nego ti je Vucic dao a sad uzima od tvoje penzije otima to sto ti je dao i daje Partizanu a i ovaj stadion Partizana sto je stavio na hipoteku i sto je ubunario sd Partizan sve ces ti to da platis u buducnosti preko poreza ali cak i kada platis a to ce krajcovanje dugo da traje i dalje ce ljudi iz komsiluka da ti pricaju NE KUKAJ STA OCES VUCIC TI DAO PENZIJU ne zapevaj nego uzivaj u spasavanju Titanika koji tone i u kvalitetnom sportu i sto manje opterecuj tu pametnu glavicu jer mozdane celije treba i da se odmore ponekad![]()
![]()
Naravno.Zvezdina pojačanja se oglašavaju na sva zvona a Partizanova ispod žita-da se Vlasi ne dosete.DOSOO![]()
![]()
MIKA
Pare su otišle na Finca,tako da se ne nadaj.slazem se
sad je ostoja rekao -juce prekljuce- da je zvalavi svaki put ispostovao i dao pare za klub
nedostaje vam sad jos centar neki i pley da bi bili kompletni
mada opet kazem i ponavljam da sam na mestu zvezde i partizana ovu abu bih cisto igrao da udjem u play of a sve karte bacio na evroligu
al ko sam ja da o tome odlucujem
zvezda ima strasno dobru visoku liniju
kad razmisljam sta je ovaj Graham jedno vreme radio u sharlotima a sad u zvezdi
povredio se Kenan i sad cemo videti da li stize zamena ili ne za njega
daj ne foliraj se i ne prodaji neke glupe fore kao da si akademikJa sve vreme vicem ubunario ,unistio pokrao ,satro a ti vices dao .Ali je mnogo lakse od privatizacije kluba slati reketase , batinase ,narko delete I menadzere I cerupati godinama kao hijena staviti stadion na hipoteku ali ja mogu da razumem stariju populaciju penzionera kada vicu dao nam ali ti si mlad decko da bi pratio vesti sa nacionalnih frekvencija toksicni su mnogo a posledice taking trovanja vidljivi
videcemo uskoroPare su otišle na Finca,tako da se ne nadaj.
A zasto je on gresan za Tristana sto mu nije dao vecu minutazu onaj decko ima mnogo meku ruku I dobro kretanje ali mislim da nije igrac u glavi to je moje misljenje morao bi da sazri cini mi se da je velika paljevina I da bas nemoze da se obuzda kada su trenerske zamisli u pitanju a Koprivica verovatno mora jos da radi na sebi dosta a sto se Smajlija Tice njega je koristio maksimalno neznam zasto mislite da je Smajli zapostavljanNe mora da znaci da ako je dobar trener da ne moze da ukanali nekog igraca. Navao sam tu trojicu kao primer.
Prvo si zakljucio I dokumentovao da Zeljko nije nikakav trener a onda sii se potrudio iz petnih zila da mi objasnis da ovo sto Zvezda igra zadnjih godina u fudbalu nije uopste lose a na kraju mi objasnjavas da je Vucic tatica I brine o Partizanu kao razvedeni roditelj o svojoj bebici DOBRICANINU MODERATORU IZGUBIO SI KONTROLU NAD OVOM TEMOM JEL IMA NEKA CENZURA KO U TITOVOJ DRZAVI OVO PISANIJE JE POSTALO TOLIKO BIZARNO DA NEMA GDE GRDJEi tu je sva fora price o tome ko koliko i kome pomaze
kk partizan opet zadrzava gotovo sve igrace i dovede i nadogradjuje ekipu ponovo u sportu koji nije profitabilan i tu se prica prodaje kako su uspesni i ima se puno sponzora,navijaci i ostale gluposti
a opet u fudbalu zvezda bilo sta da se iole pokaze da zna igrati nije u stanju da zadrzi i prodaje se odmah i to u sportu koji je itekako profitabilan i uvek je veci prihod od rashoda upravo zbog prodaje igraca---e tu se prodaje prica kako zvalavi daje pare zvezdi
tragikomedija u koju neki
igra onoliko dobro koliko ima para,to ti i objasnjavam ali ne mozes ti to da skapirasPrvo si zakljucio I dokumentovao da Zeljko nije nikakav trener a onda sii se potrudio iz petnih zila da mi objasnis da ovo sto Zvezda igra zadnjih godina u fudbalu nije uopste lose a na kraju mi objasnjavas da je Vucic tatica I brine o Partizanu kao razvedeni roditelj o svojoj bebici DOBRICANINU MODERATORU IZGUBIO SI KONTROLU NAD OVOM TEMOM JEL IMA NEKA CENZURA KO U TITOVOJ DRZAVI OVO PISANIJE JE POSTALO TOLIKO BIZARNO DA NEMA GDE GRDJE![]()
Opet se zanosis. Haluciniras. Smanji malo....A ovaj mladi Finac kada skoci A NE SME MNOGO DA NE UDARI GLAVOM U OBRUC ON ZAKUCAVA SA PETERCA KAO DZORDAN SA DVE RUKE A ZOVU GA MRSAVI ISUS ILI MODERNIJE SLANK ISUS .Mali je misaona imenica za onu fosnu Tavareza NE NE NE MI SAD ID EMO NA TITULU PRVAKA EVROPE DA DA DA DOBRO SI CUO IDEMO DA DEREMOOOO I ATAMANA I ONOG CELAVOG GRKA IZ MONAKA I PABLA LASU A BOGAMI I VASEG COVICA SVE CEMO DA DEREMOOO OCEMO SAMO JE NEBO GRANICA JEDVA CEKAM![]()
Tolike pare zvalavi dao a niko od navijaca Partizana da mu kaze hvala vi barem imate obraz i postovanje na vasem terenu uvek mu tisinom i neskandiranjem iizrazite zahvalnost![]()
![]()