SPORT-Opšta tema

grcka ce uvek zaostajati za ligama 5 zbog malih klubova

to da smo mi dali pa bi oni zaigrali i dali nam jos 2 to okaci macku o rep,to neznas jer se nije desilo

seltik je izasao u drugom i u prvih 10min na prepad napravio 3 sanse iz koje je jedne dao gol
prvo poluvreme smo morali voditi sa 1 0,seltik se nije video

pa olimp je pre 2 godine igrao ligu evrope i na kraju uzeo ligu konferencije prvi grcki evropski klubski trofej ako se nevaram,a ti kazes da im se ne isplati ulaganje

hrvati ce pasti cim im zavsri modric karijeru jer imati igraca u timu koji je osvojio zlatnu loptu je ogromno i neki nisu ni svesni kakav je modric igrac
Slavoljub Muslin je strucnjak cije delo treba postovati covek sa karakterom i sa stavom i covek koji je sa nekim osrednjim timom napravio uspeh i plasirao nas na mundijal .Uneo je u tu reprezentaciju mnogo dobru energiju timski duh i napravio dobru euforiju kod navijaca .Uspeo je iz nicega da napravi uspeh i plasira nas na najvecu svetsku smotru fudbala a sve ostalo je poznato nazalost to je nasa surova realnost ::lose::

Poslednja izmena:
Samo cu ti jedno odgovoriti. Jednom CRVENA ZVEZDA do groba CRVENA ZVEZDA. Pametnom je to dosta, da li je i tebi??

Slavoljub Muslin je strucnjak cije delo treba postovati covek sa karakterom i sa stavom i covek koji je sa nekim osrednjim timom napravio uspeh i plasirao nas na mundijal .Uneo je u tu reprezentaciju mnogo dobru energiju timski duh i napravio dobru euforiju kod navijaca .Uspeo je iz nicega da napravi uspeh i plasira nas na najvecu svetsku smotru fudbala a sve ostalo je poznato nazalost to je nasa surova realnost ::lose::
isto kao sto nas piksi odveo,ne zna ni on kako

jedini uspeh nam bio sto smo dobili zamisli irce u gostima 0-1 i zbog toga smo otisli na sp a opet oni nisu dobili austriju kuci i to ih je kostalo plasmana
tako da nije bas sve bilo do nas

gruziju smo jedva dobili kuci,ponavljam mislim da je prijovic dao gol za 1 0 pred kraj meca

ocaj bio od igre

kostic,mitrovic,tadic,nastasic,kolarov,ivanovic,tosic,gudellj,milivojevic itd itd bas nisu ocajan sastav-sta vise sad nam gori sastav nego tada realno

i sto je kod tebe neverovatno ti se vise divis zvezdinim budalama dzajicu i muslinu nego sto navijas i pricas o partizanu

to sam odavno vec rekao da je to kod tebe nesto sumnjivo al ok

jedini uspeh nam bio sto smo dobili zamisli irce u gostima 0-1 i zbog toga smo otisli na sp a opet oni nisu dobili austriju kuci i to ih je kostalo plasmana

gruziju smo jedva dobili kuci,ponavljam mislim da je prijovic dao gol za 1 0 pred kraj meca

ocaj bio od igre

kostic,mitrovic,tadic,nastasic,kolarov,ivanovic,tosic,gudellj,milivojevic itd itd bas nisu ocajan sastav-sta vise sad nam gori sastav nego tada realno

i sto je kod tebe neverovatno ti se vise divis zvezdinim budalama dzajicu i muslinu nego sto navijas i pricas o partizanu

Ti uporedjujes Piksijevo trenersko neznanje sa Muslinovim znanjem .Muslin je sam sastavljao tim a Piksiju drugi sastavljaju .Muslin je prosao grupu sa Velsom i Irskom u godini u kojoj je imao mnogo problema i sa povredama i sa svim i svacim a taj tim nije imao napad imao je odbranu ali nije imao u napadu neke inicijalne kapisle a Piksi nije mogao u grupi da pobedi Madjarsku i Bugarsku u 4 meca pokazao totalno trenersko neznanje i to nije bila grupa to je bilo kao Balkanske sporske igre .Najlosija odbrana na svetskom prvenstvu na svetu i najsterilniji napad na zadnjem Evropskom prvenstvu i ti te parametre stavljas u isti kos .Nase analize se mnogo razlikuju sta je za mene neuspeh i bunar za tebe je uspeh i suprotno tesko da mogu da ti objasnim ali pustacu ti klipove pa mozda slika govori vise od 1000 reci posle mnogo klipova mozda ce se pokrenuti neki centar za realnost videcemo

Samo cu ti jedno odgovoriti. Jednom CRVENA ZVEZDA do groba CRVENA ZVEZDA. Pametnom je to dosta, da li je i tebi??
Sad sam se raspametio sto ti sa 60 godina mnogo volis crveno belu boju predivno i sto ces da volis sve dok vas smrt ne rastavi .Ja te ne pitam sta ti volis ili ne volis pitam te JEL TI ODOBRAVAS OVAKVO JAHANJE ISCRPLJENE RAGE A ZVEZDA JE KAO COVEK SA STENTOVIMA I ZACEPLJENIM KRVNIM SUDOVIMA MASNOM JETROMM I HEMOROIDIMA I TU I TAKVU ZVEZDU JASU RAZNI KRIMOSI I TO U DIVLJEM GALOPU U PRASINI SA PUCANJEM U VAZDUH I ZVECKANJEM MAMUZA PITANJE JE DOKLEEEE ⁉️ :sta: a on je mnogo volim i volecu sta je bre ovo u zemlji Srbiji nista ne razumem ::pomoc:;

a ti mislis da piksi nije dogovarao meceve sa bugarima naprimer tj nas savez(zvalavi) i njihov(kako li se zvao onaj njihov predsedik sto je jedno vreme stalno dolazio kod zvalavog) ??? :rolleyes: dal je i sada predsednik neznam

madjari ti na evropskom prvenstu odigrali nereseno sa nemcima i francuzima u grupi decko moj

igrali sa nemcima i holandjanima nereseno prosle godine
i imaju odlicnu ekipu

a muslin normalno u nasem fudbalu bio za tebe odlican trener kad se igralo 3 za 3,dzaja predsednik zvezde

da je iole neki mudrac od trenera zadrzao bi se bar 2 godine u nekom klubu(ne racunajuci zvezdu)
sutirali ga odmah posle jedne sezone(negde vec posle 5 meseci) kad skontaju izlapelog da nema pojima

Sad sam se raspametio sto ti sa 60 godina mnogo volis crveno belu boju predivno i sto ces da volis sve dok vas smrt ne rastavi .Ja te ne pitam sta ti volis ili ne volis pitam te JEL TI ODOBRAVAS OVAKVO JAHANJE ISCRPLJENE RAGE A ZVEZDA JE KAO COVEK SA STENTOVIMA I ZACEPLJENIM KRVNIM SUDOVIMA MASNOM JETROMM I HEMOROIDIMA I TU I TAKVU ZVEZDU JASU RAZNI KRIMOSI I TO U DIVLJEM GALOPU U PRASINI SA PUCANJEM U VAZDUH I ZVECKANJEM MAMUZA PITANJE JE DOKLEEEE ⁉️ :sta: a on je mnogo volim i volecu sta je bre ovo u zemlji Srbiji nista ne razumem ::pomoc:;
Ne mogu ti pomoci.

Ne mogu ti pomoci.
Drug LULE28 iz Subotice izgleda ne razume bas najbolje novonastalu situaciju i ovo srozavanje i bauljanje kluba zadnjih godina medjutim to je mladji decko koji ne pamti vreme kada se tresla Evropa kada su strucnjaci vodili Zvezdu ali ti si dosta rezervisan povucen si i kao da si malo ogorcen od celokupne situacije ali ne zelis da otvoris dusu sta te boli i tisti nadajuci se da ce razvaljena indisponirana Zvezda moci da se probudi iz kome i da poleti kao lastavica / a i ti si me iznenadio kada si jednom otvorio dusu i izjavio da pravi ljubitelji kluba znaju sta je u ovom momentu najbolje za klub kao da je trenutno Zvezda u dobitnoj formuli i da ce to sve da se skocka do kraja kako dolikuje /zaboravljajuci na sahranu i kremiranog OFK Beograda i zaboravljajuci da klub jasu krimosi sa poternice
Ja kao veliki grobar vise postujem Nemanju Vidica nego 90 posto vas nazovi velikih fanova kluba ali neko cudno vreme naislo

ocaj bio od igre

Kaze Terza DA OVO STO SE SADA RADI U ZVEZDI DA CE DA SE IZUCAVA NA UNIVERZITETIMA jesi ti bata Lule krenuo da izucavas ovo sto se dogadja zadnjih XXX godina a verovatno ovo izucava i analizira i COCI64 samo besumno u sebi nece na glas ali moje misljenje je da mozda nije na prvu vidljivo efekti ovakvog vodjenja ali posle dublje analize moze da se dokuci koliko smo dalekosezno dodirnuli nebeske svodove :unsure: 🚾

Ne mogu ti pomoci.
Ovi Zagrebcani tukli i Totenhema i Vest Hema i CeLzija i Atalantu i Spartaka iz Moskve i Fenerbahcea i Salzburga i Milana i i Monako STA JE COVECE OVO DA OVI INDIJANCI PAFOS DRLJAJU I SROZAVAJU IMA LI NEKOGA DA OBJASNI I PONESE ODGOVORNOST ILI NIKO NIJE KRIV JA SAM MISLIO DA JE OMONIJA SLUCAJNOST PA SERIF DOGADJA SE PA MAKABI AJDE NISMO IMALI SRECE ALI SADA PAFOS JEL IMA KRIVIH ILI NEMA ALI UPRAVA I DALJE JASE I PROGLASAVA NIKAD VECE USPEHE ::novac::⁉️:sta: DOKLEEEEE 🚾

Do Hibernijana.
Hibernian je bio jedna rekreativna letnja atrakcija I mec bez neke vece rezultatske vaznosti sa obzirom da u Partizanu igraju omladinci bez ikakvog medjunarodnog iskustva I ta konferencija je revijalnog karaktera I tu je eventualno znacaj meca bio da klinci dobiju na samopouzdanju I prosli bi da nisu igrali oba meca sa igracem manje neiskustvo ali ovde sa Pafosom su izgubljeni milioni eura I dolara I publika I prodaja igraca I prenosi I sponzori I srozan je imidz kluba I sta sad :sta: ovo sada realno nemoze da utesi ni da zaceli ranu koga zabole za ligu Evrope .Tvoj zema Zoki rece jos 21 bod u igri a kakvoj igri ciijoj igri samo je bitna liga sampiona jer tu je sve I adrenalin I hemija I atmosfera I lova a sad cekati jos godinu dana do sledecih kvalifikacija sa istom upravom je mnogo tesko jer ovo nije prvi put .
Ja sam licno ogorcen mnogo vise od tebe jer da je Zvezda usla u ligu sampiona ja bih igrao na golove sve Zvezdine meceve jer ona po tradiciji zadnjih godina mnogo prima I tu nema neizvesnosti a ovako ...........:riba:

Nazad
Vrh