SPORT-Opšta tema

Lule juce da sam igrao odvalio bi ih ZVEZDA BILA X U GLAVU I GOL GOL realno .Samo da zavrsim sa grozdjem malo kasnim pa cim se aktiviram saljem ti fikseve .Nemoj mnogo da citas ove wikipedije ko je koliko placen i koliko je ko zaradio jer pravo stanje stvari ce isplivati kada umorna razobadana raga zbaci sa sjedala jahace apokalipse onda ce se otvoriti dugovi i bunari .Vidim ovi rezijski novinari najavljuju na sva zvona nekog Hendela zvezda Gimaresa navodno a ono isto neki manekencic da drzi bure vodu dok majstori ne odu ni manje ni vise nego zvezda Gimaresa i medju svim svetskim velikanima Terza prvi stigao do njega ovo je sve sklepano sa koca i konopca a izgleda i neutrenirano mnogo njih seta po terenu dali se radilo kvalitetno na fizici videcemo a vec smo i mali prilike da vidimo npr revans na Kipru je bila uvertira plasimo se vlage i temperature a oni su navikli na to vreme .Kakva je tvoja ocena realno VUXSD vice da je neuspeh ZOKI 230 vice da je uspeh ,ja opet mislim da je ovo nastavak poniranja zivo blato a npr clan COCI 64 cuti prokomentarise nesto nebitno ali nikako da izanalizira svoojim recima realno stanje stvari .Kako se tebi cini ti si mladja generacija koja mozda ne pamti ni hapsenje Dzajica sta mislis ti o ovom drzavnom projektu jer ovo pije vodu ili ne pije a sto kaze Zoki 230 jos 21 bod je u igri :unsure:::vino::
da da i meni je bilo u glavi koji ce biti rezultat al kad se zavrsila utakmica :haha: :haha: :haha:

napisi pre meca sta mislis a ne posle

pa samo ovaj ihenaco koji je tek u 28 godini(a ne ko nas arnautovic u 36-toj) ti razlika ogromna a ne dalje

obojica prosli sito i reseto vec kroz karijeru a ovaj ihenaco jos ima da se naigra itekako ako zeleo da igra
njima nedostaje Jota koji je odavno povredjen i bas im nedostaje u ekipi to se ocigledno vidi

brani im smajhel koji je skinuo cistu golcinu Duartea,neznas dal je lepsi sut ili odbrana Kaspera

Да се не лажемо, Селтик је могао а нас напуни... људи су дошли да се играју... Могли смо и ми да дамо још два гола али они су могли још
4-5...
Срамота је да не можемо да напунимо стадион. Толико је лоша атмосфера у држави.... Нико неће да дође и да можда добије батине што опсује на утакмици...

Кад је лоша атмосфера у друштву ништа не иде... ниједна репрезентација није ништа освојила... све иде низбрдо...
Партизана не смемо да помињемо... то је другоразредни клуб који не сме да победи Звезду. Тренер је избацио оног центарфора само што је дао гол Звезди.
Партизан је препун црногораца који не могу да успеју у Динаму па траже другу шансу. Гурнули су клинце и овог пензоса само да не сметају Звезди.

Динамо је за све на Балкану институција... (Грци су такође у успону) увек нађе добро решење за тренера а и прави играче.
Нови пројекат је Сарајево. Улетео је ту неки ловатор па ћемо видети како ће то ићи.

Звезди треба нова организација. Потребан је спортски директор са именом који ће гарантовати кредибилитет и величину клуба и нови савремени перспективни тренер.

Такође... судијска организација са оним странцем нема смисла кад се ионако зна да нико не сме да победи Звезду осим ако се игра за кладионицу.
Лига мора да се побољша, да се поврате старе фудбалске средине. Али да све буде фер и поштено. Мора да се из основе промени... рад са младима и рад са судијама. Такође ми сада немамо поштеног тренера. Немамо педагоге него само родитељске новчане апарате и климоглавце од тренера... ако тренер не узима паре онда узима власник-директор који усмерава тренера...

Нама младе воде разноразни пропали фудбалерчићи који су једва намакли да купе балон или га изнајмљују без дана тренерске обуке где деца пикају лопту док он седи у кафићу и дринка са екипом и сећа се шта је све могао да постигне а пиће плаћају амбициозни родитељи.
Или пензионисани репрезентативци који су место у репрезентацији плаћали тренерима и савезу па сада имају кампове на планинама где су се слизали са мафијом да могу да граде по београду и потписују за вођу разне листе а децу у камповима им воде приучени тренерчићи који сви имају викенд лиценцу бата Ђоре.

Погледајте колико рвата води неке клубове...

Кад уз то додамо да не умемо да играмо фудбал онда је све јасно.

Да се не лажемо, Селтик је могао а нас напуни... људи су дошли да се играју... Могли смо и ми да дамо још два гола али они су могли још
4-5...
Срамота је да не можемо да напунимо стадион. Толико је лоша атмосфера у држави.... Нико неће да дође и да можда добије батине што опсује на утакмици...

Кад је лоша атмосфера у друштву ништа не иде... ниједна репрезентација није ништа освојила... све иде низбрдо...
Партизана не смемо да помињемо... то је другоразредни клуб који не сме да победи Звезду. Тренер је избацио оног центарфора само што је дао гол Звезди.
Партизан је препун црногораца који не могу да успеју у Динаму па траже другу шансу. Гурнули су клинце и овог пензоса само да не сметају Звезди.

Динамо је за све на Балкану институција... (Грци су такође у успону) увек нађе добро решење за тренера а и прави играче.
Нови пројекат је Сарајево. Улетео је ту неки ловатор па ћемо видети како ће то ићи.

Звезди треба нова организација. Потребан је спортски директор са именом који ће гарантовати кредибилитет и величину клуба и нови савремени перспективни тренер.

Такође... судијска организација са оним странцем нема смисла кад се ионако зна да нико не сме да победи Звезду осим ако се игра за кладионицу.
Лига мора да се побољша, да се поврате старе фудбалске средине. Али да све буде фер и поштено. Мора да се из основе промени... рад са младима и рад са судијама. Такође ми сада немамо поштеног тренера. Немамо педагоге него само родитељске новчане апарате и климоглавце од тренера... ако тренер не узима паре онда узима власник-директор који усмерава тренера...

Нама младе воде разноразни пропали фудбалерчићи који су једва намакли да купе балон или га изнајмљују без дана тренерске обуке где деца пикају лопту док он седи у кафићу и дринка са екипом и сећа се шта је све могао да постигне а пиће плаћају амбициозни родитељи.
Или пензионисани репрезентативци који су место у репрезентацији плаћали тренерима и савезу па сада имају кампове на планинама где су се слизали са мафијом да могу да граде по београду и потписују за вођу разне листе а децу у камповима им воде приучени тренерчићи који сви имају викенд лиценцу бата Ђоре.

Погледајте колико рвата води неке клубове...

Кад уз то додамо да не умемо да играмо фудбал онда је све јасно.
ponekad tako odvalis glupost da mi je da se zapitam da li pise ista osoba postove

zar realno mislis da seltik u evropi da je mogao ne bi dobio jednu crvenu zvedu 0-4 kako kazes nego eto jedva izvukli bod umesto kako kazes 3 lagana boda i posle da odmara ekipu u nekim mecevima?

koliko hrvata vodi klubove ajde kazi? ja evo iz glave znam za 3

Niko kovac koji se seli iz kluba u klub u nemackoj gde je i igrao
tudor u juventusu,takodje
ivan juric koji ima neku vezu u italiji pa je promenio citavu seriu a je vodio osim velikih timova,sad mu dali atalantu

Slaven Bilic nema klub

a evo nasa 4 iz glave
ivan jovanovic selektor grcke
stankovic prevara ko juric u spartaku
Veljko Paunovic uveo oviedo u premieru u spaniji
milojevic zvezda(tim koji igra stalno evropu,ako ne ligu samp,onda liga evrope)

jos imas
Jokanovic u arabiji
Vladimir Ivic u emiratima
Djukic nema klub

nikako vi da se odlucite da li je bod uspeh u evropi ili neuspeh?
seltik trebao da nas unisti a mi uzeli bod i zbog ivanica i smajhela mozda nismo i dobili taj isti seltik koji ne znam po vama je jednom ovakav klub jednom onakav klub

Lule.Oni misle da smo mi MS pa treba da pretrčimo Seltik.Videlo se i da je Rumun bio protiv nas.Niko ne sme da pobedi Zvezdu u prvenstvu a realnost je da -ne može.Da je loša situacija u svim sportovima,tu se slažem.Gledam sada Zvezdu u košarci.Ne znam kako navijači Partizana to podnose ali meni ovo više nije Zvezda.I nema te draži.Sve se vrti oko novca i svi idu za njim.Vratiti zakon da nema u inostranstvo do 27 godine.Do tada ništa u fudbalu i košarci.

Nazad
Vrh