Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kad se setim sta pisalo posle linkolna
vi ponekad zaboravite da ono sto napisete ostaje ovde,od magarca do konja i obrnuto
Kad su nas stisli i da su uspeli nešto da uguraju,drugačije bi pisao.Jedan od boljih igrača je kriv za gol jer čuva Mateusa a ne protivničkog igrača.ma juce kad je uveo kataia i arnautovica,to je bila priljateljska
jos olajinka lik 2 meca u godinu dana
jaci smo za 4 gola od njih
ono drug pricam je novac i to je sranje-kijev-pafos
Tinkizjan je dobro kriv za gol.Ako neko zna onda cika Mica zna to dobro
Ima dosta gresaka ali ima i dosta dobrog.. Mateus odlican, Seul netipicno los po meni, nije mu bio dan, inace ga jako cenim jer je ratnik a pritom zna fudbal. Tirkinzjan jako dobar, vec na prvim utakmicama se videlo kakav je igrac, po meni ga jako slabo koriste, treba ga vise uposliti tek onda ce pokazati koliko je dobar. Rodrigao dobar, Veljkovic osim kod gola gde je bio daleko ostalo manje vise ok. Elsnik nesto tanak, defanziva ok ali ofanziva slabo, kao da se uplasio da ce ga nov crncuga zameniti.. Krunic na ocekivanom nivou evropskog takmicenja. Ivanic tu i tamo, mucila ga je neka povreda. Milson se slabo video, ne znam zasto ali bilo je slabo prodora.. Cak i kad je odradio onog u sesnaestercu imao je kontakt vise i napravio sranje.. Duarte jako dobra lazna devetka, odradio ozbiljan posao juce. Ndiaje dobar, kao da se sudija nameracio na njega nista mu nije svirao ali inace je bio ok, odradio ulogu teskasa u napadu.. Od izmena komentar samo za Babiku, moze da bude dobar za Zvezdu vreme ce pokazati..
Ne sporim igru Tinkizjana ali je glavni krivac za gol.Tri igraca su kriva kod gola. Prvo Milson nije izasao u blok, zatim je Tinkizijan bio daleko od igraca i na kraju golman koji se zalepio za prvu stativu, ali ja bi se opet vratio na Tinkizijana. Kod sva tri nasa gola bio je srcu sesnajsterca ukrajinaca plus more lopti koje je presekao.