SPORT-Opšta tema

Kako bi nam legao Bukari, on je kao rodjen za Zvezdu, ova krila koja su dovedena posle njega, nisu mu ni do kolena. Da je sreće pa da su On i Radojičić u Paru, ozbiljne ekipe bi imale problema sa Zvezdom. Trebaju nam štoperi.

Ja sam više za Duartea ako moram da biram,ume da uputi dobar pas-uposlio je Babiku koji je trebao samo da da gol..Ali i Ndiaj je dobar ali mora da ga pogodi lopta da da gol-mnogo se prekršaja prave nad njim ali se mnogi ne sviraju.Mislim da će Babika biti novi Bukari.
Ovi nisu za bacanje,Mislim da su nacisti dosta lošiji.

Па пишемо шта тренутно видимо... а прва утакмица тамо је била очајна... не тражимо накнадно памет....
Али кад се сетим и против Грасхоперса ''90. је била траљава утакмица.... :)

i dalje samu pisarate kao ono kako ono

jucen onaj iz leha 100puta da suta nece dati gol

lagan prolaz

a protiv onih sedecih ce biti sranje kao sto sam i reako vec

Ok prolazi Zvezda ove sigurno, ali ne zaboravite da su Poljaci izgubili ubedljivo najboljeg igrača u dvomeču sa Islandjanima. Da je on bio fit, mislim da bi Miloje krenuo sa jednim napadačem i da bi rezultat bio drugačiji

ma juce kad je uveo kataia i arnautovica,to je bila priljateljska

jos olajinka lik 2 meca u godinu dana

jaci smo za 4 gola od njih

ono drug pricam je novac i to je sranje-kijev-pafos

ma juce kad je uveo kataia i arnautovica,to je bila priljateljska

jos olajinka lik 2 meca u godinu dana

jaci smo za 4 gola od njih

ono drug pricam je novac i to je sranje-kijev-pafos
Kad su nas stisli i da su uspeli nešto da uguraju,drugačije bi pisao.Jedan od boljih igrača je kriv za gol jer čuva Mateusa a ne protivničkog igrača.

Ako neko zna onda cika Mica zna to dobro ;)
Ima dosta gresaka ali ima i dosta dobrog.. Mateus odlican, Seul netipicno los po meni, nije mu bio dan, inace ga jako cenim jer je ratnik a pritom zna fudbal. Tirkinzjan jako dobar, vec na prvim utakmicama se videlo kakav je igrac, po meni ga jako slabo koriste, treba ga vise uposliti tek onda ce pokazati koliko je dobar. Rodrigao dobar, Veljkovic osim kod gola gde je bio daleko ostalo manje vise ok. Elsnik nesto tanak, defanziva ok ali ofanziva slabo, kao da se uplasio da ce ga nov crncuga zameniti.. Krunic na ocekivanom nivou evropskog takmicenja. Ivanic tu i tamo, mucila ga je neka povreda. Milson se slabo video, ne znam zasto ali bilo je slabo prodora.. Cak i kad je odradio onog u sesnaestercu imao je kontakt vise i napravio sranje.. Duarte jako dobra lazna devetka, odradio ozbiljan posao juce. Ndiaje dobar, kao da se sudija nameracio na njega nista mu nije svirao ali inace je bio ok, odradio ulogu teskasa u napadu.. Od izmena komentar samo za Babiku, moze da bude dobar za Zvezdu vreme ce pokazati..

Na početku utakmice oni su nas previše respektovali, kada su videli kolko ne znamo ništa onda su nas stisli opasno. Nama ne treba jači neprijatelj od nas samih. Ko ima vremena neka pogleda reprizu, neka pogleda svaki naš gol i njihove šanse. Imali smo sreće onda kada je trebalo, daleko od toga da smo mi nekog pregazili kvalitetom. Daćemo im 4 najmanje u Beogradu, nije to REAL Madrid nego LEH. I dalje igramo stihiski, i dalje izgubimo ritam i dalje nemamo sistem igre, sve se svodi na ispucavanje lopte ka šerif, pa šta bude. Duarte, dobar igrač ali šansa u prvom minutu, za napadača, ono se ne promašuje, Ivanić ga je spojio na zicer a on ništa. Veliki klubovi to ne opraštaju, zato smo tu gde jesmo. Krunić je šutirao kod oba gola toliko taman da nekako udje, gde je bre nestala odlučnost? Pa zakucaj tu loptu iscepaj mrežu. Igrao sam fudbal 20godina i dalje igram, pa oni primaju milione a Završnica im lošija nego kod nekog iz opštinske lige. Kada vidim Olainku da probije po boku i onda šutne kao neki amater, nebu pod oblake ili se saplete na loptu, zaboli me stomak od takvih igrača. Samo je rezultat dobar na utakmici inače igra nije dobra, nije ni lepa za oko, ovo su oni dani kada udje ono što se šutne u gol a protivniku ne ide. A da ima kvaliteta, ima ga, samo mora da se poradi na mentalnom planu. Dovedeš golmana Brage, on ne ume da izbaci loptu, već je baca u aut i to nije prvi put. Pisao sam ranije o poljacima, oni imaju problema sa visokim presing om, primili su 3 gola od Crakovije na isti način, tako je bilo i juče, ljudi nemaju kvalitet da iznesu loptu, nemamo ga ni mi kada nas napadnu jače ekipe ali protiv njih je ofanziva najbolje oružije. Moramo mnogo bolje, imamo kvalitet da idemo dalje i protiv Pafosa i Dinama, nebitno je ko će biti ali igra nije kako valja.

Ako neko zna onda cika Mica zna to dobro ;)
Ima dosta gresaka ali ima i dosta dobrog.. Mateus odlican, Seul netipicno los po meni, nije mu bio dan, inace ga jako cenim jer je ratnik a pritom zna fudbal. Tirkinzjan jako dobar, vec na prvim utakmicama se videlo kakav je igrac, po meni ga jako slabo koriste, treba ga vise uposliti tek onda ce pokazati koliko je dobar. Rodrigao dobar, Veljkovic osim kod gola gde je bio daleko ostalo manje vise ok. Elsnik nesto tanak, defanziva ok ali ofanziva slabo, kao da se uplasio da ce ga nov crncuga zameniti.. Krunic na ocekivanom nivou evropskog takmicenja. Ivanic tu i tamo, mucila ga je neka povreda. Milson se slabo video, ne znam zasto ali bilo je slabo prodora.. Cak i kad je odradio onog u sesnaestercu imao je kontakt vise i napravio sranje.. Duarte jako dobra lazna devetka, odradio ozbiljan posao juce. Ndiaje dobar, kao da se sudija nameracio na njega nista mu nije svirao ali inace je bio ok, odradio ulogu teskasa u napadu.. Od izmena komentar samo za Babiku, moze da bude dobar za Zvezdu vreme ce pokazati..
Tinkizjan je dobro kriv za gol.

Tri igraca su kriva kod gola. Prvo Milson nije izasao u blok, zatim je Tinkizijan bio daleko od igraca i na kraju golman koji se zalepio za prvu stativu, ali ja bi se opet vratio na Tinkizijana. Kod sva tri nasa gola bio je srcu sesnajsterca ukrajinaca plus more lopti koje je presekao.

Уместо да Партизан води он има играча мање.

Ево добили су и гол.

Али мислим да ће Партизан добро одиграти до краја утакмице.

Tačno sam osetio da će pogrešiti, ali opet sam mišljenja da je mogao sudija da pogleda kroz prste. Kod gola Roganović ne stoji kod igrača koji daje gol. Takve greške se u Evropi ne praštaju.

Da li su coci i zoki prebrojali krvna zrnca?
Na flahscoru pogled sastav, prvi tim samo jedna srpska zastava.

Kako da im damo nadimak, brazilci iz marinkove bare?

Evo nasi slepci ispadaju od ovih pacera.

Tri igraca su kriva kod gola. Prvo Milson nije izasao u blok, zatim je Tinkizijan bio daleko od igraca i na kraju golman koji se zalepio za prvu stativu, ali ja bi se opet vratio na Tinkizijana. Kod sva tri nasa gola bio je srcu sesnajsterca ukrajinaca plus more lopti koje je presekao.
Ne sporim igru Tinkizjana ali je glavni krivac za gol.

Da li je moguce da necete da osvojite koji bod za nacionalni koeficijent pa da sledece godine mi direktno udjemo u ligu sampiona?? Bas ste neki.

Nazad
Vrh