Kakve veze sad ima Željko u celoj priči?Znam da smeta Ciganima ali ovde pričamo o selektoru reprezentacije.
ista bagra
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
zeljko pantic komentarise,gledam jutros na ytubu da je moguce da je obezbedio 2 meca u areni,jel to znaci da se puni partizanova kasa tj SNS kasa Ostoje? jos njemu smesno a kao nesto prica protiv vlasti ovo ono
kakvi su to gmizavci to je nevidjeno,koliko su ovi komunististicki penzioneri sad sa 4 razreda osnovne zaludjeni pa glasaju za zvalonju,tako isto zvalonja i opstaje na vlasti zbog gmizavaca poput zoca,piksija,covica,nese ilica,tomasevica itd itd
ne moze bez zeljka da se uradi ovako nesto
sad mora dobiti oba meca u areni ili se vraca u podgoricu
znaci sve pare na partizan,bas cekam kvotu da vidim sta ce da postave kladionice
ja sam ubedjen sada da je prvi mec igran tako da se izgubi,medjutim ovi iz buducnosti sami sebe pobedili koliko su losi
sad ova druga utakmica,opet kazem nisam gledao al toliko lose odigrati je kiriminalno 2 meca uzastopno
pa se sad i pomera kls verovatno ili ce partizan kukati kako ce opet igrati cim zavrsi abu,nase prvensto za titulu sampiona drzave