SPORT-Opšta tema

Pa.A prvo poluvreme.A kakva je naša statistika.Nemamo trojkaše,nemamo centre i da je utakmica potrajala još 5 minuta,možda bi i dobili.Bez obzira na sve,ništa im ne zameram.Borili su se kao lavovi čak i protiv sudija koji su samo čekali da sviraju za Real.
Vi sa svim zdravim igračima igrate sa 8 igrača.Razmislite malo o svemu.Dajte nama Lundberga.

Pa jedino Zeljko da udje i da trojku.3/17 drugo poluvreme protiv Minhena.
Kad promasis trojke u finisu imas izgovor neizvesnist, nervoza, umor, ali mi na samom startu utakmice promasujemo trojke iz cistih pozicija. Bilo je vec providno kako pustaju Petriseva da sutne sa vrha reketa. Secate se verovatno Milenka Topica i njegovih trojki sa tih pozicija?? To je gotovo uvek bio siguran kos. Zonsku odbranu koju su spanci igrali na startu utakmice najlakse je bilo probiti sutem spolja, ali avaj zabe kad ne ide.

Mozda jedan nevazan, ali za zvezdase lep podatak. Na utakmici je oboren rekord evrolige po jacini navijanja. 106 decibela iz grla navijaca.

Neka daju sve od sebe.Niko im neće zameriti i da ne prođu.Ubiše nas onomad one 3 utakmice i umesto da budemo među prve 3 mi ćemo standardno ispasti.
Po meni ako iko zaslužuje da osvoji EL je Paris.Prošlo kolo nisu imali sreće,sad Pao dobili u sred Grčke.Ona dva "kepeca" prave šou.

Onda se Vasington razboli i od tada pravi samo greške a to kod Željka nema prolaz.
Nerezonski šutevi, gluposti i tribine jbga

Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk

TK6JrWf.jpeg

КК Барселона је победила Фенербахче у гостима.
Звезди ће бити много тешко да упадне у првих 6.

Али гледам ФК Барселону... барем на почетку утакмице у гостима против Атлетика... каква лакоћа фудбала скоро да се граничи са уметношћу...
што не значи да ће проћи даље ..

Nazad
Vrh