SPORT-Opšta tema

Ha, ha. Umes ti i bolje. Mezimica vam zapusila usta?? Cime?? Ispljunite da se ne zagrcnete.

Nemam potrebe za bolje. Bicu kao vi kada gubite. Morali smo da vam poklonimo pobedu da Sveropulis ne bi upao u kanal iz kog se ne bi izvukao.

cime ih hrane u klubu da mi je znati?

bolest totalna
uvek od nekog igraca naprave ludaka

A Kalinica ne vidis kako je skakao kao orangutan nakon faul nad Nedovicem i posle nekih zakucavanja?

Inace niko da pohvali gospocki cin Obradovica kada je stao ispod kosa da se prekine gadjanje Nedovica? Neee nemoj slucajno da je neko rekao reci hvale i postovanja odpasce vam jezik momentalno.

Nije stao ispod kosa da ovi ne bi gadjali, nego je dosao ispod kosa zamolio gledaoce da ne bacaju nista i vratio se do klupe da se pomoli da Neda promasi sva tri bacanja, ali dzaba-Lizalica.

A gde je lizalica Neda bio u proslom El derbiju kad je lizao 12 razlike? aaa da, to je bilo namesteno. :D
A tako ste bili sigurni da cete nas pocistiti. Nije Neda lizalica, nego ste dobili lizalicu, pa lizite polako. Uzivajte natenane. Fudbal naravno niste ni gledali pa da ne komentarisem. Zeljka i Ostoju izbacili iz JSD Partizan, ali necemo ni to. Mozda znate sta je sledece??

Kad je čovek srećan a Grk ga samo spustio na zemlju.Toliko od mene do sledećeg viđenja uživajte u arlaukanju.

A Kalinica ne vidis kako je skakao kao orangutan nakon faul nad Nedovicem i posle nekih zakucavanja?

Inace niko da pohvali gospocki cin Obradovica kada je stao ispod kosa da se prekine gadjanje Nedovica? Neee nemoj slucajno da je neko rekao reci hvale i postovanja odpasce vam jezik momentalno.
iskreno vec sam rekao da nisam gledao mec

skakanje na kraju kaline posle faula nad nedom je i ivse nego normlano jer je taj faul znacio da je zvezda dobila

tajrikovo glupiranje tokom celog meca je i vise nego smesno

svaki mec pravi bar 2 tehnicke,e sad caka je dal mu sviraju ili ne

To samo vama grobarima moze da bude isto radovanje kaline i vaseg crnca. Prepuni ste mrznje pa ne vidite nista.

Gledam veceras kako smo rutinski ovo dobili, sa pola gasa.
Nije mi jasan onaj makabi sta se tu desilo, ili je bilo neko namestanje za kladionicu, neko muvanje.

Pa nije baš tako.Dobili ste zbog njihovog katastrofalnog šuta za tri poena koji je bio samo 14%.Oni da su ubacili samo još koju trojku vi bi itekako bili u problemu.
Ipak ste dobili ali nikako rutinski.
Kalina je katastrofa u zadnjih par utakmica.

Los je asvel, vidi se da se ekipa raspada. Ima jos 9 kola do kraja, barem pola mozemo da dobijemo ako igramo ovako....

Samo da vam se Bolomboj ne povredi.Bez njega ste dosta oslabljeni.
Imate par igrača koji siluju loptu i gde bi trener trebalo malo da poradi na tome.
Mada imamo i mi takvih.

Upravo stigao iz Bg. Pobeda se pise i pamti, ali opet bez igre i bez ijednog igraca koji je nesto igrom iskocio. Kalina u krizi, Petrusev nervozan, ostali niko da bljesne.
Pa nije baš tako.Dobili ste zbog njihovog katastrofalnog šuta za tri poena koji je bio samo 14%.Oni da su ubacili samo još koju trojku vi bi itekako bili u problemu.
Ipak ste dobili ali nikako rutinski.
Kalina je katastrofa u zadnjih par utakmica.
A koliko smo mi zicera promasili, takodje i slobodnih bacanja?? Tacno je da su oni imali los procenat za tri, ali veruj na zagrevanju su imali da ne preteram 70% sut za tri, reko ovi ce nas pocepati, ali odbrana nas je sluzila veceras.

Nazad
Vrh