SPORT-Opšta tema

Čestitke zvezdašima na pobedi. Tesna utakmica ali eto tehnicka Tajrika nas je ukanalila + naravno nedostatak srece u tesnim zavrsnicama.

Ili da napisem kao prosecan zvezdin navijac kada izgubi. Prodali smo utakmicu ocigledno da je namesteno jer da smo vas pobedili upali bi ste u kanal iz kojeg ne bi ste izasli.

Loša utakmica kao i igra oba tima, neznase koje bio gori od koga Presudio je bolji ofanzivni skok. Zvezda sa svom pobedom i rasporedom koji ima do kraja ima realne šanse za doigravanje. Ali da napomenem ne sa ovakvom igrom. Mi smo bili katastrofa u svim segmentima igre.

Čestitke zvezdašima na pobedi. Tesna utakmica ali eto tehnicka Tajrika nas je ukanalila + naravno nedostatak srece u tesnim zavrsnicama.

Ili da napisem kao prosecan zvezdin navijac kada izgubi. Prodali smo utakmicu ocigledno da je namesteno jer da smo vas pobedili upali bi ste u kanal iz kojeg ne bi ste izasli.
Ha, ha. Umes ti i bolje. Mezimica vam zapusila usta?? Cime?? Ispljunite da se ne zagrcnete.

Mnogo im Zeljko pustao snimke Lesora i Ledeja pa ih ovi novi kopiraju. Oni su ukapirali da je to Partizan i da je to ponasanje normalno.

Inace Partizan se pokazao kao pravi domacin. Kada se zavrsila utakmica Zvezdini navijaci su tek kad je ispraznjena dvorana mogli da izadju sto je praksa i sto je u redu. Nije u redu kada u tim trenucima Zvezdini igraci izadju da se raduju i pozdrave sa svojim navijacima sa razglasa divljacki tresti muzika da se ne bi culo navijanje. Sveropulosova konferencija za stampu nije se mogla pratiti od buke, ali zato kada je Zeljko imao svoj nastup muzika je skroz utihnula. Toliko o korektnosti.

Ne znm čemu onolika nervoza na obe strane.
Partizan u zastiti svog obruca na skoku katastrofa.
Nije mi jasno zasto je Tarjik dobio tehnicku posto se odmah okrenuo ka svojoj klupi ali moguće da nisam video jer sam gledao na telefonu.
Previše grešaka, previše poklonjenih lopti, krenu u kontru i daju direkt protivniku loptu.
U onakvoj utakmici kao sinoć sreća je golem faktor.
Jago promaši 2 ili 3 otvorena šuta, koliko nervoze i nesigurnosti je bilo potvrđuje i mali broj suteva za 3 bar je moj utisak takav, nisam gledao statistiku.
onaj napad kada Zvezda 3 puta hvata loptu tj Petrusev tada sam već bio poprilicno sigurna da Zvezda ima veću šansu.
Sudije grešile ali to nije bilo presudno, greške Partizanovih igrača koji su prosto glave ostavili kući je presudilo.
Mnogo je ovo poraza kući, sada je realno nadati se play inu pa šta bude.
Zvezda valjda neće zasrati kao ranijih sezona ostatak.
Živeli pa da se gledamo prvi put u istoriji EL u play offu

Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk

nisam gledao sinoc ali ono sto mi je jasno,kod nas nije igrao Teo(mi dobili),kod njih se vratio u tim skroz Washington oni izgubili

jasno kao dan sta pisem citave sezone

Pa fmp nece sigurno osvojiti, a ni pokojna zvezda.

Mora da ste oduvek bili siromasi. Verevatno su oni crnci igrali za sicu, kao i povratnici.

Verevatno je i Pesic i ostali treneri radili za kikiriki.Partizan je vecitevo kuburio sa parama.I Vujosovic se bunio sto se nije davalo prema rezlutatima.Nije vas bilo nigde u evropi , a imali st e sezona sa necim budzetom od Partizana.

Pa fmp nece sigurno osvojiti, a ni pokojna zvezda.

Mora da ste oduvek bili siromasi. Verevatno su oni crnci igrali za sicu, kao i povratnici.

Verevatno je i Pesic i ostali treneri radili za kikiriki.Partizan je vecitevo kuburio sa parama.I Vujosovic se bunio sto se nije davalo prema rezlutatima.Nije vas bilo nigde u evropi , a imali st e sezona sa necim budzetom od Partizana.
vidis koliko neznas
ta izjava vujosevica je upravo na period kad se krenulo davati zvezdi a to je 2013te

tada jos partizan osvaja sve,medjutim desilo se 2014 ovo i tad krce pad partizana

a o tome dal smo fmp ili zvezda,.ta prica vam uopste nepije vodu jer vam upravo pokazuje kakav ste imali odnos sa tadasnjim rezimom koji vas je dizao u nebesa a drugi tim se bukvalno morao ugasiti

i posle svega vi se dicite time da je partizan igracki unistavao zvezdu

razum jednako nuli

uz svo duzno postovanje

na sta smo bacali novce ovih 4 godina,to ce se izucavati kao jedna od SNS promasaja veka u ovoj decenijskoj eri vladavine AV

Hoce grobari da ga sklone sa mesta predsednika sportskog drustva.
Изгледа да је ово тачно... сменили Остоју мали клубови као и цело руководство... само зову Жељка у управу зато што је као институција... Почело да се дрма па пацови први напуштају брод који тоне...

Nazad
Vrh