SPORT-Opšta tema

Oce tako Sherif po nekad. Sta mislis koliko je uzeo Lola Smiljanic za 4 godine sedenja na klupi??

Da idem kao ranije nabavio bi ti. Niti znam da li moji idu organizovano na utakmice. Vidim nema ih na tribinama, isli su izdvojeno od ovih Vucicevih principa. Bili su na istoku na fudbalu.

Imam ih sve na fejsu ali ni tamo nisam uso 2-3 godine.

A za stadion je bilo lako...uvek se moglo naci. Kosarku nisam nikad gledao uzivo a ovo bi voleo da vidim. Retke su ovakve prilike.

U pioniru smo ulazili i bez karata. Meni je lepse u pioniru. Manja hala strmije tribine, veca akustika.

Ovi principi su Q od navijaca, ovo je slabo navijanje.

Bilo je ranije super zezanje i atmosfera. Dok se nije desio slucaj Taton i ova usrani politicari nisu oterali neduzne ljude na robiju.

U pioniru smo ulazili i bez karata. Meni je lepse u pioniru. Manja hala strmije tribine, veca akustika.

Ovi principi su Q od navijaca, ovo je slabo navijanje.

Bilo je ranije super zezanje i atmosfera. Dok se nije desio slucaj Taton i ova usrani politicari nisu oterali neduzne ljude na robiju.
???

Sta ti nije jasno? Mislis da su ga oni bacili preko ograde?

Ili si jedan od onih sto sve sto se rekne na TV mislis da je istina.

skocio sam zbog njih,dakle neduzni nikako ne mogu biti

toliku su i kaznu dobili jer da su ga oni bacili jos bi bili u zatvoru,mislim da je samo jedan jos u zatvoru

sta tebi nije jasno

mislim da je jedan od osudjenih i ubijen psoto je izasao iz zatvora,dobra deca

Lule nema snage da objasnjavam, ispolitizovan proces od pocetka.

Osudili jednog koji uopste nije bio tu.Jos dobio kaznu za nepropisno parkiranje u drugom delu grada.
Svi svedoci su magicno nestali, kao i snimci od kamera iz kafica.

Postoji i klip ili dva jednog svedoka koji je bio prisutan i nikada kasnije nije pozvan na sudjenje. Ako ga nisu uklonili sa youtuba.

Pa skocio je kad je pickica, kada su se kurcili i provocirali tada im je bilo ok.

Franjo Arapović progovorio ZVEZDA KUPILA OD CIBONE ZA 800 000 UCESCE U EUROLIGI .To je bilo vec vidjeno samo sto je sada informacija obelodanjena tj ugledala svetlo dana. Cibona odustaje pa Jos predlaže da Zvezda uleti umesto njih .Normalno napredni sektaši su odmah dali njima svojstven odgovor ali stava Franjo sve rekao

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

kakva je to masinerija za trošenje državnog novca bez pokrica 800 O00 narodnih para dato Hrvatima a zasto da ne kada je znao da da glavatom Klintonu i krvavoj Hilari zasto da ne da Hrvatskoj mafiji odlično jeza sta se radi ovakav kriminal Jos vidjeno nije afera koliko hoces

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Sta je onoj budali samo se frlja sa saopstenja?
Jel nam malo nervozan Cokica? Ne moze da mesetari u miru pa mediji poceli da iznose njegova muvanja.

Lule nema snage da objasnjavam, ispolitizovan proces od pocetka.

Osudili jednog koji uopste nije bio tu.Jos dobio kaznu za nepropisno parkiranje u drugom delu grada.
Svi svedoci su magicno nestali, kao i snimci od kamera iz kafica.

Postoji i klip ili dva jednog svedoka koji je bio prisutan i nikada kasnije nije pozvan na sudjenje. Ako ga nisu uklonili sa youtuba.

Pa skocio je kad je pickica, kada su se kurcili i provocirali tada im je bilo ok.
Stvarno sramota.Bolje razmisli malo šta pišeš.Dečko je mrtav.
Stvarno je zemlja ravna ploča.
Ti znaš šta je bilo,ma nemoj,evo bio si u službama bezbednosti i pregledao sve snimke i sudske spise.
Ajoj ljudi...šta se sve ovde pročita.

Tribina je gadna stvar, drug nekadasnji zagrizeni Zvezdas i ateista. Uzor mu je bio pokojni deda ratni heroj, na spomeniku peotokraka sve po YUSU, u crkvu nije uso, coveka je tribina promenila postao vernik.

Pa kako ko gleda i iz kog ugla, sobzirom da je nacionalista a dobar deo njih je usko vezan sa crkvom, nikad to nije dobro, nacionalizam, sovinizam itd. Sve ih to krasi.

Ja licno mislim da te tribina promeni je lose jer on nije bio klinac vec je tada imao preko 20 godina kada je aktivno isao na utakmice.
U mom kraju se ne gleda blagonaklono na crkvu, siromasan kraj, ljudi su tek malko zivnuli za vreme komunizma.
Ovde se u ona vremena navijalo za Zvezdu, Partizan i Radnicki iz Nisa, moj deda je mene ucio da navijam za Partizan ali i Radnicki, takodje, nije bilo mrzi Zvezdu, mi smo gledali Zvezdine utakmice u Evropi. Kada je 90ih sve puklo puko i Radnicki tako da ja nisam imao neku zelju da gledam Radnicki.

Stvarno sramota.Bolje razmisli malo šta pišeš.Dečko je mrtav.
Stvarno je zemlja ravna ploča.
Ti znaš šta je bilo,ma nemoj,evo bio si u službama bezbednosti i pregledao sve snimke i sudske spise.
Ajoj ljudi...šta se sve ovde pročita.
Bolje se malo bolje informisi. Ispade ko da likujem sto je covek mrtav.

Nazad
Vrh