Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koje crno fudbalsko pominjes vise je navijaca nekada gledalo zonsku ligu nego danas prvu ovo odjekuje na stadionu kao u Resavskoj pecini kada bude neki nas tim MRDNUO U EVROPI NE NAPRAVIO NESTO NEGO KADA BUDE MRDNUO SKIDAM KAPU I PROSTIREM CRVEN TEPIH .Hoces li objasniti onom vasem vodji navijaca da si mislio na fudbalko prvenstvo.
Pa ono što će se i desiti na vašu žalost.Sta bi za tebe bio uspeh u Evropi??
Uspeh u Evropi uciteljice je kada dodje SERIF izvadi palamar i krene da zapisava sve oko sebe u kafani a pritom se grohotom smeje do iznemoglostiSta bi za tebe bio uspeh u Evropi??
Dali je potrebno da prikazem uspeh u Evropi SLIKOVITO putem video zapisa ili da ne prokazujem nistaSta bi za tebe bio uspeh u Evropi??
Pa Partizan je baš probio dno.Budimo realni.Fudbal nam je u usponu čim fenjeraši tuku večite ili su bar u egalu.Serif Meklaud preslisao i jedne i druge i zato ti drug prica dobronamerno da ne pricamo nista o fudbalu jer i klupski i reprezentativno smo probili dvo dno nema gde dalje/zastava na pola koplja i dan zalosti/
A sto se tice kosarke sve je to prirodno da se menjaju klubovi i sa formom i sa trofejima medjutim ovde imamo nesto drugo MNOGI FANOVI CRVENO BELIH NAVIKLI DA JEDU PECENJE I NEMOGU DA SHVATE DA J TREBA DA PREDJU PONEKAD I NA POPARU I KACAMAK /Ii tu se uvukla nervoza i elektricitet a i malo se usijala tema na forumu /imam osecaj da smo smireniji mi sto nismo godinama bili sampioni u kosarci dali pojedinci to shvate da treba da jasu dozivotnoIma ih i koji su dostojanstveni i cestitaju ali ima ih i koji nece da cestitaju ali ravnoteza u prirodi mora da postoji to je neminovno
![]()
Da imas malo inteligencie ukapirao bi da pitanje nije bilo upuceno tebi.Dali je potrebno da prikazem uspeh u Evropi SLIKOVITO putem video zapisa ili da ne prokazujem nista![]()
Nema i ne sme da bude straha, sve su to igraci sa lepim godinama i iskustvom, Ivanovicu jednostavno ne odgovara igra pleja ali vec ga tu guraju dve godine, srz ekipe treba da ostane, ali to zavisi i od ambicije kluba, po meni kampaco, vildoza , nedovic, petrusev, mitrovic i martin bi trebali da ostanu po svaku cenu a za to treba poceti pregovore vec sada i da se igracima jasno da do znanja da je cilj nesto vise uz par pojacanja po izboru ivanovica, i jos nesto vidi se klasa kampaca i energija, i tog igraca treba platiti i ne misliti, on je sinoc vukao ekipu, i zato kazem vec sada baciti ponude na sto, jer i vildoza i kampaco vole ovakvu atmosferu u pioniru i energiju navijaca i igrati na tu kartu.Promaši neko i zakucavanje.To se zove sreća.Ivanović se boji i to se vidi.sinoć je prvi put posle povrede ubo 2 trojke.Moguće da im je Dule uterao malo straha i da se boje greške.Vidi se da menjaju taktiku.A sinoć je Vildoza podbacio i to je bilo više nego dovoljno za poraz.Ali sam ipak zadovoljan zalaganjem koje su pokazali.Primetio sam da je sinoć dule probao sa 3 niža igrača i da to može dobro funkcionisati.Ako ostane srž ekipe biće mnogo bolje u sledećoj sezoni.Ne možeš da porediš vaše povređene bez kojih možete ladno da igrate.Kod nas je ovo druga tura sa povredama.
Prijatelju, veruj mi da ne branim covica, ali jedna stvar je sigurna, i kada je pocinjala sezona on je izlazio i pricao da je cilj aba,kup, i kls, a u euroligi ako se desi top 8 desio se, tako da nije to sada peglanje ovom situacijom, za sledecu godinu ocekujem da ce i klub malo da promeni stav prema euroligi, a to cemo videti sa izborom igraca i trenera, pod uslovom da udju u euroligu, mada se nesto pise da ce i zvezda i partizan iduce godine igrati.Bio vam covke na jutrenjem programu, kaze da mu top8 nije interesantan.