SPORT-Opšta tema

a lepo sam vam pisao da dobijate Efes

strasna ekipa i tim,6 stranaca u ekipi koji bi svuda bili starteri sto se tice EL

da bi se nasla neka razlika tj slicnost u kesu,stigao kampazo

Sad će opet Ćoki saopštenja.
Izvinite što smo dobili Efes.
Moramo imati druženje za vas.
Samo za Ćokija i Vesnu.
Nikad nisam svatio da se mora dodati i Vesna.Znaci i zvezdasi mogu da skandiraju vasem brica majstoru vredjajuci ,suprugu i cerku?Kao igrac vrhunski kao predsednik nula to je najkrace.Najnovija ujdurma saveza izmestili Kup Ciga Vasojevic i Vrsca gde izmisljena u Nis.Zasto?Bas Vrsac kao kosarkaski centar da se ugasi?Onda ce Nis da procveta?Au Vucko je kriv ili Coki.Citam danasnju izjavu Grbovica i stvarno je u pravu ali ne navodi nista o spinovanju prosle godine kad je vasa ekipa napustila takmicenje i kako je kaznjena?Sad je bitno da nasi saopstenjima skrecu paznju sa neuspeha ekipe.Zar bas mislite da smo mi Zvezdini navijaci toliko glupi pa nam morate vi skrenuti paznju?Cistite u vasem dvoristu pa kad dovrsite pozvacemo vas kod nas.

Opet bezobrazluk i prostacko pisanje. Da li je neko od navijaca zvezde ikad ovde napisao jebes partizan ili nesro slicno. Pojedinci su bas bezobrazni ovde da prelaze sve granice normalnog dijaloga....
3 utakmice suspenzije za drogiranog kamerunca plus 10 000 e kazna...

Poslednja izmena:
Lesor kaznjen sa tri utakmice i 10000E. Da je raspon predvidjene kazne za ovaj prekrsaj od 1-5 utakmica ja bi se slozio da je tri dovoljno, ali posto pravila predvidjaju 2-15 utakmica ovo je smesno. Debelo vam je ovo oprosteno isto kao i to sto niste kaznjeni za napustanje ligaskog takmicenja prosle godine,

KKP igra evroligu a nema trofej nit igrao ligu srbije
zbog koje je trebao dobiti kaznu

i onda kazu neki institucia :haha: :haha: :haha:

evo gasi se klub sa budzetom preko 15ml i verovatno top 8 el :haha:

posto ce neki koji ne kontaju nista,ukratko da kazem ponovo

kampazzo je dosao samo zbog toga da se pokrije prica o partizanovom budzetu

Mnogo je,zašto nije kažnjen sa 2 utakmice zabrane.Obično se na sudu kreće od najmanje kazne.
I ovo je sramota,koliko puta je bilo koškanja i niko nikad nije kažnjen.Al mora Ćoki da napravi sranje.Videćemo šta će biti na sledećim utakmicama Zvezde i Partizana.

I?
Opet ste ispušili u Evroligi zato što tamo nema muljanja.

I?
Opet ste ispušili u Evroligi zato što tamo nema muljanja.

pronasao si se odmah :haha: ;)

Mnogo je,zašto nije kažnjen sa 2 utakmice zabrane.Obično se na sudu kreće od najmanje kazne.
I ovo je sramota,koliko puta je bilo koškanja i niko nikad nije kažnjen.Al mora Ćoki da napravi sranje.Videćemo šta će biti na sledećim utakmicama Zvezde i Partizana.
Bilo je koskanja, ali ovo je klasicno udaranje samo od strane jednog igraca. Sranja ce tek biti.

Da li kolege Partizanovci ovo nešto znači.Izgleda da su vam sa uplatom za igranje EL uplatili i ulazak u top-8.A zašto Zvezda gubi dobijene utakmice-isto stvar za razmišljanje.Jednom može da bude slučajno,dva puta ali 3-i je već sumnjiv.Regularnost svih liga mi je izuzetno sumnjiva.
Kako je kažnjen Lesor može da bude povod za još veće incidente.Ala je Čović presudio :unsure: ili ipak i u ABA ligi drma neko drugi.Ja sad da sam na mestu trenera Zvezde bi lepo uveo dvojicu koji su nebitni i lepo pokrju dvojicu bitnih u Partizanu.Oni dobiju 2 utakmice zabrane ali protivnik ostaje bez najboljih igrača,pa da se takmičimo.

Bas tako Sasa Danilovic.Nisam cuo da je neko od vrhunskih sportista potego bricu,a i sto je poneo u kafanu da nasecka meze?Obicno daju naseckano,jel se slazes samnom?Nemoj samo da brkamo rezultate ostvarene na parketu,ovo oko vodjenja kluba nemozete samo Covica prozivati,i vredjati mu suprugu.To je mnogo nekulturno,ne prilici pravim navijacima.

Za njega su kruzile glasine da je jos kao mlad, voleo da potegne crtu. Sad dal je istina ko zna. Koliko toliko je normalno vodio savez, mada sumnjam u svakog ko ima neku funkciju u sistemu kada su ovi sektasi na vlasti.

@ Kamlan 58

Ko je brica, Danilovic ?

Brane nas Zadrani :D https://www.kurir.rs/sport/kosarka/4126962/kosarkasi-zadra-ismevaju-lesorov-napad-na-petruseva

Ovo je po meni mnogo gore nego sto je Lesor uradio, drzi mu ruku i udara iznad lakta.Mogo je ladno da mu sjebe lakat.Jeste u igri i u zaru borbe ali dzukacki bas.

Sve si dokumentovao ali citao sam iz pravila,i tamo pise kad sudija svira kraj utakmice onda je kraj.Nisam nigde uspeo da nadjem da li to jos vazi sledeca dva dana?On je fizicki nasrnuo na protivnickog igraca posle odsviranog kraja jel tako?Ista su pravila i u zaru borbe i posle utakmice?

Nisu, ali ni ovo nije obican faul. Kako god, kazna ocekivana. Zvezdasi nisu zadovoljni kaznom za Lesora, navijaci zvezda najvljuju svasta u pioniru. Partizan ulozio zalbu... bla bla Sve ocekivano.

@ Kamlan 58

Ko je brica, Danilovic ?

Brane nas Zadrani :D https://www.kurir.rs/sport/kosarka/4126962/kosarkasi-zadra-ismevaju-lesorov-napad-na-petruseva

Ovo je po meni mnogo gore nego sto je Lesor uradio, drzi mu ruku i udara iznad lakta.Mogo je ladno da mu sjebe lakat.Jeste u igri i u zaru borbe ali dzukacki bas.

Nisi ti realan decko ni grama. Nije ovo dobro ni sportski, ali gore od lesorovog udaranja pesnicom x2 posle kraja meca ne moze biti pa da se okrenes tri puta...

Nazad
Vrh