Sam sebe hvališ.Da li su navijači samo oni koji su na stadionu ili i ostala populacija.To za aktivnost u nekom FK,pretpostavljam ŽAK iz lige,ne znam ni ja koje.Niti znaš da li sam uopšte ikad bio na utakmicama Zvezde ili si ti taj koji ima sva imena i prezimena koja su bila na utakmicama jer se ti predstavljaš da si među navijačima Delija i redovno ideš na utakmice.Ili misliš da je Sever jedino mesto kada se ide na utakmice.Da li znaš da postoje mesta gde sede i partizanovci i zvezdaši.Da li ja moram da se učlanim u tu tvoju grupu navijača da bih postao profesionalni navijač a ne da budem hobista kao što se to propagira u poljoprivredi.Imam brata i dve sestre u BG.Uopšte ne treba meni da pričaš o utakmicama a ostalim članovima kako hoćeš.Ja nikad nisam napisao da sam velik poznavalac.Da znam dosta to je sigurno. Zvezda mi je opsesija, ali posto celog zivota pratim relativno sva desavanja narocito oko Partizana i Zvezde otud i znam mnogo, a i dan danas sam veoma aktivan u jednom Fk pa sam veruj mi u toku oko dosta stvari. O velikim, a i manjim utakmicama Zvezde ne bi ni da ti pricam jer ti to ne bi razumeo, ali zato komentarises iako tamo nisi prismrdio. Postao si i ekspert za kladionice, a nisi im vrata otvorio. Tako pisi i dalje jer to ti niko ne moze zabraniti.
Postao sam ekspert za kladionice.I to znaš da nikad nisam bio.Ali tu je moj kolega Mornar i on me inspiriše.
Da li ti mene čoveče pratiš a da ja ne znam.Šta će ti to.Sitna riba sam ja.Lepo sam te pitao odakle me poznaješ (DOBRO).Nikad nisi odgovorio.Ako smo se zadnji put videli 80-ih godina o kakvom poznavanju pričaš.