SPORT-Opšta tema

Ja nikad nisam napisao da sam velik poznavalac.Da znam dosta to je sigurno. Zvezda mi je opsesija, ali posto celog zivota pratim relativno sva desavanja narocito oko Partizana i Zvezde otud i znam mnogo, a i dan danas sam veoma aktivan u jednom Fk pa sam veruj mi u toku oko dosta stvari. O velikim, a i manjim utakmicama Zvezde ne bi ni da ti pricam jer ti to ne bi razumeo, ali zato komentarises iako tamo nisi prismrdio. Postao si i ekspert za kladionice, a nisi im vrata otvorio. Tako pisi i dalje jer to ti niko ne moze zabraniti.
Sam sebe hvališ.Da li su navijači samo oni koji su na stadionu ili i ostala populacija.To za aktivnost u nekom FK,pretpostavljam ŽAK iz lige,ne znam ni ja koje.Niti znaš da li sam uopšte ikad bio na utakmicama Zvezde ili si ti taj koji ima sva imena i prezimena koja su bila na utakmicama jer se ti predstavljaš da si među navijačima Delija i redovno ideš na utakmice.Ili misliš da je Sever jedino mesto kada se ide na utakmice.Da li znaš da postoje mesta gde sede i partizanovci i zvezdaši.Da li ja moram da se učlanim u tu tvoju grupu navijača da bih postao profesionalni navijač a ne da budem hobista kao što se to propagira u poljoprivredi.Imam brata i dve sestre u BG.Uopšte ne treba meni da pričaš o utakmicama a ostalim članovima kako hoćeš.
Postao sam ekspert za kladionice.I to znaš da nikad nisam bio.Ali tu je moj kolega Mornar i on me inspiriše.
Da li ti mene čoveče pratiš a da ja ne znam.Šta će ti to.Sitna riba sam ja.Lepo sam te pitao odakle me poznaješ (DOBRO).Nikad nisi odgovorio.Ako smo se zadnji put videli 80-ih godina o kakvom poznavanju pričaš.

ZVEZDA do groba i vise od toga
Moj prvi post 17 11 2013 na 43 strani odmah posle uclanjenja na forum. Stariji si clan od mene, a u temi sport si mozda jace od godinu. Pratim ja odprilike svakog sta pise, ali se ne trpam u teme gde nesto ne znam ili nagadjam, a to se dogadja sa tobom. To se vidi iz aviona, ne treba ja tebe da pratim.

Da li ti uopšte vidiš šta ti pišeš.Znaš da nikad nisam bio na utakmice Zvezde ili u kladionicu.I znaš koliko ja znam i šta nagađam i trpam u teme koje ne poznajemAko su to teme Chat,Sport,tj. teme koje nisu vezane za poljoprivredu.To je samo razmena mišljenja sa kojim možeš da se složiš ili ne.Ko je ekspert za Koronu,ko je ekspert za Ukrajinu,ko je ekspert za dešavanja na našim prostorima-niko.Jednostavno diskutujemo.I ti si se u tim temama uključivaoJoš kako se trpaš i tamo gde nemaš znanja,samo treba biti čovek pa priznati.Ili si ti neka specijalna ličnost.Onda povlačim sve što sam napisao.

Мени није јасно чему толика преписка... ја то решавам веома лако... постоји дугме ''Игноришите'' па лепо се филтрира кога желите да читате... и онда нема стреса... остаје само забава.....

Мени није јасно чему толика преписка... ја то решавам веома лако... постоји дугме ''Игноришите'' па лепо се филтрира кога желите да читате... и онда нема стреса... остаје само забава.....
Sve je vrlo jednostavno u zivotu ali razlog sto dolazi do ovakvih stvari je taj sto clan COCI064 zeli da cuje samo ono sto njemu odgovara tj ono sto mu njegov poljuljani ego dozvoljava .On ne zeli cesto u temi da cuje brutalnu istinu koja nas okruzuje iako zna sta je prava istina on to duboko u sebi potiskuje i ignorise sto nije ni malo dobro i sto u zivotu nije resenje bezati od istine na takav nacin.
Npr ako bi ja sada rekao da je FC Partizan doziveo zadnjih XX godina takvo ponizavanje i poniranje kluba sa nesagledivim posledicama on na to odgovara ladno i bezobrazno MI NISMO ⁉️ :sta: A kada krenem da mu pustam klipove na kojima se vidi ponizavanje FC Crvena Zvezda na Evropskoj sceni zadnjih godina od nekih poluamaterskih ekipa on odgovara u stanju nervne rastrojenosti NAS TO NE ZANIMA NAS SAMO ZANIMA DA SMO MI U PRVENSTVU ISPRED VAS I DA NAM GLEDATE U LEDJA ⁉️ i to nazalost izjavljuje covek koji neizmerno voli svoj klub do ludila i to je ono sto nije dobro i sto ne obecava neki pomak na mentalnom planu a u cilju rasterecenja i suocavanja sa problemom .A dali je tesko priznati sebi JESTE TESKO MI JE STO SE OVO DOGADJA U MOM VOLJENOM KLUBU I STO NE NAPRAVIMO NESTO KONKRETNIJE I JACE U EVROPI A NAS KLUB TO ZASLUZUJE I ZBOG ISTORIJE I ZBOG LJUDI KOJI PRATE I NAVIJAJU I ZBOG SVEGA STO ZIVOT CINI UZBUDLJIVIJIM .Cak je jednom u nekoj konfuznoj fazi beznadja izjavio ili mu se otelo nesto tipa KAKO VELIKI ZVEZDASI I PRILJATELJI KLUBA PODRZAVAJU OVAJ KRIMINALNI MULJ KOJI JE ZAJAHAO ::lose::🚾
Ja ne sumnljam da je on pravi i strastveni simpatizer kluba i to je i lepo i interesantno ali i sam si svedok VUXSD da je par puta na forumu reagovao verbalno nicim izazvan na svoje neistomisljenike a simpatizere kluba iz LJutice Bogdana samo zato sto su ukazali na neke unutrasnje probleme sa kojima se klub suocava u novijoj istoriji . Nesto slicno se desavalo na temi korona zna da iskoci iz sina cesto i prepoznatljivo je naglasavanje MI - VI - ONI ⁉️ :sta: a u stvari nema MI -VI ili ONI ovo su sve opustene teme razbibrige i apsolutno nema mesta bilo kakvoj napetosti ili nekom dokazivanju ili bilo kakvoj vrsti stresa .
Voleo bih da ovaj post bude prekretnica u COCIjevom daljem pisanju i ponasanju samo da vrati malo izgubljenog optimizma i garantujem da bi mu cak jednog dana bilo i smesno i neshvatljivo kako se nekada ponasao i kako je egocentricno nastupao ::pomoc:;

Aj da napišem i ja nešto u ovoj temi. Nije baš stručna ekspertiza, te se unapred izvinjavam.
Radi se o Noletu.
Stefan mu ide u osnovnu školu ovde u Beogradu, bez obezbeđenja. Treći razred. Doduše, privatna osnovna je u pitanju, ali ne fensi šmensi, već škola priznata od ministarstva prosvete, škola gde se deca uče pravim vrednostima, nema mobilnih, veru se po drveću u dvorištu, šetaju Košutnjakom i po kiši, neki skandinavski sistem odgajanja i školovanja. Zimus je išao na Goč sa svom ostalom decom, bez obezbeđenja. Juče ujutru ga je baš Nole dovezao u školu (to im je neki ritual, poslednje jutro pred odlazak iz Beograda, on ga dovozi).
Ćerka im u septembru polazi u predškolsko. Stefan ima potpuno isti tretman kao sva deca, živ je, nestašan, ali jako kulturan i vaspitan.
Malo ljudi to zna, Nole to krije koliko može, ali mene zaista oduševljava tolika količina normalnosti ovog čoveka. Svaka čast!

Počinje njegovim potcenjivanjem.Uopšte ga nisam spominjao.Ali nije samo mene jer je pisao u množini i verovatno misli na Mornara i mene ili na još nekoga.Tako može i da se zatvori tema kada bi ja okrenuo ploču...

Aj da napišem i ja nešto u ovoj temi. Nije baš stručna ekspertiza, te se unapred izvinjavam.
Radi se o Noletu.
Stefan mu ide u osnovnu školu ovde u Beogradu, bez obezbeđenja. Treći razred. Doduše, privatna osnovna je u pitanju, ali ne fensi šmensi, već škola priznata od ministarstva prosvete, škola gde se deca uče pravim vrednostima, nema mobilnih, veru se po drveću u dvorištu, šetaju Košutnjakom i po kiši, neki skandinavski sistem odgajanja i školovanja. Zimus je išao na Goč sa svom ostalom decom, bez obezbeđenja. Juče ujutru ga je baš Nole dovezao u školu (to im je neki ritual, poslednje jutro pred odlazak iz Beograda, on ga dovozi).
Ćerka im u septembru polazi u predškolsko. Stefan ima potpuno isti tretman kao sva deca, živ je, nestašan, ali jako kulturan i vaspitan.
Malo ljudi to zna, Nole to krije koliko može, ali mene zaista oduševljava tolika količina normalnosti ovog čoveka. Svaka čast!
Ne mogu da verujem da je to kretanje bez obezbedjenja. Seti se samo kako je Brena prosla sa svojim sinom. Ta obezbedjenja su nevidljiva i verujem uvek prisutna.

Izgleda bi to bilo to sto se tice CZV u EL ove godine. Propustena mozda i poslesnja sansa za top8. Katastrofalno drugo poluvreme. Bice bolje.

Nazovi ga kako hoces, al smo propustili dobru priliku da se prikljucimo gornjem delu tabele. Nismo iskoristili period u prvom poluvremenu kada je trebalo da se rezultatski odlepimo i mirnije igramo. Vildosa koliko je god do sad bio dobar danas nas je povukao u ambis. Verovatno mu je pic. a dosla glave, a nas skupo kostala.

Nisam gledao utakmicu jel negledam te male klubove, ali su vam Švabe spakovala samo tako. Ali nemojte se sekirati puno osvetićemo vas.

Znao sam ja zbog Zvezde i suzu pustiti, kako radosnicu tako i ovu drugu. Jest da mi je fudbal prioritet, ali i ovo je sok.

Nazad
Vrh