I ja sa za vas protiv Žalgirisa, kad i tamo ćorak.Ja navijao za vas jer nam to odgovara i onda opet ćorak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja sa za vas protiv Žalgirisa, kad i tamo ćorak.Ja navijao za vas jer nam to odgovara i onda opet ćorak.
On je vodja navijaca Partizana ovde na forumu. Britak, edukovan, privrzen. I kad je bol i kad je tuga uvek ce ga voleti grobari sa juga. Izvini Mance.Само једна мала порука за мог земљака... од данас па убудуће немој да помињеш Шериф... изгледа да је та растурена банда боља од оба наша растурена клуба... срамота...
Rekao sam da u Kisinjevu nema keca na Serif a da u Beogradu nema keca na Partizan tako da nema smisla komentarisati namestene meceve a ova poslednja 3 meca Partizana to sigurno jesu . I ponavljam da su ove konferencije i lige Evrope zrele za izbegavanje a sto se tice bilo kakvog Evropskog izdanja Zvezde i Partizana nema neke razlike jer i Serif i Ludogorec su obrisali patos sa njima i mnogo drugih amaterskih ekipa zadnjih godina i kao sto sam ranije naglasio jedini spas ovom poniranju i blamiranju je BOJKOT navijaca da vise niko ne ide na stadion jer sve ovo sa publikom je zamazivanje ociju i mlacenje prazne slame. Primer sada nailazi derbi koji nista ne predstavlja jedna nebitna utakmica bez ikakvog takmicarskog znacaja ali utakmica u kojoj nema pobede Zvezde jer tako kladionica nalaze ogroman novac je u igri i normalno je da ce svi stavljati na crveno bele .PONAVLJAM OVI KLUBOVI NEMAJU NIKAKAV OPIPLJIV IZVOR PRIHODA OSIM MULJANJA I NAMESTANJA i ovo sve treba ignorisati jer dali je ovo SMESNO ILI ZALOSNO pravi odgovor bi bio da je i smesno i zalosno ali i MNOGO BOLESNO I BIZARNO STANJE kroz koje prolazi nas i klupski fudbal i reprezentacija vec dugo vremena .STA RECI KOJU POSLUGU PORATISto se tice meca izmedju SERIFA i PARTIZANA necu da komentarisem utakmicu sa timom osnovanim pre 25 godina to bi bilo degradirajuce za tim Partizana sa bogatom fudbalskom tradicijom ali ono sto je veoma vazno napomenuo sam da svi ovi timovi nemaju ni prodaju igraca ni prenose ni novac od UEFE a ni gledalace tribine u Kisinjevu su bile sablasno prazne kao i kod Zvezde i Partizana i kada je tako postavlja se pitanje a odakle novac klubovima za finansiranje a pomenuo sam da su sponzori i Zvezde i Partizana kladionice pa tako KAO STO SAM REKAO DA NEMA KECA NA SERIFA TAKO SADA SAVETUJEM DA U BEOGRADU NEMA KECA NA PARTIZANAdaj boze da gresim ali to je neminovno igrace se sve kontra smera skazaljke na satu tako da i ova takmicenja topa LIGA EVROPE I KONFERENCIJA spadaju u humoristicka izdanja i serijale za zaludjivanje sirokih narodnih masa /pretezno naivnije populacije/
Liga sampiona je pravo takmicenje ali nazalost osim ponizavanja i brisanja poda sa nasim sampionom od niskobudzetnih poluamaterskih klubova za sada nista konkretno nazalost DJEKNA JOS NIJE UMRLA A KAD CE NE ZNAMO![]()
Ja sam unapred znao da će biti nameštaljka ali što si se onda nadao.Rekao sam da u Kisinjevu nema keca na Serif a da u Beogradu nema keca na Partizan tako da nema smisla komentarisati namestene meceve a ova poslednja 3 meca Partizana to sigurno jesu . I ponavljam da su ove konferencije i lige Evrope zrele za izbegavanje a sto se tice bilo kakvog Evropskog izdanja Zvezde i Partizana nema neke razlike jer i Serif i Ludogorec su obrisali patos sa njima i mnogo drugih amaterskih ekipa zadnjih godina i kao sto sam ranije naglasio jedini spas ovom poniranju i blamiranju je BOJKOT navijaca da vise niko ne ide na stadion jer sve ovo sa publikom je zamazivanje ociju i mlacenje prazne slame. Primer sada nailazi derbi koji nista ne predstavlja jedna nebitna utakmica bez ikakvog takmicarskog znacaja ali utakmica u kojoj nema pobede Zvezde jer tako kladionica nalaze ogroman novac je u igri i normalno je da ce svi stavljati na crveno bele .PONAVLJAM OVI KLUBOVI NEMAJU NIKAKAV OPIPLJIV IZVOR PRIHODA OSIM MULJANJA I NAMESTANJA i ovo sve treba ignorisati jer dali je ovo SMESNO ILI ZALOSNO pravi odgovor bi bio da je i smesno i zalosno ali i MNOGO BOLESNO I BIZARNO STANJE kroz koje prolazi nas i klupski fudbal i reprezentacija vec dugo vremena .STA RECI KOJU POSLUGU PORATI![]()
![]()
Ukratko. Serif i kauboji pobedili indijance.
Ne pratis gradivo pazljivo .I da je jedan bod zaostatka to je onda overena titula a titula je overena jos pre pocetka sezone .Ali kada Zvezda navodno kiksira protiv Vojvodine 1 1 onda amateri polete u neriljano da ce Partizan pobedom da se kao negde priblizi vodecoj Zvezdi i onda krece przenje .Sada su naivci ubedjenja da je Zvezda mnogo jaca od raspalog Partizana i zato kazem da je to sledeca udica pa ko zagrize /a mnogi ce/zagrizao je debelo. I sve se odvija kontra skazaljke na satu pusti takmicarski znacaj i vaznost meca /koga jos zabole za to/ Katanac nece da se stavi jer ce slogirani i nepokretni klubovi jos dugo da bauljaju i da se ponizavaju i da umiru na aparatima a niko nece snositi odgovornost sigurno u ZP Srbija.Što se derbija tiče,naravno da će Partizan dobiti jer bi u suprotnom stavio katanac.Mora im Zvezda izaći u susret.Ostaće joj +8 i naravno još negde Partizan napravi senzaciju pa izgubi od poslednjeg
Lupaš i ti pa pa ništa.Ne lupajte.
Pa zar ne vidiš da se ja slažem s tobom.Odmah sam znao da je nameštaljka.Prihvatio sam tvoje stavove i to mi je sad smernica i sad me optužuješ da ne pratim gradivo.Pa nije u redu.Pa i sa Vojvodinom je nameštaljka.Ali ipak treba Partizanovim igračima kupiti perajce i da budu od koristi.Ne pratis gradivo pazljivo .I da je jedan bod zaostatka to je onda overena titula a titula je overena jos pre pocetka sezone .Ali kada Zvezda navodno kiksira protiv Vojvodine 1 1 onda amateri polete u neriljano da ce Partizan pobedom da se kao negde priblizi vodecoj Zvezdi i onda krece przenje .Sada su naivci ubedjenja da je Zvezda mnogo jaca od raspalog Partizana i zato kazem da je to sledeca udica pa ko zagrize /a mnogi ce/zagrizao je debelo. I sve se odvija kontra skazaljke na satu pusti takmicarski znacaj i vaznost meca /koga jos zabole za to/ Katanac nece da se stavi jer ce slogirani i nepokretni klubovi jos dugo da bauljaju i da se ponizavaju i da umiru na aparatima a niko nece snositi odgovornost sigurno u ZP Srbija.![]()
Kad budeš razlikovao ironiju i zajebanciju od lupetanja,biće nešto od tebe.Hoces li navesti primer??
Sta ima novo u fk zak? Posto radnicki zr kazu da ispada iz nase lige onda idu dole tri ekipe umesto dve. Nama ostala svega tri igraca, ostalo sve novo i igraci i trener. Videcemo kako ce to ispasti do kraja....Ja nikad nisam napisao da sam velik poznavalac.Da znam dosta to je sigurno. Zvezda mi je opsesija, ali posto celog zivota pratim relativno sva desavanja narocito oko Partizana i Zvezde otud i znam mnogo, a i dan danas sam veoma aktivan u jednom Fk pa sam veruj mi u toku oko dosta stvari. O velikim, a i manjim utakmicama Zvezde ne bi ni da ti pricam jer ti to ne bi razumeo, ali zato komentarises iako tamo nisi prismrdio. Postao si i ekspert za kladionice, a nisi im vrata otvorio. Tako pisi i dalje jer to ti niko ne moze zabraniti.