SPORT-Opšta tema

Samo nemojte posle kme,kme.
Svi nas mrze i tako to.
Ako hoćeš na tribinu onda moraš znati pravila ponašanja.
Ja sam mator i ne idem više na tribinu ali znam šta može a šta ne.
I znaj da ne mrzim Crvenu Zvezdu,evo sada sam sedeo s njima u kafiću i zajedno smo gledali polufinale kupa u košarci.I nema nikakvih problema,to su moji drugari koji navijaju za suparnički klub.
Tu niko nikog ne sme da dira niti provocira zato što se zna kako se ponaša i s naše i s njihove strane.
Znam par ljudi koji su bili vodje navijaca zvezde pa za pare presli u partizan, prima covek platu kao na posao da ide. Rasturaju drogu klincima po tribinama, i od toga zaradjuju. Tako da ne zelim na takvi tribinu bila ona zvezdina ili partizanova. Sport gledam sa nekim drugim ocima i iz druge perspektive.... kod ovakvih likova nema pravila i kodeksa, jedino ih interesuje da vladaju tribinom i da je lova tu, takav sistem na taj nacin me ne interesuje....

Луле од оног твог министра за председника фсс ништа изгледа ниси погодио ево јавио се још један из уба

a jbg ipak ovaj nas bivsi ministar u zemlji cuda morao da se povuce posto je sa druge strane vidic
ipak je to bilo previse da se proguta

medjutim resili su oni to vec svakako jer ce iza lopova Dzajica u timu tj podpredsenik ce biti Branislav Nedimovic a Stefan Babovic,Aleksandar Kolarov i spominje se Ljubisa Tumbakovic biti u izvrsnom odboru FSS dok ce ova senilna budala glumiti predsednika

Evropska zvezda projekat je davno poceo, samo niste mogli nista da uradite dok nije zvalonja sklonio Vujosevica.

Sto toliko kad nas je gurala drzava kako vi kazete sto nije ugurala gasporm kod nas, sto nam je 2x stopirana izgradnja novg stadiona od strane drzave?

Evropska zvezda projekat je davno poceo, samo niste mogli nista da uradite dok nije zvalonja sklonio Vujosevica.

Sto toliko kad nas je gurala drzava kako vi kazete sto nije ugurala gasporm kod nas, sto nam je 2x stopirana izgradnja novg stadiona od strane drzave?
brate mili opet ti o evropskoj zvezdi a objasnio ti vec onomad
glavni za taj navodni projekat je bio fenomenalni Goran Vesic

druze vi ste tih godina bili sampioni i aba lige niko vam prismrdeti nije mogao
fmp i hemofarm vam uzeli na pocetku 2 tituule u aba liga(vi igrali finala) i onda od 2005 do 2013 vi osvajate aba ligu,samo je prekinuo niz makabi kada je ucestvovao neznam sad tacno koja je godina
niko vam nista nije mogao jer ste bili magovi kosarke

nama keselj,bjelica,kikanovic,stimac bili nosioci tima kada bio kari pesic trener,bio i onaj lorens roberts ali on vam nekako promakao ali vec sledece sezone dosao kod vas

a jbg ipak ovaj nas bivsi ministar u zemlji cuda morao da se povuce posto je sa druge strane vidic
ipak je to bilo previse da se proguta

medjutim resili su oni to vec svakako jer ce iza lopova Dzajica u timu tj podpredsenik ce biti Branislav Nedimovic a Stefan Babovic,Aleksandar Kolarov i spominje se Ljubisa Tumbakovic biti u izvrsnom odboru FSS dok ce ova senilna budala glumiti predsednika
ipak nije Tumba nego Bane Ivanovic kao 4ti u timu
javlja Zurnal

Sad tek neću imati nikakvo mišljenje o njemu ako ne ustane i kaže da je Vidić njihovo dete i da bi on bio bolji izbor.Džaja može čak da bude tamo i da pomogne savetima ali po meni Vidić najbolji izbor.Samo što izgleda picousti ustavokršitelj to neće dozvoliti.

Надам се да ће Партизан проћи вечерас али како је стање са тимом биће тешко. Ипак ни Шериф није показао неку класу иако је имао 10 црнаца у тиму.
Углавном због разноразних коефицијента али и због разноразних других ствари волео бих да прође.

Каква се збрка направила од датума за дерби па се онда одлучило да се игра у петак 3. марта?

Каква је збрка око председника фудбалског савеза... Сад се протежирају разноразни фудбалери и стари и млади а сви заједно немају пола дипломе мегатренд факултета.
То што су некад ударали лопту преко трибина не квалификује их да ће бити добри за управљање организацијом.
Исувише ми фаворизујемо те назови звезде кад је веома познато да су фудбалери међу најглупљим спортистима.... тј. нема потребе да претерано размишљају неко само удри, крши, ломи и лупај главу и остале копачке и дресове... :)

Poslednja izmena:
Надам се да ће Партизан проћи вечерас али како је стање са тимом биће тешко. Ипак ни Шериф није показао неку класу иако је имао 10 црнаца у тиму.
Углавном због разноразних коефицијента али и због разноразних других ствари волео бих да прође.

Каква се збрка направила од датума за дерби па се онда одлучило да се игра у петак 3. марта?

Каква је збрка око председника фудбалског савеза... Сад се протежирају разноразни фудбалери и стари и млади а сви заједно немају пола дипломе мегатренд факултета.
То што су некад ударали лопту преко трибина не квалификује их да ће бити добри за управљање организацијом.
Исувише ми фаворизујемо те назови звезде кад је веома познато да су фудбалери међу најглупљим спортистима.... тј. нема потребе да претерано размишљају неко само удри, крши, ломи и лупај главу и остале копачке и дресове... :)
I ja se nadam VUXsd ne treba podcenjivati protivnika nikako ,videli smo sta se desilo crveno belima i modrima koji su malo lezernije usli u te duele ali kad rece da je i l liga konferencije bitna za neke koeficijente onda smo se srozali dibidus . ::lose::
Da ne znas slucajno za koju sumu je Ado presao u Spartak iz Subotice znam da su ga najavljivali pompezno kao veliko pojacanje kao veoma bitnu kariku koja je nedostajala da tim prangija kvalitetno ne verujem da je bio bas jeftin ::novac::

Nazad
Vrh