SPORT-Opšta tema

Radi se o načinu na koji je to urađeno.Samo nas sramotite.

Prema informacijama koje stižu iz Italije, Delije su posle utakmice sačekale da se 60.000 ljudi raziđe, a zatim su napale grupu navijača zaduženu za transport zastava i tom prilikom došla do velikih navijačkih trofeja.
Ono sto je zanimljivo kada su trebali da odaju pocast coveku koji je ostavio dubok trag u Zvezdi Sinisi Mihajlovicu sablasno prazno a ovamo se prolepsalo vreme pa ajmo do Rima a nesto nisam video da je COCI064 osudio vandalizam nego kao radikali i naprednjaci napada A VI KAO DA NISTE NIKAD PALILI TUDJE ZASTAVE ⁉️ Ali kada se vratimo unazad kako je izvrsen upad u prostorije FC Partiizan i sta je se radilo nekoliko godina i jos uvek se radi ovo mu dodje kao limunada i promenada .
ALI SVE STO VO BUCE ZA SVOJE ROGOVE BACA pa tako u FC Crvena Zvezda umesto da se bave problemom zasto jos uvek nemaju pobedu u kvalifikacijama za ligu sampiona 🚾:sta: vec mnogo dugo da neko napravi rez ili postavi neko pitanje ili podpitanje kako ,kuda i dokle ovako ⁉️ NEKO PLACA IZ NEKIH IZVORA NEKIMA BAHANALIJE I DIVLJANJE PO BELOM SVETU ⁉️na ocigled osiromasenog i upropascenog i razvaljenog naroda zadnje poste Srbije ::lose:: Ovo je gore nego u srednjem veku vraceni smo u proslost besumno a dali smo ovo zasluzili ne znam ........................kako god bilo ima nas koji sigurno nismo zasluzili ovakav razvoj situacije nijednim svojim postupkom ni gestom samo smo se nasli u pogresno vreme na pogresnom mestu

@emigrant a kada si video da je neko ukrao zastavu tako da udje u masu ljudi? Cuj neko nekoga bruka. Ja sam mislio da su ovde na forumu ljudi ozbiljniji, a ne prepucavanje na nivou srednje skole i preko drustvenih mreza.

A ti si mislio da udju u 60000 ljudi i da maznu zastavu?? Nije to bas tako jednostavno. Sta se desilo kad je Kimi hteo da vrati prevlast na tribinu pa doveo one Hrvate??Sto se sramote tice, sta je bilo sa onim Francuzom Tatonom kag ste unakazili i na krju je umro, pa ona ispaljena raketa sa juga koja je usmrtila na severu Acu Radovica. Desavaju se takve stvari i ja ih ne opravdavam, ali to ima svuda po svetu medju navijacima. Sto se tice navijaca Rome moraju formirati drugu navijacku grupu i bolje paziti na svoju glavnu zastavu. Takodje ako mogu da izbegavaju Zagrebacke BBB. Do tada....... FIRIBU FIRIBAAA, NEMA VISE ZASTAVAAA...... Novosadska Firma to naj bolje zna.
KO JE OTEO ZASTAVU ⁉️ZASTO JE OTEO ZASTAVU ⁉️KO JE PLATIO PUT ⁉️KOLIKO JE KOSTALO TO OTIMANJE ZASTAVE ⁉️KOLIKO JE LJUDI ISLO DA OTIMAJU ZASTAVU ⁉️KO JE DOSAO NA IDEJU DA FINANSITRA PUT ZA OTIMANJE ZASTAVE ⁉️IZ KOG BUDZETA JE PLACENO ⁉️
Ovde se samo ne ulaze u nauku i u proizvodnju ovde se sva sredstva iz kredita i poreza gradjana ulazu u kriminal a gomila ovakvih ispranih kao COCI064 vicu CIRI BU CIRI BA NAMA VISE ZASTAVA 🚾 ovo je mentalni gornji limit nacije a nije ni cudo kad budzati voda po 400 ,500 autobusa na silu da mu aplaudirajui sto ima 20 000 botova sada ce i krimosima da da policijske znacke i pistolje i pendreke pa ce cela nacija da vice kao COCI64 CIRI BU CIRI BA ::pomoc:;............dali ima kraja ovoj agoniji sto je mnogo mnogo je

Мени није јасно шта је проблем са заставама. Па то су урадили неки млади момци за свој грош и шта је проблем? Проблем је декадентне европе чији ултра навијачи брију ноге и чупају обрве. Брате ако си неки навијач па брани то своје обележје до смрти. Или плачи ко она ствар. И сад је као европи најважнија ствар што су неки тамо изгубили заставу... Кога боли она ствар за то... Него боље да о томе причамо него да гледамо у фрижидер.

Али сада да ми из ове забити ликујемо или жалимо за неким тамо плачипи*кама што не умеју да се макљају, није ми јасно.
Ко ће сутра да заустави Русе кад им се одледе кочнице?
Сигурно не изопачена европска феминизирана омладина што се кљука месом из лабораторије и брашном од скакаваца.

@emigrant ovde se radi o nacinu komunikacije u temi i o koriscenju izvrnutih cinjenica itd. Klasicno nepostovanje i navijacka pristrasnost. Ovde je predstavljeno da su Delije uradile nesto novo i nevidjeno do sada. Ovo sve ima svoju hronologiju i umesane su mnoge navijacke grupe. Kada sam krenuo u srednju skolu, nosim zvezdin sal i pridje mi grupa navijaca Partizana, par samara i uzmu mi sal. Ja naivan, dosao sa sela, bolelo me uvo ko za koga navija, tuce i slicno. I sada ja treba da kazem: "kodeksi".

@emigrant ovde se radi o nacinu komunikacije u temi i o koriscenju izvrnutih cinjenica itd. Klasicno nepostovanje i navijacka pristrasnost. Ovde je predstavljeno da su Delije uradile nesto novo i nevidjeno do sada. Ovo sve ima svoju hronologiju i umesane su mnoge navijacke grupe. Kada sam krenuo u srednju skolu, nosim zvezdin sal i pridje mi grupa navijaca Partizana, par samara i uzmu mi sal. Ja naivan, dosao sa sela, bolelo me uvo ko za koga navija, tuce i slicno. I sada ja treba da kazem: "kodeksi".
Sta je tu nevidjeno?

Poslednja izmena:
Nije tačno,vidi se da ne znaš ili se praviš lud.Otimanjem zastave gasi se navijačka grupa.Zato što nije uspela sačuvati zastavu.E sad,ovo je jako stara navijačka grupa.A po nekim kodeksima ne otimaju se zastave ako su u transportu ili su nezaštićene.Ali dobro ti to ili ne znaš ili se praviš lud.Ovo što ste uradili će vam se vratiti debelo,pretražite malo.Sve navijačke grupe iz Italije,čak i one naklonjene Ciganima su osudile način na koji je to urađeno.Ti si ili neupućen ili hoćeš kažeš da to nije tako.Zaboleće vas ovo jako i očekujte da će vam se vratiti,samo nemojte posle da bude da niste krivi.
Ovako nešto se ne radi a naročito ne na ovaj način.
Sve u svemu ne očekujte ništa dobro.
Iskreno se nadam da ćete uspeti ovo da ispeglate ali ne vidim kako jer ste zapalili njihove zastave.Očkujte sranje već 10- og marta i verovatno će to biti od navijača Panatenaikosa.

U navijackim odnosima su prekrseni kodeksi milon puta od otimanja zastava pa do nefer tuca, niti su pogasene grupe kojima je uzeta zastava, ali dobro, u pravu si, ne razumem se bas, osim toga da vidim da se kodeksi nigde ne postuju. Ko zna koliko puta su tako presretani navijaci. Meni nece, ja sam simpatizer Crvene zvezde, nisam clan navijacke grupe, ne znam volim nacin komunikacije koji imas, tako da se stvarno odjavljujem sa ove teme. A i vidim kako su navijaci Napolija "najebali" tako ce i Zvezdini. Svako dobro.

Poslednja izmena:
Nije tačno,vidi se da ne znaš ili se praviš lud.Otimanjem zastave gasi se navijačka grupa.Zato što nije uspela sačuvati zastavu.E sad,ovo je jako stara navijačka grupa.A po nekim kodeksima ne otimaju se zastave ako su u transportu ili su nezaštićene.Ali dobro ti to ili ne znaš ili se praviš lud.Ovo što ste uradili će vam se vratiti debelo,pretražite malo.Sve navijačke grupe iz Italije,čak i one naklonjene Ciganima su osudile način na koji je to urađeno.Ti si ili neupućen ili hoćeš kažeš da to nije tako.Zaboleće vas ovo jako i očekujte da će vam se vratiti,samo nemojte posle da bude da niste krivi.
Ovako nešto se ne radi a naročito ne na ovaj način.
Sve u svemu ne očekujte ništa dobro.
Iskreno se nadam da ćete uspeti ovo da ispeglate ali ne vidim kako jer ste zapalili njihove zastave.Očkujte sranje već 10- og marta i verovatno će to biti od navijača Panatenaikosa.
Ti ocigledno imas ogromnu mrznju prema crvenoj zvezdi sto se vidi iz postova koje pises, ne valja ta kolicina mrznje da drzis u sebi. Truje to coveka. Drugi bas me briga za njihove zastave, navijam za zvezdu otkad znam za sebe ali nikad nisam bio pristalica te horde narkomana i placenika sa severa ( cast izuzecima). Isto misljenje imam i o vodjama partizanovim navijacima, koji primaju plate za to. Tako da bas me briga sto oni otimaju zastave i neko njima, to me uopste ne interesuje. I na kraju trece zar ti stvarno nemas neki ozbiljniji problem i posao u zivotu nago da se bavis zastavama i otimanjima iste??? 🤣🤣 ovo je meni smesno, kao deca u prvom osnovne ...

Samo nemojte posle kme,kme.
Svi nas mrze i tako to.
Ako hoćeš na tribinu onda moraš znati pravila ponašanja.
Ja sam mator i ne idem više na tribinu ali znam šta može a šta ne.
I znaj da ne mrzim Crvenu Zvezdu,evo sada sam sedeo s njima u kafiću i zajedno smo gledali polufinale kupa u košarci.I nema nikakvih problema,to su moji drugari koji navijaju za suparnički klub.
Tu niko nikog ne sme da dira niti provocira zato što se zna kako se ponaša i s naše i s njihove strane.

Poslednja izmena:
Postujem svakog navijaca. Ima onih koji navijaju onako reda radi, onih koji navijaju iz fotelje, a stadion nikad nisu videli, onih koji idu na utakmice, ali nikad na sever ili jug, onih koji su nekad bili na tim tribinama, a sad su na istoku ili zapadu i onih koji danas srce ostavljaju na tom severu ili jugu. E ovi zadnji pa i predzadnji cine da navijanje bude gromoglasno, da koreografije budu sto bolje, da se igraci docekuju posle vecih uspeha, da se animiraju sire mase, da se organizuju humanitarne akcije. Sve to oduzima mnogo vremena, novca, i iziskuje veliku ljubav prema klubu. Fudbal kao pozoriste ne ide nigde u svetu, pa ni kod nas. Nekad na zalost to prelazi granice, ali to je danas sastavni deo fudbala svidelo se to nekom ili ne.

Nazad
Vrh