Sto se tice meca izmedju SERIFA i PARTIZANA necu da komentarisem utakmicu sa timom osnovanim pre 25 godina to bi bilo degradirajuce za tim Partizana sa bogatom fudbalskom tradicijom ali ono sto je veoma vazno napomenuo sam da svi ovi timovi nemaju ni prodaju igraca ni prenose ni novac od UEFE a ni gledalace tribine u Kisinjevu su bile sablasno prazne kao i kod Zvezde i Partizana i kada je tako postavlja se pitanje a odakle novac klubovima za finansiranje a pomenuo sam da su sponzori i Zvezde i Partizana kladionice pa tako KAO STO SAM REKAO DA NEMA KECA NA SERIFA TAKO SADA SAVETUJEM DA U BEOGRADU NEMA KECA NA PARTIZANA 
daj boze da gresim ali to je neminovno igrace se sve kontra smera skazaljke na satu tako da i ova takmicenja topa LIGA EVROPE I KONFERENCIJA spadaju u humoristicka izdanja i serijale za zaludjivanje sirokih narodnih masa /pretezno naivnije populacije/
Liga sampiona je pravo takmicenje ali nazalost osim ponizavanja i brisanja poda sa nasim sampionom od niskobudzetnih poluamaterskih klubova za sada nista konkretno nazalost DJEKNA JOS NIJE UMRLA A KAD CE NE ZNAMO

Liga sampiona je pravo takmicenje ali nazalost osim ponizavanja i brisanja poda sa nasim sampionom od niskobudzetnih poluamaterskih klubova za sada nista konkretno nazalost DJEKNA JOS NIJE UMRLA A KAD CE NE ZNAMO