SPORT-Opšta tema

Morali da izgube kad Ledej igra 30min bez izmene. Kada udje Smajligic odma znam da ide serija zvezda.Klupa nekvalitena i kratka ko cebe.

Andjusic,Avramovic katastrofa.
Možeš da igraš koliko ti protivnik dozvoli.Kada se Zvezda trgla posle isključenja Ivanovića koji više ne može da izdrži pristrasno suđenje.Promašio bi Petrušev da ga Smailagić nije faulirao.A Obradović je svo vreme u kontaktu sa sudijama ali ga niko ne dira.Sudije su pomogle Zvezdi,jer je onda proradio inat.Ne znam da li je neko vređao Rumenoglua,da se prekine utakmica.
Rumenoglu,koji se vodi kao najbolji trener ne sme da igra bez Ledeja,i Lesora.Kakav je to trener.Avramović je dobar,Anđušić isto,Smailagić ali im seče minutažu jer forsira strance. Ali kad ti imaš igrače koji su ih stavili u džep-nema tu neke igre.Tu je trebao Rumeni da pokaže svoje umeće.Sada će Partizan postepeno da tone u EL isto kao što se i Zvezdi desilo.Vreme je za spuštanje na zemlju.I mi smo spušteni pa su se tek sad probudili.Kad vidite Bentila da trči-sve je jasno.Ali dok smo se probudili,izgubismo par dobijenih utakmica...

Eto sinocna utakmica ucinila da neki izadju iz hibernacije i oglase se posle duzeg vremena. Nego jel pustio Zeljko glasa od jutros? Da nije nedaj boze? Mozda je otisao da pripali svecu za sinocnu utakmicu, Zadusnice su, valja se.

@zoki - zar ti nisi navijac nekog kluba iz Kikinde ? Sta te briga sta rade komunisticki klubovi iz Bg. ?
Ono sto sam ja video da nisu nista posebno ni jedni ni drugi . Kada je zvezda stisla odbranu ove zvezde iz partizana se pogubile .

Al ste glasni a niste takvi kad vam pominjemo Ćokija i Vesnu. :haha:
U Partizanu tačno se videlo da fale ona dvojica koji nemaju pravo da igraju.Na vođstvu od +18 razlike je lako dozvoljeno da Zvezda spusti na +10 u poluvremenu.

Raskokodacu se kad pobede i kada vode dosta, sinoc u hali kad je Panter dao onu trojku strepili su cute ko mutavi.Dok su gubili nisu se culi u hali.

Kampaco vam se uklopio u tim, ima vas mentalitet.

U Partizanu tačno se videlo da fale ona dvojica koji nemaju pravo da igraju.Na vođstvu od +18 razlike je lako dozvoljeno da Zvezda spusti na +10 u poluvremenu.
To pominjanje porodica i dece i na jednoj i drugoj strani moze da bude interesantno i da se lozi na to samo mentalno totalno ogranicenom coveku.....

Tačno da fale dvojca.Ne zaboravi da ne bi mogli svi odjednom da igraju.Obojicu bi Kampaco stavio u džep.Pa imali ste trojicu više i najboljeg trenera na svetu.

Kolega mora da se šališ za ovog klempu, koga on u džep može da stavi. Žali bože para iz budžeta što je dato za njega. Nedoviću nije ni do kolena

Pa gledaj za cokija nije nikakva steta, to zasluzuje.Zna se kakvog je postenja, i sta je sve radio.
Ne treba dirati zenu i decu, tj porodicu. Da smo normalna zemlja istrazni organi treba da rade svoje. Pa svako ko je kriv neka bude u bajbokani. Neka vredjaju njega, bas me briga. Ne dirati porodicu, opet kazem to vazi i za jednu i za drugu stranu. ( bilo je toga i sa severa kad su prozivali stojkovica golmana).

Meni je najzanimljivije sto kada Partizan pobedi ili Zvezda izgubi, kako kome odgovara, komentari su obrnuti i sa jedne i sa druge strane :riba: . Kao sto sam i ranije napisao, poslednje dve sezone su i Zvezda i Partizan dobili dobre budzete i stvorili dva podjednaka tima, nekada prevagne na jednu stranu nekada na drugu. Mislim da je u EL odlucujuca razlika u iskustvu trenera u tom takmicenju. Obradovic je tu nivo i tu Partizan ima prednost, mada ni to ne mora nista znaciti.

Onakav Nedovic nam je trebao u reprezentaciji, onaj mali Petrusev, svaka cast decku.
Meni nije jasno sta ce i dalje Andjusic u Partizanu, covek nsita ne pokazuje?
Od prvog minuta se videlo da Partizan ima problem u reketu u skoku, kako to obicno biva u prvom poluvremenu sve sto Ciganima nije uslo uslo je kada je trebalo.
Na zalost opet idioti prave problem, zbog toga i ne idem na kup. Poslednji put sam isao 2018. gledao kako idioti em dosli bez karata jer neki od navijaca im je otvoreno rekao da mora da navijaju jer su usli bez karte, em su palili baklje. Koji kreten treba da budes da na vrhu tribina palis baklju.

Sto se tice sinocne utakmice zasluzena pobeda crveno belih, utakmica zasluzuje najvecu ocenu za kvalitet prikazanog Zvezda je pokazala zrelost i karakter u rezultatskom minusu a najtacnija konstatacija koju sam pomislio na kraju utakmice a to isto su ponovili i Zeljko Obradovic i Andjusic i moj zemljak VUXsd ,PARTIZAN JE POBEDIO SAMOG SEBE :sta: to je ukratko definicija sinocnjeg meca jer nije trener rekao ekipi na npr plus 13 ili plus 11 da idu na brz napad i da forsiraju sut za 3 poena a sutirali su i crnci i belci u Partizanu nerezonski ali atmosfera je ucinila svoje i sami su sebe sahranili . Mozda je i mali hendikep bilo sto nije ceo tim bio na raspolaganju treneru ali to ne umanjuje uspeh Zvezde.
Sto se tice najave pre meca da svako skandiranje predsedniku bude kaznjeno sa praznjenjem tribina i prekidom utakmice 🚾 ja razumem za ubacivanje predmeta na teren da praznis tribinu ali ne razumem kakve veze ima skandiranje sa direktivom predsednika ali vracamo se u srednji vek ili smo vec vraceni odavno ::lose::
Sto se tice plana za ovu godinu KK CZvezda a plan je nesumnjivo ulazak u top 8 i osvajanje ABA lige videcemo ,ovaj trofej jeste znacajan ali nema istu tezinu kao titula ili prvak ABA lige ili TOP 8 .Ogromni novci su ulozeni u KK CZ a dali ce cilj opravdati sredstva videcemo .Koliko god da mnogi imaju konstataciju da Zvezda ima domace belce koji odradjuju posao stoji da su igraci kvalitetni i iskusni ali dok nije dosao Luka Vidosa taj tim je bio poslednje mesto u euroligi .Uz njega i Kampaci i trener i to je sada nesto sasvim drugo a bez Argentinaca bi letelo perje samo tako .Ovo je dobra uvertira bice ove sezone jos ovakvih meceva na najvisljem mogucem nivou, nazalost dusevni bolesnik vrsi pritiske non stop kako je sa pretnjom sa praznjenjem tribina tako i prosli put sa pominjanjem duga Partizana koji mora da se plati .Garantujem da je vrsio pritisak na rukovodstvo Partizana da uticu na publiku da ne skandiraju VUCICU PEDERU a i televizija je dobila direktivu da smanji ton ako krene pljuvanje po psihopati
Partizan nema toliko breme favorita kao Zvezda gde je mnogo vise ulozeno i po tom pitanju moze u nastavku dosta rasterecenije ,pritisak je na Zvezdi kako god bilo ocekuje nas vrhunska predstava i spektakularna zavrsnica ::vino::

@mornar ove godine su budzeti podjednaki, sta god ko pisao, tako da taj deo o ocekivanju, pritisku, ulaganju pada u vodu. Zanimljivo da u pocetku posta hvalis Zvezdu, zasluzena pobeda, a posle kazes Partizan sam sebe pobedio. Te dve stvari su nespojive.

Nazad
Vrh