SPORT-Opšta tema

Lepo je kad pobediš. Samo da nije bilo isključenja igrali bi do prekosutra i ne bi dali gol.
Interesantno je da su i omladinci igrali iz 2u1.
 
Ova jadna PENAL LIGA koja traje vec mnogo mnogo dugo i koja je oterala ljude sa stadiona je toliko jadna da danas u 60 minutu utakmice pitam u kladionici KO SME U VECERU DA CE DO KRAJA BITI PENAL ZA ZVEZDU svi uz osmeh rekose A STA AKO BUDU DVA PENALA ovo je sve toliko jadno ali stekao sam utisak da je nasa liga prilicno izjednacena zadnjih godina i vidim da ni Zvezda ni Partizan nemogu da tuku nikoga iz domaceg prvenstva bez pomoci spolja a onda se postavlja pitanje ZASTO SE ONDA DOVODE STRANCI AKO NEMOGU DA DAJU GOL IZ IGRE. Spiker i trener Vozdovca rekose da su igraci Partizana umorni od meca sa Astanom pa kako nisu umorni ovi iz premijer i bundes lige koji igraju svaka 3 dana u visokom ritmu i to kakve meceve ALI KAKO GOD BILO OVA BALET PENAL LIGA EC ODAVNO TERA LJUDE SA STADIONA I SROZAVA NAJPOPULARNIJI SPORT NA NAJNIZE GRANE
 
После 5-0 тешко било шта рећи .
Данашња реалност је да генерално сви клубови из средње ,источне европе много заостају по квалитету за западним клубовима .
У доста случајева један њихов играч скупљи од целог нашег тима .
Ово је спорт ,треба се борити ,изненађења су увек могућа ,напред Звездо .
 
Kada mi naše bisere prodajemo olako, a kupujemo nižeradne rage, mora to da se dešava. Zašto uvek protivnik odigra najbolju igru te sezone, pa zato što šmo im smešni. Inače sam zakleti zvezdaš.
 
Тренутна политика клуба је да се продају млади талентовани играчи а доводе искусни странци..
И сам бих волео више да гледам Јовељића и Терзића него Жандера и Томанеа..
 
Steta zasluzili smo da damo gol,ali nije islo. A za ono igranje rukom sta reci,sugavi spanac ne voli niko srbe pa to ti je.
 
Svakako je Partizan zasluzio nereseno, Zvezdas sam ali su imali mnogo bolju igru od Zvezde protiv Totenhema.
Neka mu se vrati sve propusteno u sledecoj utakmici.

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
 
Sigurno je trebalo da bude nerešeno. Čist penal nismo dobili. Čudno je da UEFA ne insistira na WAR sistenu i u ovom takmičenju. Pa u mnogim zemljama ga ima u prvim ligama a ovde ga nema. A po igri su bili stvarno dobri. I napadali i borili se i imali šanse, a li nekako neće taj gol. Nadam se da će od sledećeg kola da se to promeni i da će svaka lopta koja bude upućena ka golu da bude i realizovana. Ali isto tako mi je i krivo što je Zvezda stala u drugom poluvremenu u basketu. Veoma odlično prvo poluvreme.
 
NAJVECA TRAGEDIJA u nasoj drzavi je sto se svi neuspesi,ogromna poniranja,ponizenja,debakli u medijima OPRAVDAVAJU i stalno se govore neke reci ohrabrenja ,nedostatak sportske srece ,nerezonska lupetanja raznoraznih novinara koji su primili flasu viskija i 100 eura da opravdavaju neuspehe i pricaju neke nebuloze a to koji krimosi i koje nestrucne osobe vode ove klubove i ko ih je tu doveo i postavio zatim ko dovodi ove trule i lose strance i ko tu pere pare i ko je doveo nas fudbal do ivice ambisa i sturduknuo nas unutra to se nece procitati u ovim jadnim medijima a na razlog zasto je Zvezda primila 8 komada u dva meca se navodi vise puta da je Zvezda postigla prva gol sve bi bilo drukcije,pa nismo imali sportske srece a sledeca vest ce biti DA ZVEZDA IDE HRABRO U PIREJ da odvazno napadne Olimpijakos i da jos nije sve zavrseno A NAPASCE I BAJERN SAMO BI BILO DOBRO KADA BI OVA DVA MECA SUDIO DOMACI SUDIJA DA ODVIRA DVA PENALA.Dali ce neko da da normalnu izjavu za ovakvo trpanje ili ce svi da bodre i mlate da ne uvrede ovo slag drustvo koje je i dovelo do ovakvog HARD CORA
 
Новинари у Србији ,изумрла врста,Барбара јави се.
Ситуација у држави свакако се осликава и на спорт .
 
Samo mi nije jasno zašto se ne bore, trče. I šta su se uplašili od njih. Ma od svake ekipe se uplaše. A iskreno nemaju snage da trče 90 minuta. Ako trčiš i boriš se nije mi žao i ako se izgubi sa ovolikom razlikom. A što kažeš Aco74 šta da su oni malo zapeli. Pa samo da ponovo pogledate Nojera kako u 80 i nekom minutu trči da izvede loptu (odnosno baci nekom svom slobodnom igraču) a već vode 5:0. Pa naši stanu sa napadima čim povedu sa 1:0.
 
Пораз очекиван али овакав свакако није .
Играње са угледом клуба.
Свашта се ту накупило.
Појачања још не показују да су појачања ,многи су пали у форми ,односи у екипи су напети,управа начинила велику грешку одузимањем траке Савићу који је велики Звездаш и наш капитен ...
Не личимо више на екипу која се бори ,која се не предаје..
 
Nas fudbal je puko odavno, ne vredi ih pratiti i sekirati se. Ostalo im je samo ime i to se odnosi na Zvedu i Partizan, dok neke druge ekipe dobile i imena koje su van pameti zalosne a ujedno i smesne.
 
Nazad
Vrh