Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa nemoj opet da moram pisati sa kojom ekipom i igracima je zvezda igrala top 8Pa jedan top8 šta je to?
Drugo u kojoj konkurenciji se osvajala ABA Partizan bio na aparatima, ostale ekipe sem možda Budućnost su prosek.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Tu smo Zoki, kad sam video da Bukari predje 5 nasa panja iz odbrane. I da onaj pavijan izgubi loptu, greska koje ni u zoni neces videti odma sam se presaltao na Sity-Celsi.Svi u mišiju rupu.Kolega Mornar po starom dobrom običaju,posle utakmice.Po meni-remi dogovoren inače će partizanovci početi da skaču s prozora
E moj Zoki kad se vi mucite protiv ovako jadnog Partizana.Pređe Bukari a i šta sve promaši.Nadajte se pobedi.
Znaci tvoj savet grobarima je da moraju promeniti taktiku i ugledati se na vas i da cvile i predu pred vlastima i glavesinomОсвојили су куп у рукомету. Мало ли је?
Неће добити ништа док навијачи скандирају педеру педеру....
Cvili i prede ostoja limar kk skoro svaki dan, ne brini komsija. Oba penala zvezde cista ko suza, kod drugog gola mogao je da svira faul mada se stice utisak da je olako pao igrac partizana.Znaci tvoj savet grobarima je da moraju promeniti taktiku i ugledati se na vas i da cvile i predu pred vlastima i glavesinom