Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sam je otišadmah je našao posao.Ako je tačno da nije hteo Hauarda i Monekea u Zvezdi-onda je sve jasno.Vi ste oterali reponju a po meni vrhunski trener i vrhunski igrac briljantna karijera jedina fleka mu je izgleda sezona u Zvezdi nisu adekvatno shvatili njegove mogucnosti ali to je bilo i ocekivano .Covic nije dobro procenio
Ja licno cu navijati za Zvezdu pa makar to donelo nesto dobro i vama ja nikog ne mrzim.Reci mi jel vam zao malog Tristana sto ode, tamo otkrili da on zna da igra kosarku i pametan je a kod vas bas suprotno.Zasto? Analizirajte to a ne samo tudje,nesto se suska i o Aleksi.Ja licno necu navijati za Zvezdu. Sami smo krivi sto smo tu gde smo. Ali nikao vi Zvezdini navijaci da se izjasnite ipak vi imate neizmernu ljubav prema vasem klubu itd itd... Kako glase oni stihovi Zvezda zivot je itd itd...
Tebi je Rasic igracina ?rasic pre duleta uzeo jadransku ligu i jos stosta
dule nije ni znao ko je rasic dok ga isti taj rasis nije jebao u Fmp-u tada
komedija koliko ni ne znate ustvari koji igraci i sta i ko je MAG DULO
Igrac koji nece da igra odbranu nema sta da trazi u evropskoj kosarci.Nezreo je , otiso u najgoru ekipu u NBA.Ja licno cu navijati za Zvezdu pa makar to donelo nesto dobro i vama ja nikog ne mrzim.Reci mi jel vam zao malog Tristana sto ode, tamo otkrili da on zna da igra kosarku i pametan je a kod vas bas suprotno.Zasto? Analizirajte to a ne samo tudje,nesto se suska i o Aleksi.
taj Rasic je bio veoma bitan kod dula maga a bogame i kod dude ivkovica na svetskom 2010 gde su nas pokrali turci u onom polufinalu kao domaciniTebi je Rasic igracina ?
Igrac koji nece da igra odbranu nema sta da trazi u evropskoj kosarci.Nezreo je , otiso u najgoru ekipu u NBA.
Vidis kolega ja bas zelim suprotno,mislim da na to imam pravoMijailović ne očekuje pomoć Zvezde: Oni u Istanbulu igraju za sebe, ne za nas | Mozzart Sport
Ekipa Partizan Mozzart Beta, došla je u pomalo neverovatnu situaciju. Prolaz u plej-in Evrolige umnogome zavisi od večitog rivala - Crvene zvezde. Nai...www.mozzartsport.com
E sad namerno treba pustiti Turke-zbog ovakvih govana.
Ko je koga uvredio da bi brisao postove?? Sta nije istina u onom sto je napisano??
Kakve veze te vase objave imaju sa sportom? I sta je poenta tih vasih objava?Što.Vređa istina,
Nikakvog huliganstva nema u mojim postovima, ne kleveci moderatoru.Kakve veze te vase objave imaju sa sportom? I sta je poenta tih vasih objava?
Jel coci navijacu nikako da se izjasnis za koga navijas sutra? Isto kao i Pexkap ovamo mi huliganisete a nikako da se izjasnite.
A ko o tome najviše piše.Naš kolega Mornar.I šta sad.I evo nisam sinoc presakao i obrisao one nebuloze i o cemu se pise narednih 10-tak postova?? Čovic,Ostoja limar,ko je skuplji ko je vise para dobio odakle... po jedno 1000-ti put.
U pravilima foruma stoji da je spam kaznjiv banom,a ovo polako postaje spamovanje!
A kako je sve pocelo? Poselo je sa vasim postovima pa se Mornar nadovezao,pa ste vi odgovorili njemu...pa on vama i tako u krug.
Zorane postujem tvoj navijacki izbor ali vidis ovi tvoji okoreli navijaci ce i protiv svog kluba samo da mi nemamo benefite.
Mislim da hocemo,nije nam Valensija zadavala neke probleme.