Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sada je pravi momenat da se uporedi nastup Serifa u ligi sampiona i u kvalifikacijama i da se uporedi ovo sto rade nasi klubovi zadnjih 25 godina. Ovo sto bi u par navrata trebalo da lici na kvalifikacije za ligu sampiona je SODOMA I GOMORA to ne lici ni na sta a sam nastup je unapred predodredjen IDEMO NA X PA CEMO PROBATI NA PENALEa u ligi sampiona gol razlika nista prema million ili neki prosek 4 komada po mecu sa opaskom da je protivnik ulaganio zadnjih pola sata i rutinski priveo mec kraju. Ono sto je posebno interesantno kvota koja se formirala na utakmicama Serifa i koja je bila totalno nerealna je formirana najverovatnije upravo prema budzetu pa su svi klubovi bili veliki favoriti protiv njih a posebno Dinamo i Zvezda a veoma je jasno da kada bi Serif igrao ponovo protiv Zvezde ili Dinama da bi to ponovo bilo gazenje jer oni stranci koji nastupaju tamo i ovi prodavci krofni koje je neko verovatno pokupio na plazi u Paraliji ili Leptokariji ne kostaju nistaSerif uhapsio Madrid.
Opet ne citas valjano moj post pitanje je KAKO SERIF MOZE DA NAPRAVI SA MNOGO MANJE BUDZETA OD ZVEZDE OVAKVU EKIPU A ZVEZDA SA MNOGO VECIM BUDZETOM NE KOSTA NISTA U EVROPI VEC DUGO OVO BI PO TEBI I MNOGIMA TREBALO DA BUDE OPRAVDANJE ZA NEUSPEH KLUBA jer je Serif pobedio REALA, SAHTJORA I DINAMA a ja te pitam A ZASTO VI NISTE TO URADILIKakve veze ima zvezdina uprava sa igrom Šerifa.Šta trebaju onda uprave Dinama,Reala da rade.
Ajdemo ovako -Dinamo Z u dva meca protiv Serifa nije postigao gol Zvezda je u dva meca protiv Serifa dala jedan gol koji nije plod nikakve izradjene akcije vec poklon lopta defanzivca Serifa Sahtjor za 90 minuta nije postigao gol protiv Serifa i Real u Madridu za 90 i kusur nije postigao gol a onaj penal je poklon sudija ono nema veze sa penalom i cinjenica je da ce sa ovakvim partijama i zalaganjem celog tima biti prodaje na kraju ciklusa i profitirace klub samo tako. Njihov cilj a ni ocekivanja nisu prolaz dalje oni igraju rastereceno jer i ovo do sada je mega uspeh za njih. Ali tim funkcionise ima hemije u timu a ima i znanja a posle samo jedne odigrane utakmice nije tesko zakljuciti da su tvrda ekipa koja ima i tehniku i znanje i nista od ovoga nije slucajno. U ostalim utakmicama kako god da odigraju jedno je sigurnoNECE SLUZITI ZA GOL RAZLIKU KAO ZVEZDA PRE DVE GODINE ovi ce skupo prodati svoju kozu a sto se tice utakmice u Madridu ocekivao sam mnogo zatvoreniju varijantu sa ponekim kontranapadom a oni znaju da se brane medjutim verovatno je prevelika zelja ucinila svoje da su se otvorilii i odigrali srcem do kraja. Jedino zasta bih se slozio je da visokobudzetni timovi kada igraju protiv malih imaju uvek pomoc sudija i guranje a ovaj VAR je vise forme radi ali tako je i u nasem prvenstvu zna se kome se svira i kada tako da imam osecaj da su defanzivci Serifa vodili racuna da ne bude nekih kontakata u 16 jer je to toliko pipavo da je to brukaMornar@
Samo budala moze da igra dvojku na Serif, kvota je bila 21 juce kod nas, nisam ni razmisljao o takvoj utakmici, mislim da ih je vise usralo nego sto su oni vrhunski igrali, Real je odigrao solidno i promasio 20 zicera, dodju takvi dani kada neide ali njih bi Perz trebalo da otpusti sve, pusti ti Zvezdu, kakve veze ima ona sa time, kazi mi kako je Serif pobedio Real koji ima tim vredan vise stotina miliona? Kako ce opravdati silna ulaganja kada ih tamo neki anonimosi otresu kod kuce i dovedu im u pitanje prolazak dalje? Iskreno Real ce im dati 4-5 u gostima evo to sada tvrdim i stojim iza toga ali hajde, nemogu da pljujem kriminalnu upravu Zvezde, jer svi znamo sta su i ko su.Isto je i u Partizanu, Ja navijam za svoj klub, volim svoje igrace, upravu ne postujem i slazem se sa tvojim pitanjem oko skautinga sa tolikim novcem, ali ovo je Srbija.
Lule ako vratis film unazad seti se da je Grcka bila prvak Evrope u fudbalu 2004 godine a da je ceo tim Grcke tada sa sve rezervama i trenerom i fiziotarapeutima i cistaciicama vredeo manje od Kristijana Ronalda. Nijedan jedini igrac nije bio zvucno ime tada niti je igrao u nekom poznatom timu i ne postoji covek na kugli zemaljskoj koji je mogao da predpostavi da ce Grci biti prvaci Evrope. A golovi e to je tek bilo zanimljivo od 0 do 1 gol svaki mec zacarana mreza i na analizi se kaze NEMA IZRAZITIH POJEDINACA ALI MNOGO DOBAR KOLEKTIV a za nas je vazila svetska analiza pre 3o godina SKUP MNOGO DOBRIH I SKUPIH INDIVIDUALACA ALI LOS KOLEKTIV. Partizan je opet bio prvak Evrope sa Stevanovicem ,Koprivicom ,Ivom Nakicem a tada ne da ga niko u Evropi nije ozbiljno shvatao ni svrstavao nigde jer on je tada u nasoj ligi bio iza Cbone i Jugoplastike. Ali desilo se da Zvezda koja je bila komedijaska ekipa tresne prvaka Evrope Cibonu i u Beogradu i u Zagrebu a to je bila veca senzacija nego kada bi sada Zvezda tukla prvaka NBA a debitant Prelevic stavi u mali dzep mega Zvezdu starog kontinenta Drazena Petrovica. Svi ovi mecevi koje sam pomenuo nisu bili namesteni i to sto je Cibona tukla i Zvezdu i Partizana lagano po 30 razlike ali desi se da se ruke oduzmu da nesto zakoci a ovi drugi prorade kao dopingovaniljudi samo opusteno Serif nece proci ni grupu...sere ih previse,kada tad ce to da stane...sledeci mec igram 4 a mozda i 5+ protiv Intera(ovaj opet jos nije postigao ni gol,Dzeko ima da rebne bar 2)
LULE28 Ja moram da priznam da nisam verovao da Zvezda moze da pobedi u Razgradu ekipu SKROMNIH MOGUCNOSTI i pogresio sam u prognozi ali isto tako moram da priznam da ja kao veliki navijac Partizana vise verujem u Dekija Stankovica kao mladog trenera nego 70 posto Zvezdinih navijaca a ono juce je samo Dekijevo delo trener je IGRAC UTAKMICE@mornar E TO JE TA PARALELA O KOJOJ PRICAM DA JE VECA VEROVATNOCA DA SERIF TUCE REALA NEGO VI CUDESNU SUMU IZ RAZGRADA
e gle Zvezda dobila cudesnu sumu
To zasto je Kanga zamenjen to najbolje zna trener dali zbog takticke zamisli ili nije fizicki mogao da izdrzi ceo mec ali Stankovic je juce ODSEKAO TOTALNO igru Ludogoreca I ZVEZDA JE KONTROLISALA IGRU CEO MEC a ona sansa pred kraj Ludogoreca nije plod neke izradjene akcije vec poklon lopta ili kiks ali kada merim trenutne mogucnosti tima tu bih onda uzeo mec izmedju Zvezde i Serifa oba meca gde je pristup na oba meca i oba tima bio maksimalan i finese su odlucivale. Pitanje je samo posto je bila rana faza koliko je koji tim bio spreman na samom pocetku sezone ali tu je objektivno Zvezda trebala da bude u prednosti jer mnogo su duze zajedno i sigurno su uigraniji . Za jucerasnji mec sam mislio da ce neigranje 4 prvotimca poremetiti igru Zvezde ili je znacajno oslabiti tu je Deki Stankovic odradio posao kapa dole a sto se tice informacije da je i Ludogorec igrao bez nekih bitnih igraca to sada niko ne moze da zna ili izkomentarise da li je to poljuljalo ekipu ili Dekijeva postavka igre"Kompetisn" lik(ovo svi znaju zasto ga tako zovem) ili kako ti kazes po tebi igrac utakmice menja Kangu i unistava igru svog tima,kao da je Zvezda imala igraca manje a ne suprotno,ako je ovo najaci tim Zvezde u poslednjih 10 godina kako tvrdis a oni jedva dobiju Ludogorec onda tek Stankovic nema blage veze realno,mnogo si kontradiktoran u samim tvojim postovima ako samo malo bolje razmislis...pa Zvezda je kao i Serif Real dobila Liverpul u Ligi sampiona tim koji je podigao usatog na kraju i sta sad...dioni je rak rana ove Zvezde,potreban je jedan ozbiljniji napadac uz pavkova(ovaj Pavkovopet ne trenira dovoljno pa nije sposoban da veze 4 utakmice bez povrede)