RAZLOG ZASTO SAM PUSTIO BAS OVA DVA TIMA
Tim Rijeke je bio uigran tim sve je bilo podredjeno kolektivu a jedva su se te sezone domogli 5 mesta obicno su bili u sredini tabele i ovde je samo jedan igrac POTENCIJALNI REPREZENTATIVAC Nenad Gracan a mislim da u ovom timu nije bilo ni jednog mladog reprezentativca
a tim Reala je bio da se smrznes i prvi tim i cela klupa more prekaljenih reprezentativaca a u drugom mecu u Radnickom iz Nisa mislim da nema ni jednog jedinog reprezentativca jer je u tom momentu golman Pantelic vec bio u inostranstvu.
KOLIKO SU PLACENI TI IGRACI
............ja napisah gore da je rezervni igrac Hamburgera bio skuplji od 22 igraca Radnickog sa sve pomocnim osobljem i rukovodstvom ALI JE POSTOJAO FILTER za dovodjenje igraca ,skauti, selekcije ,kategorije ,skole radilo se sa mladjim kategorijama radilo se na kondicionoj pripremi a ovo danas preuzeli ZVALAVI I NJEGOV SIN., TAJKUNSKI SINOVI I NARKO KLANOVI.......................SODOMA I GOMORA i sad se navodno trazi OPRAVDANJE zasto smo u septickoj jami A IZGOVORI SU ZANIMLJIVI ALI KRAJNJE NEUVERLJIVI