SPORT-Opšta tema

RAZLOG ZASTO SAM PUSTIO BAS OVA DVA TIMA :ideja: ❓
Tim Rijeke je bio uigran tim sve je bilo podredjeno kolektivu a jedva su se te sezone domogli 5 mesta obicno su bili u sredini tabele i ovde je samo jedan igrac POTENCIJALNI REPREZENTATIVAC Nenad Gracan a mislim da u ovom timu nije bilo ni jednog mladog reprezentativca❓a tim Reala je bio da se smrznes i prvi tim i cela klupa more prekaljenih reprezentativaca a u drugom mecu u Radnickom iz Nisa mislim da nema ni jednog jedinog reprezentativca jer je u tom momentu golman Pantelic vec bio u inostranstvu.
KOLIKO SU PLACENI TI IGRACI❓............ja napisah gore da je rezervni igrac Hamburgera bio skuplji od 22 igraca Radnickog sa sve pomocnim osobljem i rukovodstvom ALI JE POSTOJAO FILTER za dovodjenje igraca ,skauti, selekcije ,kategorije ,skole radilo se sa mladjim kategorijama radilo se na kondicionoj pripremi a ovo danas preuzeli ZVALAVI I NJEGOV SIN., TAJKUNSKI SINOVI I NARKO KLANOVI.......................SODOMA I GOMORA i sad se navodno trazi OPRAVDANJE zasto smo u septickoj jami A IZGOVORI SU ZANIMLJIVI ALI KRAJNJE NEUVERLJIVI::lose::
Kako nisi napisao da je samo dve godine kasnije Zvezda pobedila taj isti Real koji je bio u jos jacem sastavu jer su im dosli Valdano i Sancez? Sto se Radnickog tice, nije bas Hamburger bio tako strasan tim, ali svabe su uvek nezgodne. Tada su igrali sa dva stranca, a danas iole kvalitetnije evropske ekipe gotovo da nemaju domace igrace.

Kako nisi napisao da je samo dve godine kasnije Zvezda pobedila taj isti Real koji je bio u jos jacem sastavu jer su im dosli Valdano i Sancez? Sto se Radnickog tice, nije bas Hamburger bio tako strasan tim, ali svabe su uvek nezgodne. Tada su igrali sa dva stranca, a danas iole kvalitetnije evropske ekipe gotovo da nemaju domace igrace.
Poenta price je da tim koji nema ni jednog jedinog reprezentativca igra na veoma visokom nivou rame uz rame sa klubovima u kojima preliva i od para i od medjunarodnog iskustva i od skupih zvezda. Namerno nisam pustio klubove velike cetvorke jer su oni uvek imali afirmisane igrace ,zvucna imena i paznju svetskih menadzera. Ovi timovi su bili tanki finansijski ali nisu sluzili kao topovsko meso mnogo afirmisanijim klubovima u Evropi a sto se tice opaske da danas igra mnogo stranaca CINI MI SE DA JE ZVEZDA IGRALA MNOGO BOLJE BEZ STRANACA NEGO DANAS SA OVOLIKO SARENIH ⚠️

i ovi su bili mnogo bogati vise je vredeo jedan igrac Hamburgera nego ceo tim Radnickog sa zamenama i fizioterapeutima i obezbedjenjem i cistacicama i trenerima i da ne nabrajam ALI SU KLUBOVE VODILI STRUCNJACI I ZNALCI A NE NARKO DILERI, POLITICARI, RAZNI KLANOVI kojima daju punu podrsku jeftini mediji i novinari koji kostaju 100 eura po clanku i nije ZVALAVI ZVAO TRENERA ILI DIREKTORA KLUBA DA MU KAZE KO CE DA IGRA 🚾
Voleo bih da vidim snimke Partizanovih uspeha u zadnjig 10,15 godina ali isto tako i neuspeha.Malo samo korektnosti.Ili ih možda ni nema jer ispadnete pre početka rakmičenja.

Opet ti kazem. Ogranicen broj stranaca je bio faktor koji je pravio ravnotezu. Evo ti primer. Zvezda-Milan 1988. U Milanu su igrali samo Rajkard, Van Basten i Gulit. Ovaj treci je ulazio kao rezerva jer je u evrokupovima moglo samo sa dva stranca da se startuje. Drugi primer. Sta mislis da je moglo da se gomila toliko stranaca kao danas da Savicevic, Stojkovic, Mihajlovic, Jugovic, Prosinecki i drugi ne bi kao super talentovani jos sa 17-18 godina otisli napolje? Ili 1978 i cuvena utakmica Zvezda-Arsenal. Englezi bez stranaca, a u Zvezdi igrali Pizon, Dule i ostali sa desetogodisnjim ugovorima. Tada se tek sa 27 godina moglo napolje. Onda je donet Bosmanov zakon i ta granica je ukinuta i tada polako pocinje stagnacija nasih klubova. Tako da treba nesto i znati. Naj lakse je bolesno postavljati video-klipove i tvrditi da je neko glup i retard.

Poslednja izmena:
Opet ti kazem. Ogranicen broj stranaca je bio faktor koji je pravio ravnotezu. Evo ti primer. Zvezda-Milan 1988. U Milanu su igrali samo Rajkard, Van Basten i Gulit. Ovaj treci je ulazio kao rezerva jer je u evrokupovima moglo samo sa dva stranca da se startuje. Drugi primer. Sta mislis da je moglo da se gomila toliko stranaca kao danas da Savicevic, Stojkovic, Mihajlovic, Jugovic, Prosinecki i drugi ne bi kao super talentovani jos sa 17-18 godina otisli napolje? Ili 1978 i cuvena utakmica Zvezda-Arsenal. Englezi bez stranaca, a u Zvezdi igrali Pizon, Dule i ostali sa desetogodisnjim ugovorima. Tada se tek sa 27 godina moglo napolje. Onda je donet Bosmanov zakon i ta granica je ukinuta i tada polako pocinje stagnacija nasih klubova. Tako da treba nesto i znati. Naj lakse je bolesno postavljati video-klipove i tvrditi da je neko glup i retard.
Znaci zbog tog Bosmanovog zakona su krenuli nasi klubovi da stagniraju ❓ Pa ja te lepo pitam sta ce u nasem fudbalu zvalavi ,njegov sin njegov bata i njihovi priljatelji sa poternice Kokeze i Terze i razni narko klanovi i jeftini politicari a ti mi pricas o Bosmanovom zakonu.Pa ja ti pustam video zapis gde Rijeka sa totalnim anonimusa dere Reala sa 17 prekaljenih reprezentativaca i Radnicki ubacio ih u centrifugu i ukljucio na najace a on mi prica o Bosmanovom zakonu. Pa Zvezda od kada ima 5 stranaca sluzi za trpanje i za gol razliku
evo ti ga Totenhem sa milion stranaca pa Dinamo cisti pod sa njim KAKAV BOSMAN KAKVI BAKRACI

Tim Partizana iz 2003 godine koji se nalazio u najacoj grupi lige sampiona sa prvakom Evrope Portom zatim dream team om Real Madridom i Marsejom .Posto je izbacio Engleskog Njukasla a od stranaca je igrao samo matori Taribo vest potrosen igrac i gomila neafirmisanih igraca bez ikakvog medjunarodnog iskustva u dva meca drim tim Real im je dao samo jedan gol iz ofsajda a Porto je u dva meca imao skor 2 prema 1 .Igrao je Partizan tvrdo i na ivici noza ali su imali pravu postavku igre ,pripremu za mec i prema zadatim zadatcima i na terenu su delovali kompaktno i neprobojno..
Inace ovaj tim Partizana nije imao ni jednog reprezentativca a stranci mu nisu ni bili potrebni osim a sto se cene na trzistu tice ne smem ni da racunam koliko je vredeo Real tada sa Bekamom, Zidanom ,Roberto Karlosom,Ronaldo ,Luis Figo i da ne nabrajam imena za smrzavanje ALI NISMO SLUZILI ZA PUNJENJE A I DODUSE NISU NAS NI VODILI INDIJANCI I KRIMINALCI⚠️

I šta bi posle tako slavne pobede.Poslednje mesto na tabeli.Isto ste se pokazali ko i zvezda u jačoj grupi.

I šta bi posle tako slavne pobede.Poslednje mesto na tabeli.Isto ste se pokazali ko i zvezda u jačoj grupi.
Nije isto Zoki jer je Zvezda imala gol razliku 1 prema 30 nemoj da pustam snimke smejace se Hrvati ali imao sam prilike more puta da cujem sto u nasim medijima sto u mom okruzenje da pojedini ljudi to nazivaju ODREDJENIM USPEHOM ⁉️ e sad jedino ne znam da li su sami to zakljucili ili su im drugi rekli zvuci cudno ali tako je a postoji i deo populacije koji na gol razliku 1 prema 30 kaze LJUBOMORNI STE NA NAS I NA NASE USPEHE⁉️ MORBIDAN HUMOR DO BOLA ALI TO JE NAZALOST NASA REALNOST🚾

Zadnji ali su igrali cvrsto.Pogledaj samo sastave tih timova i sve ce ti biti jasno.
A koji sastavi timova su bili kad su sa zvezdom igrali PSŽ i ostali.
Sve ti je moj druže isto.Mi se stalno bojimo,generalno.Stalno čuvamo rezultat a kad nas načnu,gotovo je.Zato mi se Piksi sviđa kako vodi reprezentaciju.I Deki mnogo bolje vodi od Milojevića.Nije milojević bio loš trener ali ti bunkeri-to nikad nisam voleo.Igraj brate pa i ako izgubiš-vidi se da si se borio a ovako...

Nije isto Zoki jer je Zvezda imala gol razliku 1 prema 30 nemoj da pustam snimke smejace se Hrvati ali imao sam prilike more puta da cujem sto u nasim medijima sto u mom okruzenje da pojedini ljudi to nazivaju ODREDJENIM USPEHOM ⁉️ e sad jedino ne znam da li su sami to zakljucili ili su im drugi rekli zvuci cudno ali tako je a postoji i deo populacije koji na gol razliku 1 prema 30 kaze LJUBOMORNI STE NA NAS I NA NASE USPEHE⁉️ MORBIDAN HUMOR DO BOLA ALI TO JE NAZALOST NASA REALNOST🚾
Misliš da bi Partizan u tom momentu bolje prošao_O tome ja pišem.Od raspada Juge Fudbal-O.Od kada imamo stranaca mi sve gori i gori.Kao da nemamo našu decu.
Ja nisam rekao da je to uspeh.To je po meni više sramota.Nisu oni toliko dobri,koliko smo se mi usrali od Neimara i ostalih.

A koji sastavi timova su bili kad su sa zvezdom igrali PSŽ i ostali.
Sve ti je moj druže isto.Mi se stalno bojimo,generalno.Stalno čuvamo rezultat a kad nas načnu,gotovo je.Zato mi se Piksi sviđa kako vodi reprezentaciju.I Deki mnogo bolje vodi od Milojevića.Nije milojević bio loš trener ali ti bunkeri-to nikad nisam voleo.Igraj brate pa i ako izgubiš-vidi se da si se borio a ovako...
Verovatno moze da se porede sadasnji igraci sa jednima od najboljih mozda i najbolji zuba Ronaldo, Zidan, Figo, Raul, Carlos, Bekam ... ILi Porto sa Murinjom i ostalim koju su zavrsili u Barsi ili Celsiju.Marsej sa Drogbom.

Prošlo je da kažem 15 godina između ta 2 takmičenja.Mnogo se danas igra drugačije a i drugačije se sudi.Mnogo je to danas grubo pa je fudbal i izgubio na lepoti.Ne znam da li bi ta imena bila danas kao i onda.Čak i slavni Pele ne bi postigao to što jeste jer bi naleteo na igrača tipa Golac koji bi mu uništio karijeru.

Evo ti jedan od primera.Dali bi mogao danas da dribla tako.
Koja su imena tada bila u Realu.

A sada malo o pravom fubalu .

La liga , prvo poluvreme gube i Atletiko i Real .

Neizvesno do samoga kraja , ko ce biti shampion Spanije sami bog zna .

Ostaje nam jos 45 min do te odluke . . .

E to je fudbal , to je liga ,to je uzbudjenje a ne ova nasa djubreta sto su svojim ponasanjem srozali Srpski fudbal

pa se jos neke dijabole loze i navijaju za njih .

Ako se neko prepoznao izvinite , bilo je namerno .

Prošlo je da kažem 15 godina između ta 2 takmičenja.Mnogo se danas igra drugačije a i drugačije se sudi.Mnogo je to danas grubo pa je fudbal i izgubio na lepoti.Ne znam da li bi ta imena bila danas kao i onda.Čak i slavni Pele ne bi postigao to što jeste jer bi naleteo na igrača tipa Golac koji bi mu uništio karijeru.

Evo ti jedan od primera.Dali bi mogao danas da dribla tako.
Koja su imena tada bila u Realu.
Ako je danas grubo igraju baletani padaju ko pokoseni.Valjaju se kao vasarski konjic brazilac Neimar.

Zadnje generecije gde je prstalo je Milan sa Maldinijem, Unajted sa Ferdinadom i Vidicem, Chelsi sa Terijem ... Posle go **greška od fudbala.

Ti si bar stariji gledao si Vini Jonsa i te generacije, Roj Kin ... Tu je bilo u meso.

Srecna vam titula. https://www.instagram.com/p/CPK2H0Y...d&ig_rid=4c56d442-396f-4886-b3d1-6ae1f08ffa78

Poslednja izmena:
A sada malo o pravom fubalu .

La liga , prvo poluvreme gube i Atletiko i Real .

Neizvesno do samoga kraja , ko ce biti shampion Spanije sami bog zna .

Ostaje nam jos 45 min do te odluke . . .

E to je fudbal , to je liga ,to je uzbudjenje a ne ova nasa djubreta sto su svojim ponasanjem srozali Srpski fudbal

pa se jos neke dijabole loze i navijaju za njih .

Ako se neko prepoznao izvinite , bilo je namerno .
Auuu, okrenuli su i jedni i drugi, neverovatno :D Da li su se kupovale utakmice na poluvremenu ? :ROFLMAO:

Nazad
Vrh