COCI druze, moj cukundeda Solunac imao je potenciju boze sacuvaj nije mogao da ga smiri ali posto nije tada bilo omeksivaca vezivao ga je sa svim i svacim da mu zver ne bi pravila neprijatnosti na javnim mestima ali nazalost cukundeda vec odavno nije medju nama a i anakonda mu se primirila i NE MORA VISE DA GA VEZUJE tako da druze moj pola Srbije nije bilo rodjeno tada i svi mladji od 40 godina u Srbiji NE PAMTE DA JE ZVEZDA DOSLA DO DRUGOG KOLA KUPA UEFA a ono sto je sada aktuelno je ZVEKI TERZIC TERZA zatim KOKEZE zatim braca BLUZ ANDREJ I ACA a COVIC je isto tu ali kao COVEK IZ SENKE nego skoro su prodali 5 igraca NEKOME pa na konferenciji za stampu izjava OD NECEGA MORA DA SE ZIVI pa ako se od ovih vezara zivi onda bolje da ne postojimo ali kada kazem VEZARA ne mislim na rukovodstvo oni su kvalitetni i istinski znalci nego na ove igrace sto su ih iskusni skauti doveli u Zvezdu
ali VRH LEDENOG BREGA je kada je prosle godine TERZA izjavio DUGO SAM STVARAO OVAJ TIM a ja mislimda jedini mucenik u Zvezdi kome radi irekcija i koji spasava TITANIK je Borjan jer da nije ove svete TROJERUCICE bilo bi na kladionici 10 plus ALI LADNO