SPORT-Opšta tema

Ma neeee pa ti ne znas ti nisi u materiji uopste ❓ Bodo Glimit je izuo iz kopacki i Dortmunda i InTera iz Milana i seikov Mancester City i Atletiko iz Madrida a vi ste izgubili od Pafosa koji je osnovan pre 14 ili 16 godina :sta::haha: znaci sta o_O❓ spustiti roletne dobro zamraciti sobu umiti se dobro ladnom vodom a moze i zaledjeni rasol urlati iz sve snage i po potrebi u mrklom mraku udarati glavom u stari sifonjer i garantujem da ce jutro biti bolje i pametnije od veceri ali prilikom obavljanja ovih rituala nista ne pricati ni filozofirati .Blamaza je ogromna bauljanja su ucestala stadion je prazan ko pecina a don Korleone madjija dolazi na stadion kao holivuske zvezde u Kanu na dodeli oskara .A ti gutas gorke pilule , patis u sebi , siris depresiju i kidas se covece
.Ne moze da se zivi od proslosti dosla je neka nova ekipa jahaca rodea koja mamuza iscrpljenu kljusinu dok se grohotom smeje u sjedalu dok ti patis i ispijas gorki pelin i hulis na sudbinu .Molim te ne laskaj sebi i ne uporedjuj Zvezdu sa ovim mladim Skandinavcima vredjas one Norveske skijase a imaju tako dobar ETNO DREAM TEAM BODO 2026 (y)
Tebi covece opasno nije dobro, jedno te isto, kako ti ne dosadi? Ajd pisi nesto drugo malo jedno te isto vrtis ovde par godina. Kao detetu kad ne kupis lizalicu pa pocne da place ispred prodavnice. Menjaj malo stil pisanja, samo madjija samo covic samo vucic, batali politicare i njihovo mifijanje znamo svi sta rade, trujes sebe tako. Ima lepsih stvari u zivotu kojima mozes da se bavis, radi sebe i svoje porodice.

I tako ti pricam moj LULE28 dodjem sav umoran iscrpljen sa rezidbe i bez mnogo razmisljanja a to je igra 2 od 3 i dodje jos jedna lepa dnevnica za slag drustvo ali to je taj istancani filing veterana to ili imas ili nenas ja na srecu posedujem taj dar od boga ali ne bi preporucio mladjim i neiskusnijim igracima
Lovando krova. Batali ti rezidbu i to voce nema tu vajde, samo drmaj kladzu tu je prosperitet i buducnost. Lep primer mladima.

Tebi covece opasno nije dobro, jedno te isto, kako ti ne dosadi? Ajd pisi nesto drugo malo jedno te isto vrtis ovde par godina. Kao detetu kad ne kupis lizalicu pa pocne da place ispred prodavnice. Menjaj malo stil pisanja, samo madjija samo covic samo vucic, batali politicare i njihovo mifijanje znamo svi sta rade, trujes sebe tako. Ima lepsih stvari u zivotu kojima mozes da se bavis, radi sebe i svoje porodice.
Profesore pa kako da ne vrtim u krug kada jedni te isti clanovi foruma non stop potenciraju neki navodno uspeh Crvene Zvezde :sta: ❓.Uspeha nema na vidiku ni u sirokom luku samo bih zeleo da svi budemo malo realisti i da nazovemo stvari pravim imenom .Ako je problem onda je problem i nemozemo da ignorisemo kancerogeno tkivo u klubu i da pravimo vestacku atmosferu da lazemo sebe i druge kako je sve u najboljem redu i da se radujemo nekim uspesima u domacoj brlog ligi a da u ligi sampiona glumimo voajere i gledamo Norveske skijase kako drze cas modernog fudbala . To ne sme da boli nikoga od nas a od istine nema bezanja samo realno nista fantazije i skrivene zelje otvorene karte na sto nikako drugacije :cool:

Molim prebacite u odgovarajuce teme ove postove o kladionicarskim tiketima,pravi mi nelagodu u ovim godinama trudim se da udjem u 100+ a lova je na drugoj strani
Ja sam u nekoliko navrata trazio od moderatora da ugasi ovu temu da bi se clanovi odmorili jer ovde jedni te isti ljudi mrace i pune negativnom energijom ostale clanove foruma .Ova tema iako sam se ja trudio da bude zabavno rekreativnog karaktera cesto ode u pogresnom smeru a ovi tiketi ne guse temu oni samo pokazuju ko ima viziju ko poznaje fudbal i ko zna sta moze a sta ne moze ko poznaje mogucnosti svakog tima kao i takticki deo ekipe potencijale i kretanje forme .Tendencije u Evropskom fudbalu su takve kakve jesu i zato treba imati razumevanja i postovanja za svaki dobar skener bilo kog meca u ligi sampiona .
Nadam se da ces razumeti i podrzati sve stilove pisanja jer zivot je jedna velika igra a svaki covek je u dusi malo dete koje nikada nece sazreti a dok je igre i predigre ovaj zivot ce zraciti entuzijazmom i optimizmom jer drugacije ne moze i nesme da bude ::super::

Nazad
Vrh